Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookie policy

ENKEL FRÅN
Krakow

Flyg till Krakow

SAS flyger till Krakow 3 gånger i veckan och erbjuder direktflyg från Stockholm, från/via Köpenhamn och Stockholm.
 

Besök Krakow – Europas vackra medeltidsstad

Krakow ligger i södra Polen och är en mycket välbevarad och vacker stad som absolut är värd ett besök. I Krakow kan du bl.a. besöka de judiska kvarteren, där filmen Schindler’s List filmades.

Din flygresa från Köpenhamn till Krakow tar bara 1,5 timmar. Oavsett om du är ombord på en kort- eller långdistansflygning vill vi att du ska få en så bekväm flygresa som möjligt. Därför serverar vi kaffe och te ombord och ger dig möjlighet att ladda ner dagens tidning i vår app.

Faktum är att allt ingår i din flygbiljett när du flyger med oss till Krakow. Vi tänker på det mesta både före, under och efter resan:

Hitta din flygresa och kolla priserna direkt här på sas.se eller ladda ner vår app. På det sättet hittar du alltid bekvämt din flygresa till Krakow direkt i mobilen.
 

Upp till 5 avgångar varje dag till Krakows flygplats

Vi flyger till flygplatsen Krakow-Balice Johannes Paul II International Airport (KRK) både morgon, middag, eftermiddag och kväll, så att du alltid kan hitta ett flyg som passar dina resplaner.

Välj mellan ända upp till 5 dagliga avgångar till Krakows flygplats. Därifrån är det sedan bara ca 11 km till Krakows stadskärna.
 

Billiga flyg till Krakow – boka tidigt

Du kan som sagt resa billigt med oss till Krakow, som ligger i södra Polen. Allt du behöver göra är att boka dina biljetter i god tid – på det sättet ökar du dina chanser att få tag på flygbiljetter till bästa pris. Tänk på att du alltid har 24 timmars öppet köp när du beställer biljetter hos oss. Det innebär att du alltid kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att sedan ta reda på om datum, avgångstid och pris passar din familj eller dina vänner.

Håll koll på alla våra aktuella erbjudanden om flygresor till Krakow
 

EuroBonus ger dig bra erbjudanden och rabatter

Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar via e-post och mobila tjänster med praktisk flyginformation. Dina poäng kan du spendera på allt från flygresor, varor ombord och onlineshopping.

Tjäna poäng inför din resa till Krakow – gå med kostnadsfritt i EuroBonus.
 

Kort om Krakow

Valuta: Polska zloty
Tidsskillnad: ingen
Landsnummer: +48
Språk: Polska

Hitta billiga flygbiljetter till Krakow

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.