sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Åre/Östersund

Flyg till åre/östersund

Hitta billiga flygbiljetter till Östersund

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Flyg till Östersund och skidorten Åre. SAS erbjuder direktflyg till Åre/Östersund där du flyger enkelt till Europa. Hitta billiga flygbiljetter för din weekendresa eller skidresa till Jämtland!

Beläget vid vackra Storsjön ligger Östersund, Jämtlands residensstad. Östra sundet, som staden ursprungligen hette, har hamnat lite i skymundan av skidmetropolen Åre, men lockar turister till området även på egen hand. Det beryktade Storsjöodjuret attraherar snarare resenärer än skrämmer iväg dem. Vandra längs anrika Storgatan, ner till Stortorget där stadsfestivalen Storsjöyran varje år går av stapeln i juli. Sedan tidigt 1960-tal har ”yran” lockat mången festivalsugen hit.

Flyg till Östersund och åk skidor i Åre

Detaljhandeln och småföretagandet är väldigt utbrett i Östersund och har bidragit till att staden vuxit lavinartat de senaste decennierna. Annars är det skidbackarna i Åre som är den stora dragkraften i närområdet. Där är det bara en sak som gäller vintertid. Alpint och åter alpint. Åre skidgymnasium lockar några av de mest talangfulla skidåkarna hit, och i mars kan du följa de alpina världsstjärnornas framfart i världscupavslutningen. Tröttnar du på slalom och sprutande snö är lika många i Åre av en helt annan anledning. Ortens festutbud är välkänt och ökänt beroende på vem man talar med.

Östersund och Åre, som sökt vinter-OS ett flertal gånger, lockar även turister sommartid. Här kan du vandra, fiska och paddla. För den som är ute efter en adrenalinkick finns akrosskärmflygning som utsätter dig för stora G-krafter och höga hastigheter. I Jämtland kan du bli sysselsatt året om. Flyg till Östersund och Åre med SAS, billiga flygbiljetter finns här på sas.se!

SAS erbjuder direktflyg till Östersund

SAS flyger direkt till Östersund och du tar dig enkelt vidare därifrån till skidorten Åre. Från Östersunds flygplats kan du välja mellan att ta en flygbuss eller en taxi in till centrum.
 

Billiga flyg till Östersund – boka i god tid

Med SAS kan du flyga billigt till Östersund genom att boka dina flygbiljetter i god tid kan du spara tid och öka dina chanser till att få flygbiljetter till bästa möjliga pris.

SAS erbjuder alltid en 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka flygbiljetter direkt när du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning för att sedan höra med ditt resesällskap om tid för avgång och pris passar.

Tjäna poäng på din flygresa till Östersund

Tjäna poäng på din flygresa genom vårt förmånsprogram EuroBonus. Det är gratis att gå med och dina poäng kan du spendera på allt från rabatter på flygresor och hotell till att handla ombord eller i vår onlineshop.

Som medlem i EuroBonus får du även en hel del andra fördelar som exklusiva erbjudanden och sms-tjänster med praktisk information om din resa. Tjäna poäng på din flygresa till Östersund – gå med kostnadsfritt i EuroBonus.

Artiklar från Scandinavian Traveler

Ta sig från flygplatsen

Flygtransfer i form av taxi och buss finns lättillgänglig mellan Östersund och Åre. Du är väl SAS EuroBonus-medlem? Då tjänar du Extrapoäng när du reser med Åre Flygtransfer.

Ta sig runt

Hyrbil: Genom SAS partner får du tillgång till ett brett utbud av hyrbilar i alla priskategorier. Boka hyrbil

Inom Jämtlands Län är det smidigast att ta sig med hjälp av länstrafiken, 0771 100 110.

Föredrar du att själv utforska omnejden kring Åre utan krav från andra resenärer. Då kan du hyra bil från Hertz eller Europcar. Hertz ligger vid Holiday Club, 0647-66 86 10. Europcar hyr ut sina bilar på OKQ8 vid Kabinbanan, 0647-532 50 eller 063-57 47 50. I Östersund kan du bland annat kontakta Safety Biluthyrning på Fagerbacken 66, 063-13 00 08.

För att uppleva den lite mer svårtillgängliga naturen och omgivningen på riktigt finns det möjlighet att hyra snöskoter genom JF Skoteruthyrning. Du kan också vända dig till Åre Maskin Service.

Ett tiotal taxiföretag trafikerar vägarna i Åre och i Östersund. Taxi Björnen Åre Duved, 0647-25 000, och Stefans Taxi, 0647-302 01, är bara ett par av alternativen i Åre. I Östersund är det Taxi Östersund, 063-19 90 00, och Taxi 123456, med det inte helt oväntade telefonnumret 063-12 34 56, som är störst.
 

Reseförsäkring

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring

Övrigt

Flyg till Sverige

Fler SAS destinationer