Flyg till Shanghai

Listan med saker att se och göra i Shanghai är nästan oändlig, med allt från att besöka moderna konstgallerier och unika museer eller provsmaka fatöl och lokala klimpar till att åka båt nedför floden eller klättra upp i skyskrapor och njuta av utsikten över staden.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Shanghai i Kina från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok och Tokyo).

Förmåner på din flygning till Shanghai

Boka din resa till Shanghai i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter med SAS. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Shanghai med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Shanghai.

Flyg till Shanghai och gör en storstadsutflykt

Eftersom Shanghai är Kinas största stad och en av världens viktigaste globala finanscentra är det inte förvånande att upptäcka att det finns fantastiskt mycket att se och göra där. Förbered dig på att utforska det allra bästa av Shanghai, med dess promenadstråk vid vattnet som är kantat av koloniala byggnader, futuristiska skyskrapor och traditionella trädgårdar.

När du inte är ute och beundrar de välansade blomsterarrangemangen i Yu Gardens eller klättrar upp till de svindlande höjderna på tv-tornet Oriental Pearl kommer du antagligen att njuta av en kväll på promenadstråket The Bund eller shopping på Nanjing Road. Andra sevärdheter som definitivt måste ses omfattar Jin Mao-tornet, Shanghai-museet och Jade Buddha-templet.

Flyg till <em>Shanghai</em>

Flyg med SAS till den internationella flygplatsen Shanghai Pudong eller Shanghai Hongqiao så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Shanghai Pudong

Shanghai erbjuder allt du förväntar dig av en stor stad – och ännu mer därtill. De ständiga förändringarna innebär att du aldrig blir uttråkad när du besöker eller gör ett nytt besök i denna stad. Den förändras i dynamisk takt och de saker du kan göra och se är oändliga. God mat i alla prisklasser, många skyskrapor, fantastiska shoppinggallerior och charmiga kvarter. Du kommer inte att ångra dig när du väljer att besöka Shanghai på nästa resa.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Shanghai

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Shanghai.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Mer om vårt hållbarhetsarbete