sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Åre/Östersund

Flyg till Östersund/Åre

Boka flyg till Östersund och åk skidor i Åre. Med SAS kan du boka direktflyg till Östersund och det finns många avgångar att välja mellan. Hur många avgångar som erbjuds är styrt av säsongen och det går därför fler avgångar under vinterhalvåret. Hitta billiga flygbiljetter för en weekendresa eller en skidresa i underbara Jämtland!
 

Hitta billiga flyg till Östersund i vår lågpriskalender

I vår lågpriskalender kan du fynda ett billigt flyg till Östersund. Genom att boka dina flygbiljetter i god tid kan du öka dina chanser till att få flygbiljetter till bästa möjliga pris. Vi erbjuder alltid 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka flygbiljetter direkt när du hittar ett bra erbjudande, för att sedan höra med ditt resesällskap om avgång och pris passar. Boka flyg till Östersund idag för en riktigt bra deal!

Hitta din resa i lågpriskalendern

 

Flyg till Östersund och Åre

Detaljhandeln och småföretagandet är väldigt utbrett i Östersund och har bidragit till att staden vuxit lavinartat de senaste decennierna. Annars är det skidbackarna i Åre som är den stora dragkraften i närområdet. Där är det bara en sak som gäller vintertid. Alpint och åter alpint. Åre skidgymnasium lockar några av de mest talangfulla skidåkarna hit. 

Tröttnar du på slalom och sprutande snö finns det fler anledningar till att besöka Åre. Ortens festutbud är välkänt, eller ökänt, beroende på vem man talar med. Under Luciahelgen varje år samlas många festsugna ungdomar i Åre då det är ortens öppningshelg, vilket klubbarna firar med att bjuda dit populära svenska artister.

 

Flyg till Östersund för utförsåkning och en utflykt med snöskotern

Utöver alpin skidåkning så erbjuder Åre bra spår för längdskidåkning. Åre är en snösäker skidort vilket självklart lockar längskidåkare från hela Sverige. Du kan hitta vackra spår i skogarna runt om i Åre, men även på den stora sjön, förutsatt att det är tillräckligt kallt för den att vara istäckt.

Ytterligare en favorit bland lokalbefolkningen är att åka skoter. På sjöarna och högre upp i bergen kan man se ungdomar leka med sina skotrar och utföra diverse olika konster. Viktigt att poängtera är dock att skoteråkning också är en perfekt aktivitet för familjen. Man kan enkelt hyra skotrar och genom att klä på sig varma kläder samt packa en god matsäck så får man den perfekta familjeutflykten. Du kan bland annat hyra skoter hos JF Skoteruthyrning eller Åre Maskin Service.  Boka flyg till Östersund för att uppleva svensk natur när den är som bäst!

Flyg till Östersund sommartid

Östersund och Åre, som sökt vinter-OS ett flertal gånger, lockar även turister sommartid. Här kan du vandra, fiska och paddla. För den som är ute efter en adrenalinkick finns akrosskärmflygning som utsätter dig för stora G-krafter och höga hastigheter. I Åre finns även en populär linbana som varje sommar lockar adrenalinsökande äventyrare. I Jämtland kan du bli sysselsatt året om. Flyg till Östersund och Åre med SAS, billiga flygbiljetter finns här på sas.se!

 

Ta dig runt i Östersund och Åre

Det finns flera alternativ att ta sig från flygplatsen i Östersund till Åre. Flygtransfer i form av taxi och buss finns lättillgänglig året runt. Om du är EuroBonus-medlem tjänar du Extrapoäng när du reser med Åre Flygtransfer. Du kan även boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng.

När du befinner dig i Åre by så ligger det mesta på gångavstånd. Däremot kan det vara väldigt roligt att utforska Åre med omnejd och då kan det vara en bra idé att hyra bil. Här är förslag på några alternativ med bra och enkel biluthyrning i Åre.
 

Alltid inkluderat i ditt flyg med SAS

När du bokar ditt flyg till Östersund vill vi att din resa ska vara så bekväm möjligt och garantera bästa möjliga service. Vi erbjuder därför alltid vissa förmåner när du bokar ditt flyg till Östersund:

 

Barnrabatt på flyg Åre tur och retur

Dina barn ska självklart också få uppleva härliga Åre. Med vår barnrabatt kan vi erbjuda dig riktigt bra priser när du bokar ditt flyg till Östersund. Om du har barn som är yngre än 2 år och de kan sitta i knäet hos en vuxen under resan kan vi erbjuda hela 90% rabatt på flygbiljetten. Vi kan dessutom erbjuda 25% rabatt på biljetten om du har barn som är mellan 2 och 11 år gamla. Detsamma gäller om ditt barn som är yngre än 2 år vill ha en egen flygbiljett. Boka flyg Åre tur och retur för att uppleva en svensk pärla.

Mer om att resa med barn

Inspiration till din resa

SAS EuroBonus – tjäna poäng på ditt flyg till Östersund

Tjäna poäng på din flygresa genom vårt förmånsprogram EuroBonus. Det är gratis att gå med och du kan spendera dina poäng på allt från rabatter på flygresor och hotell till att handla ombord eller i vår online shop. Som medlem i EuroBonus får du även en hel del andra fördelar som exklusiva erbjudanden och sms-tjänster med praktisk information om din resa.

Om du är en frekvent resenär kan du få flera förmåner och bli Guld- eller Diamantmedlem. Som Guld- eller Diamantmedlem får du möjligheten att starta din resa i SAS Lounge. I loungen kan du börja din resa i en lugn och avkopplande miljö och avnjuta gratis WiFi samt ett stort utbud av mat och dryck. Tjäna poäng på din flygresa till Östersund – bli medlem i EuroBonus.

Övrigt

Flyg inrikes
Reseförsäkring

Fler SAS destinationer