sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Shanghai

Flyg till Shanghai

Dagliga flyg till Shanghai

Vi erbjuder direktflyg från/via Köpenhamn till Shanghai och Kina året runt. Resan tar mindre än 13 timmar. Kolla i vår lågpriskalender och hitta den avgång som passar dig bäst. Kom ihåg att vi har 24 timmars öppet köp. Om du har beställt en biljett som ändå inte passar kan du därför fritt ändra den inom 24 timmar.

Hitta din avgång till Shanghai

 

SAS ger dig upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter

Förmedla din reslust vidare till nästa generation genom att visa världen för dina barn. När du flyger tillsammans med dina barn som är under 2 år på returdatumet, får du upp till 90% rabatt och upp till 25% rabatt på flygbiljetter till barn mellan 2 och 11 år. Observera att barn under 2 år ska sitta i knäet hos en vuxen. Om du vill ha en egen sittplats till ett barn som ännu inte har fyllt 2 år är priset detsamma som till ett större barn.

Mer om att resa med barn

Hitta billiga flygbiljetter till Shanghai 

I vår lågpriskalender har vi gjort det enkelt för dig att hitta de billigaste flygbiljetterna till Shanghai. Om du är ute i god tid samt är flexibel på datum ökar du dina chanser att hitta våra bästa priser. 

Till lågpriskalendern

Shanghai flygplats – Pudong International Airport 

Shanghai flygplats är den näst mest trafikerade flygplatsen i Kina. Flygplatsen har kontinuerligt expanderats.

Kontakt:

S1 Yingbin Expy 

Pudong Xinqu

Shanghai Shi

Kina

Telefonnummer.: +86(21)96990

Webbsida

 

Transport till och från Shanghai flygplats

Transportnätet kring Shanghai flygplats är välutbyggt och valmöjligheterna är många när du ska åka till och från flygplatsen. Det finns bland annat tunnelbana, lokala och regionala bussar och taxibilar. Ytterligare har du också möjlighet att ta dig från flygplatsen in till staden med maglevtåg som är världens snabbaste tåg. Tåget, som använder magnetiska krafter, svävar ett par centimeter ovanpå spåren. Maglevtåg finns bara på tre ställen i världen varav det i Shanghai är det snabbaste. 

Upptäck fördelarna med SAS Plus

Vi har inkluderat en rad fördelar i din flygbiljett när du flyger i SAS Plus så att du kan luta dig tillbaka och njuta av resan från start. Vi har bland annat inkluderat 2 x 23 kg incheckat bagage. 1 x 8 kg handbagage, mat och dryck ombord samt dagens tidning i vår app.

Flyger du långt kan det vara skönt med lite extra komfort. Väljer du en SAS Plus-biljett får du ännu mer benutrymme och ett bredare säte. Förutom det ger det dig även tillgång till Fast Track, som är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen, och SAS Lounge i Stockholm/Köpenhamn där det erbjuds snabbt WiFi samt mat och dryck.

Mer om SAS Plus

Mer inspiration till din resa

Upplev mer som medlem i EuroBonus

EuroBonus är vårt kostnadsfria lojalitetsprogram som ger dig möjlighet att tjäna poäng, både när du är reser och när du är hemma. När du har tjänat en viss mängd poäng kan du använda de till att uppleva världen genom att antingen köpa flygbiljetter, hotellvistelser eller hyra bil med dem. Ju mer du reser, desto fler fördelar får du som medlem i EuroBonus. 

Bli medlem i EuroBonus

Biluthyrning på Shanghai Flygplats 

Du kan naturligtvis också ta dig till och från flygplatsen med en hyrbil. Vi rekommenderar att du bokar din hyrbil i god tid. På det sättet får du det bästa priset, och kan också vara säker på att den är klar och att biluthyrningsfirman har öppet om du skulle anlända utanför normala öppettider.

Boka hyrbil 
 

Transport i Shanghai

Kollektivtrafiken i Shanghai är välfungerande och du kan enkelt ta dig runt i staden med bland annat tunnelbana och flodbuss. Observera att kollektivtrafiken kan vara mer fullsatt än vad vi är vana vid i Sverige. Ta en av stadens billiga taxibilar om du behöver lite mer plats.

Tunnelbanan i Shanghai består av 14 linjer som snabbt och effektivt finns i hela staden. Biljetter kan köpas i automater och på biljettkontor på tunnelbanestationerna. 

Shanghai är delad av Huangpu-floden och de tre öarna Chongming, Changxing och Hengsha som hör till staden och som ligger vid Yangtze-floden. Därför hittar du ett välfungerande nät av flodbussar i Shanghai med upp till 19 linjer. Många fotgängare och cyklister tar hellre den flodbussen, inte minst på grund av den vackra utsikten över staden och de billiga priserna.  

Upplev magin i Shanghai 

Shanghai, som är den största staden i Kina och en av de största städerna i världen, erbjuder en mängd fantastiska upplevelser. Det är en modern stad i ett gammalt land och du får det bästa av alla världar när du reser till Shanghai. Shanghai har den perfekta blandningen av gammalt, nytt och futuristiskt, så oavsett vad du är intresserad av så finns det i Shanghai.

Ta en promenad i en vacker park omgiven av magisk tystnad, hitta dolda sevärdheter i stadens gamla kvarter, upptäck de talrika gallerierna och hippie-caféerna samt observera det hektiska och effektiva arbetsliv som utspelar sig i stadens skyskrapor. Spara energi till att gå ut om kvällen och njut av traditionell kinesisk mat och den särskilda stämningen som lägger sig över staden när mörkret faller på. 

Boka en magisk resa till Shanghai


Fakta om Shanghai

Valuta: Kinesiska Yuan (CNY)

Tidsskillnad: +7

Språk: Mandarin 

 

Den kinesiska ambassaden: 

Lidovägen 8

115 25 Stockholm

Telefonnummer.: 57936404    

Webbsida

 

Det svenske konsulatet i Shanghai: 

1521-1541 Shanghai Central Plaza

381 Huaihai Road (Middle)

Shanghai

Telefonnummer.: +86 21 5359 9610

Epost: generalkonsulat.shanghai@gov.se

Webbsida  

 

Övrigt

Reseförsäkring


Fler SAS destinationer