sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Ängelholm/Helsingborg i Sverige från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Ängelholm – boka nu

Var smart och boka din resa med SAS i förväg för att dra fördel av billigare flygbiljetter. Du kan se en översikt över alla SAS-destinationer på en och samma plats genom att gå till vår lågpriskalender. Alla kunder hos SAS får alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.   

  • cl--plane-right Flygplats: Ängelholm Helsingborg Airport (AGH)
  • cl--credit Valuta: Svensk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Svenska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Ängelholm med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Ängelholm.  

flyg till Ängelholm och njut av en semester mitt i naturen 

Ängelholm är en liten svensk stad vid landets sydvästra kust, på endast 30 minuters avstånd med bil till Helsingborg och en timme till Malmö. Om du vill uppleva en autentisk svensk miljö och njuta av landsbygdens charm kommer Ängelholm att vara en perfekt utgångspunkt för din semester i Sverige. 

Där kan du besöka Järnvägens Museum, en höghöjdsbana och en grön rådjurspark. Ängelholm används också som en inkörsport till Kronoskogen – ett vackert naturreservat med många vandringsleder.   

Utforska Ängelholm/Helsingborg

Ingår alltid i din resa till Ängelholm/Helsingborg

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Ängelholm. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning, hyra en bil och mycket mer. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från SAS flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Ängelholm/Helsingborg

Gör resan med SAS ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu. 

Andra populära SAS-destinationer