sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Åre/Östersund i Sverige från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Åre/Östersund – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så kan du dra fördel av ett lägre biljettpris. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. Alla som reser med SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och planera senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Åre Östersund Airport (OSD)
  • cl--credit Valuta: Svensk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Svenska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Åre/Östersund med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Åre/Östersund där det finns många trevliga saker att göra för hela familjen. 

flyg till Åre/Östersund och njut av en stadsutflykt mitt i naturen

Östersund är en stad som ligger mitt i Sverige, intill Storsjön som är landets femte största sjö. På sommaren samlas besökare på barernas och kaféernas terrasser, medan vintern bjuder på vintersporter och pubar med öppna spisar och värmande brasor. 

När du inte utforskar Badhusparken till fots kommer du antagligen att ge dig ut på landet för att se älgar och renar eller njuta av en stärkande svensk maträtt på en lokal restaurang. 

Naturen i Östersund
  • Varför Åre/Östersund?
  • Flyg med SAS till Åre Östersund Airport (OSD)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Åre/Östersund

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en minnesvärd resa, så oavsett vilken biljettyp du har köpt kommer du alltid att dra fördel av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Åre/Östersund. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen till lägre kostnad. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Sedan kan du bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Åre/Östersund

Vill du göra några slutliga bokningar? Hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan.

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Åre/Östersund