sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Skellefteå i Sverige från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Skellefteå – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Besök vår lågpriskalender för att se alla SAS destinationer. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Skellefteå Airport (SFT)
  • cl--credit Valuta: Svensk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Svenska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Skellefteå med barnen. På SAS erbjuder vi upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Skellefteå.

flyg till Skellefteå och njut av en svensk stadssemester

Skellefteå är en liten stad på Sveriges östkust och är främst en inkörsport till några av landets bästa naturattraktioner, såsom Lappland och imponerande nationalparker. Staden erbjuder snöiga landskap och norrsken, och listan över olika friluftsäventyr är oändlig.

Oavsett om du gör ett besök på vintern för skidåkning, snöskovandring och för att njuta av vinterlandskapet, eller ett besök på sommaren för att vandra genom ängarna, finns det något för alla i Skellefteå.

Weekend i Skellefteå
  • Varför Skellefteå?
  • Flyg med SAS till Skellefteå Airport (SFT)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Skellefteå

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Skellefteå och alla andra resor med SAS är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Vill du ha det ännu bekvämare? Uppgradera din biljett till nästa reseklass med SAS för att få tillgång till SAS Lounge, Fast Track, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig enkel tillgång till mer av världen. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan sedan användas för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40% av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Skellefteå

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.

Andra populära SAS-destinationer