Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookie policy

ENKEL FRÅN
Wien

flyg till wien

Flyg till Wien från/via Köpenhamn. Direktflyg 4 gånger i veckan. Boka här på sas.se!

 

Besök Wien – Europas pärla

Österrikes huvudstad Wien är en mysig pärla och absolut värd ett besök året runt. Staden bjuder på europeisk elegans med vackra monument samtidigt som det är en modern metropol med bra restauranger och spännande shopping.
 

Alltid inkluderat i din flygbiljett till Wien: 24 timmars öppet köp, val av sittplats och mycket mer...

Oavsett om du är ombord på en kort- eller långdistansflygning vill vi att du ska få en så bekväm flygresa som möjligt. Därför serverar vi kaffe och te ombord och ger dig möjlighet att ladda ner dagens tidning i vår app.

Faktum är att allt ingår i din flygbiljett när du flyger med oss till Wien. Vi tänker på det mesta både före, under och efter resan: 

Hitta din flygresa och kolla priserna direkt här på sas.se eller ladda ner SAS App. På det sättet hittar du alltid bekvämt din flygresa till Wien direkt i mobilen.
 

Upp till 4 avgångar varje dag till Wiens flygplats

Vi flyger till flygplatsen Vienna International Airport (VIE) både morgon, middag, eftermiddag och kväll, så att du alltid kan hitta ett flyg som passar dina resplaner. Välj mellan ända upp till 4 dagliga avgångar till Wiens flygplats (VIE). Därifrån är det sedan bara ca 18 km till Wiens stadskärna.
 

Billiga flyg till Wien – boka tidigt och spara mer

Du kan som sagt resa billigt med oss till Österrikes huvudstad Wien. Allt du behöver göra är att boka dina biljetter i god tid – på det sättet ökar du dina chanser att få tag på flygbiljetter till bästa pris. Tänk på att du alltid har 24 timmars öppet köp när du beställer biljetter hos oss. Det innebär att du alltid kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att sedan ta reda på om datum, avgångstid och pris passar din familj eller dina vänner.

Älskar du en bra affär (vem gör inte det!)? Håll koll på alla våra aktuella erbjudanden om flygresor till Wien
 

Med vårt bonusprogram EuroBonus får du bra erbjudanden och rabatter

Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Dina poäng kan du spendera på allt från flygresor, varor ombord och onlineshopping.

Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar via e-post och mobila tjänster med praktisk flyginformation. Tjäna poäng inför din resa till Wien – gå med kostnadsfritt i EuroBonus
 

Kort om Wien

Valuta: euro (EUR)
Tidsskillnad: ingen
Landsnummer: +43
Språk: Tyska, lokalt även slovenska, kroatiska och ungerska

Hitta billiga flygbiljetter till Wien

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.