sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Shanghai i Kina från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Shanghai – boka nu

Boka din resa till Shanghai i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter med SAS. Gå till vår lågpriskalender för att se en översikt över alla destinationer och kostnader på en och samma plats. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande bör du se till att boka det nu – du kan alltid ändra dina planer senare.  

 • cl--plane-right Flygplats: Shanghai Pudong (PVG) och Shanghai Hongqiao (SHA)
 • cl--credit Valuta: Kinesiska yuan
 • cl--clock Tidszon: CST: UTC+8
 • cl--globe Officiellt språk: Mandarin

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Shanghai med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Shanghai.  

Gå ombord på ett flyg till Shanghai för att uppleva en storstadsutflykt 

Eftersom Shanghai är Kinas största stad och en av världens viktigaste globala finanscentra är det inte förvånande att upptäcka att det finns fantastiskt mycket att se och göra där. Förbered dig på att utforska det allra bästa av Shanghai, med dess promenadstråk vid vattnet som är kantat av koloniala byggnader, futuristiska skyskrapor och traditionella trädgårdar.

När du inte är ute och beundrar de välansade blomsterarrangemangen i Yu Gardens eller klättrar upp till de svindlande höjderna på tv-tornet Oriental Pearl kommer du antagligen att njuta av en kväll på promenadstråket The Bund eller shopping på Nanjing Road. Andra sevärdheter som definitivt måste ses omfattar Jin Mao-tornet, Shanghai-museet och Jade Buddha-templet.

Flyg till Shanghai med SAS
 • Utforska Shanghai
 • Storstadsweekend i Shanghai
 • Flyg till Shanghai
 • Varför Shanghai?
 • Flyg med SAS till Shanghai Pudong (PVG) eller Shanghai Hongqiao (SHA)
 • Vill du ha mer komfort?
 • Upplev världen med SAS

Alltid inberäknat i din resa till Shanghai

Hos SAS vill vi att alla våra kunder ska ha en bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Shanghai. 

Detta ingår med din biljett
till USA och Asien:
SAS Go SAS Plus SAS Business
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Ja Ja Ja
SAS Lounge Nej Ja Ja
Fast Track Nej Ja Ja
Mat och dryck Ja

Ja Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen till lägre kostnad. Medlemmar i Skandinaviens mest populära lojalitetsprogram tjänar poäng på flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete 

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och marktransport i Shanghai

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Shanghai