ENKEL FRÅN
Hannover

Flyg till hannover

Direktflyg till Hannover med SAS

Vi erbjuder direktflyg till Hannover från/vKöpenhamn.

Hannover fungerar som en hubb på flera sett. Staden är värd för många stora internationella mässor. Besökare och utställare kommer ifrån hela världen för att mötas på dessa evenemang i Tyskland. Eftersom stadens flygplats i Langenhagen är en av Europas knytpunkter är det en naturlig plats att sammanstråla inom näringslivet men det finns mycket att se även för den som inte är här i affärer.
 

Besök Hannover och se vilda djur

Hannovers enorma djurpark är öppen året om och bjuder på fantastiska temavärldar. Det betyder inte bara att besökarna får upptäcka varierande miljöer utan också att djuren lever i en omgivning som liknar deras naturliga. Förutom den prisbelönta djurparken finns ett vilddjursområde i staden där hundratals vilda djur lever i en skyddad och naturlig skog.

En mindre naturlig, men fantastiskt vacker pärla är den konstgjorda sjön Maschsee. Det är en populär sjö för sol, bad och båtutflykter för tyska turister men även utländska turister flyger hit och sjön blommar upp i och med den årliga festivalen full av musik, dans, mat och dryck.

Det finns många andra stora festivaler i staden. En tysk specialitet är såklart Oktoberfestivalen och Hannover har den näst största efter München och då är det festligheter i flera veckor. Varje år kan man också se den internationella fyrverkeritävlingen avgöras i Hannover. Tycker man att festivalerna och fyrverkerierna är lite för högljudda kan man istället sikta in sig på att flyga till Hannover och besöka de myllrande marknadsdagarna. Julmarknaden är som i så många andra tyska städer en stark tradition.
 

En röd tråd av sevärdheter i Hannover

Många turister slås av häpnad när de ser Hannovers nya stadshus. Den präktiga byggnaden ligger belägen precis vid vattnet och de flesta tror att den härstammar från en svunnen tid. Byggnaden är från 1900 talets början och som turist kan man passa på att åka hiss upp på tornet för en vacker utsikt över Hannover.

Staden har gjort det enkelt för turister. Följer man den röda tråd som har målats längs stadens trottoarer så kommer du i kontakt med inte mindre än 36 stycken turistattraktioner. Några av de mest populära turistattraktionerna är kyrkan Marktkirche, det gamla stadshuset och självklart gamla stan.

Väljer du att flyga till Hannover med SAS kan du boka din biljett snabbt och enkelt här på sas.se!
 

Reseförsäkring

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring

Hitta billiga flygbiljetter till Hannover

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.