Flyg till Ängelholm/Helsingborg

Fly från storstadens jäktiga liv och spendera lite tid på den svenska landsbygden. Ängelholm erbjuder en avkopplande vistelse i en liten och autentisk stad, där du befinner dig endast ett stenkast från enastående nationalparker och skogar.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Ängelholm/Helsingborg i Sverige från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Ängelholm

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Sverige med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Ängelholm.

Flyg till Ängelholm och njut av en semester i natursköna områden

Ängelholm är en liten svensk stad vid landets sydvästra kust, på endast 30 minuters avstånd med bil till Helsingborg och en timme till Malmö. Om du vill uppleva en autentisk svensk miljö och njuta av landsbygdens charm kommer Ängelholm att vara en perfekt utgångspunkt för din semester i Sverige. Där kan du besöka Järnvägens Museum, en höghöjdsbana och en grön rådjurspark. Ängelholm används också som en inkörsport till Kronoskogen – ett vackert naturreservat med många vandringsleder.

Flyg till <em>Ängelholm/Helsingborg</em>

Flyg med SAS till Ängelholm Helsingborg flygplats så kommer du att anlända utvilad och beredd på att börja din semester.

Ängelholm Helsingborg flygplats

Ängelholm är ett paradis för alla som njuter av en aktiv semester i naturen. Det finns många rekreationsområden och parker i den rikliga naturen i och omkring Ängelholm, där du kan rida, cykla eller fotvandra.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Ängelholm/Helsingborg

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Ängelholm.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.