Flyg till Skellefteå

We are travelers.

SAS flyger till Skellefteå i Sverige från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Skellefteå – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Besök vår lågpriskalender för att se alla SAS destinationer. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Skellefteå med barnen. På SAS erbjuder vi upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Skellefteå.

flyg till Skellefteå och njut av en svensk stadssemester

Skellefteå är en liten stad på Sveriges östkust och är främst en inkörsport till några av landets bästa naturattraktioner, såsom Lappland och imponerande nationalparker. Staden erbjuder snöiga landskap och norrsken, och listan över olika friluftsäventyr är oändlig.

Oavsett om du gör ett besök på vintern för skidåkning, snöskovandring och för att njuta av vinterlandskapet, eller ett besök på sommaren för att vandra genom ängarna, finns det något för alla i Skellefteå.

Skellefteå

Skellefteå är inkörsporten till Lappland. Därför är det en bra idé att använda denna pittoreska lilla stad som bas för att utforska omgivningarna. Det finns även gott om hotell, restauranger och barer för att hålla dig underhållen på kvällarna efter att ha återvänt från ett dagsäventyr i den omgivande landsbygden.

Flyg med SAS till Skellefteå Airport så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Skellefteå Airport

Skellefteå är väl värd ett besök, både på sommaren och vintern. På sommaren kan du simma i sjöarna eller sola på stadens långa sandstränder. På vintern finns det gott om friluftsaktiviteter, för såväl barn som vuxna.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Skellefteå

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Skellefteå och alla andra resor med SAS är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Vill du ha det ännu bekvämare? Uppgradera din biljett till nästa reseklass med SAS för att få tillgång till SAS Lounge, Fast Track, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden