Flyg till Skellefteå

Skellefteå är inkörsporten till Lappland. Därför är det en bra idé att använda denna pittoreska lilla stad som bas för att utforska omgivningarna. Det finns även gott om hotell, restauranger och barer för att hålla dig underhållen på kvällarna efter att ha återvänt från ett dagsäventyr i den omgivande landsbygden.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Skellefteå i Sverige från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Skellefteå

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Besök vår lågpriskalender för att se alla SAS destinationer. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Skellefteå med barnen. På SAS erbjuder vi upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Skellefteå.

Flyg till Skellefteå och njut av en svensk stadssemester

Skellefteå är en liten stad på Sveriges östkust och är främst en inkörsport till några av landets bästa naturattraktioner, såsom Lappland och imponerande nationalparker. Staden erbjuder snöiga landskap och norrsken, och listan över olika friluftsäventyr är oändlig.

Oavsett om du gör ett besök på vintern för skidåkning, snöskovandring och för att njuta av vinterlandskapet, eller ett besök på sommaren för att vandra genom ängarna, finns det något för alla i Skellefteå.

Flyg till <em>Skellefteå</em>

Flyg med SAS till Skellefteå flygplats så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Skellefteå flygplats

Skellefteå är väl värd ett besök, både på sommaren och vintern. På sommaren kan du simma i sjöarna eller sola på stadens långa sandstränder. På vintern finns det gott om friluftsaktiviteter, för såväl barn som vuxna.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Skellefteå

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Skellefteå och alla andra resor med SAS är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Vill du ha det ännu bekvämare? Uppgradera din biljett till nästa reseklass med SAS för att få tillgång till SAS Lounge, Fast Track och måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.