sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa
  Se alla resultat
  • Inget annat innehåll att visa
 • loader Inget annat innehåll att visa
 • Inga träffar
circlenumber-1

SKAPA TEMPORÄR
STAR ALLIANCE-BOKNING

Visa och välj resor

circlenumber-2

RING FÖR ATT SLUTFÖRA BOKNINGEN

+46 (0)770 727 727

Reser du endast på SAS flygningar? Boka här för att få bättre erbjudanden

SKAPA TEMPORÄR BOKNING

 • GÖR DINA RESOR ÄNNU MER BELÖNANDE


  Du kan nu logga in, se tillgänglighet och använda dina EuroBonus-poäng för bonusresor på alla Star Alliance-flygbolag. Under en övergångsperiod måste du bekräfta din bokning inom 48 timmar genom att ringa SAS Sales & Service/EuroBonus. Men senare i höst kan du sköta hela bokningen på egen hand.

  SÅ FUNGERAR DET

  För att boka en bonusresa med Star Alliance, ange datum och destination ovan. Välj sedan den resa som passar bäst och klicka på Skapa temporär bokning.

  Vi skapar en reservation för en resa som du kan boka genom att ringa oss. Vi sparar din temporära bokning under 48 timmar och håller dig informerad om när den kommer att utgå. Du kan kontrollera din temporära bokning under Mina bokningar

  När du slutför din bokning betalar du med dina EuroBonus-poäng. Du måste därför se till att dina poäng fortfarande är giltiga innan du ringer till oss. Kom också ihåg att ha ditt kreditkort nära till hands för att betala för skatter och avgifter. 

  Skatter och avgifter ingår inte i priset för resan och beräknas när du slutför din bokning per telefon.

 • bokar du endast avgångar med SAS?

  Du kan hitta bättre erbjudanden i vår bokning för SAS-bonusresor. 

BRA ATT VETA


Produkter och tjänster som erbjuds av Star Alliance-flygbolag kan skilja sig från SAS och ytterligare bagageavgifter kan tillkomma

För närvarande kan du inte aktivera kampanjer, tex American Express i Star bokningssystemet. Det innebär att du inte kan göra en tillfällig bokning om du inte har tillräckligt med poäng för fulla poängpriset (orabatterat). Du kan endast använda erbjudanden och rabatter när du ringer till SAS Sales & Service/EuroBonus för att slutföra din bokning.