ENKEL FRÅN
Manchester

Flyg till Manchester

SAS flyger till Manchester 12 gånger i veckan. Direktflyg från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo.

Manchester är en av de mest populära destinationerna i England, men hamnar ofta i skuggan av London. Manchester är en mysig och kompakt stad med mycket att se. Staden skadades kraftigt under andra världskriget vilket har lett till att modern arkitektur blandas med flera hundra år gamla byggnader.

Alltid inkluderat i flygbiljetten till och från Manchester: 24 timmars öppet köp, val av sittplats och mycket mer…

Att flyga från Stockholm till Manchester tar inte mer än ca två och en halvtimme. Under den tiden kan du luta dig tillbaka i flygstolen och låta oss på SAS ta hand om dig. För att göra flygresan så behaglig som möjligt kan du läsa dagens tidning i vår app och vi serverar alltid kaffe, te och vatten ombord - givetvis utan extra kostnad.

Vi har tänkt på det mesta före, under och efter resan. Därför ingår det här när du flyger med SAS till Manchester: 

Genom att ladda ned vår app kan du enkelt boka din resa till Manchester direkt i mobilen. Eller så hittar du en resa som passar dig i kalendern här på sidan.
 

Flyg direkt till Manchester med SAS

SAS flyger flera gånger om dagen till Manchester från Stockholm. Vi flyger direkt till Manchesters flygplats, som kort och gott heter Manchester Airport. Från flygplatsen, som ligger ca 16 km från stadskärnan, tar du dig enkelt med buss eller tåg. De går med korta mellanrum dygnet runt och tar ca tjugo minuter in till centrala Manchester. 
 

Var ute i god tid för att öka chansen att hitta en billig flygresa till Manchester

Gillar du att göra en bra affär? Ett tips är då att vara ute i god tid när du bokar. Då har du chans att hitta riktigt billiga flygbiljetter till Manchester, en stad där du kan uppleva fantastisk fotboll på hemmaarenan Old Trafford och där musikscenen och shoppingen är något utöver det vanliga.

SAS ger dig alltid 24 timmars öppet köp på din bokade resa. Det ger dig möjlighet att boka direkt och sedan ta reda på om avgången passar ditt resesällskap.

Genom att hålla koll på våra erbjudanden till Manchester ökar du dina chanser att göra en bra affär.
 

Gå med i EuroBonus – samla poäng och få exklusiva erbjudanden

EuroBonus är vårt förmånsprogram där du samlar poäng som du kan spendera på allt från nya flygresor och hotell till shopping ombord eller i vår onlineshop.

Som medlem i EuroBonus får du också en mängd förmånliga erbjudanden och sms-tjänster med användbar information om flygavgången. Att gå med i EuroBonus är kostnadsfritt och du tjänar poäng varje gång du flyger med SAS.

 

Hitta billiga flygbiljetter till Manchester

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.


Ta sig från flygplatsen

Det finns flera sätt att ta sig till och från Manchester Airport som ligger drygt 16 km söder om staden. Bussar och tåg avgår dygnet runt med korta mellanrum. Tåget till city tar ca 20 minuter. 
 

Ta sig runt i staden

Hyrbil: Genom SAS partner får du tillgång till ett brett utbud av hyrbilar i alla priskategorier. Med spårvagn och buss tar du dig enkelt runt i Manchester. Dagspass finns att köpa. 
 

Reseförsäkring

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring