sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

ENKEL FRÅN
Ängelholm

Flyg till ängelholm

Hitta billiga flygbiljetter till Ängelholm

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Inkluderat i din flygbiljett till Ängelholm/Helsingborg

Det tar bara drygt en timme att flyga från Stockholm till Ängelholm/Helsingborg. Men vare sig du är ombord på en kort- eller en långdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på kaffe och te ombord och det finns alltid dagstidningar att läsa i vår app.

Vi täcker det mesta före, under och efter resan:


Hitta din flygresa och kolla priserna i bokningsdialogen eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Ängelholm och Helsingborg direkt från mobilen.

Upptäck Skånes vackra västkust - flyg till Ängelholm och Helsingborg, boka billiga flygbiljetter med SAS inrikesflyg!

Sundets pärla och krukmakarnas stad ligger vackert utmed nordvästkusten i Skåne. Platserna går också under namnen Helsingborg och Ängelholm. I de två skånska grannkommunerna samsas de finaste aktiviteter man kan ägna sig åt: Sol & bad, kultur och nöjen – samt fotboll och ishockey så klart.

Flyg med SAS till Ängelholm/Helsingborg

Låt tårna sjunka ner i sanden på playan i centrala Helsingborg eller ta ett dopp i Ängelholms havsbad vid Skälderviken. Låt sedan saltet torka på kroppen och skynda dig upp för att gå på utställning på Dunkers Kulturhus eller dansa natten lång på Helsingsborgsfestivalen. Ängelholm är känt för sina blåsinstrument som kallas för lergökar. Det är ett gammalt musikinstrument som är gjort av keramik. I Ängelholm finns fina sevärdheter som Skånska stearinljusfabriken, Flygmuseum och Sveriges järnvägsmuseum.

Från Ängelholm är det inte långt till Båstad, där den berömda tennisveckan äger rum. Passa på att boka ditt flyg till Ängelholm i tid då många människor flockas till Båstad för att festa just den här veckan. Många kändisar från hela Skandinavien brukar dyka upp och synas.

Ett av de mest kända företagen i Ängelholm är sportbilstillverkaren Koenigsegg. Företaget tillverkar exklusiva sportbilar i små upplagor. Bilarna har blivit eftertraktade för sin design och prestanda. Koeningsegg CCR slog år 2005 Guinness världsrekord som snabbaste serieproducerade bil med en hastighet på 388 km/h.

Flyg till Ängelholm och Helsingborg och pricka in en hemmamatch med Helsingborgs IF eller Ängelholms hockeystoltheter Rögle.

SAS flyger dagligen till Ängelholm/Helsingborg

Varje dag flyger SAS till Ängelholm och Helsingborgs flygplats. Totalt går det 27 flygningar dit varje vecka. Flygplatsen ligger fem kilometer norr om Ängelholm och 35 kilometer norr om Helsingborg, och det går bussar till och från flygplatsen in till city.

Billiga flyg till Ängelholm/Helsingborg – boka tidigt

Det är möjligt för dig att spara både tid och pengar när du flyger till Ängelholm/Helsingborg. Vi rekommenderar att du bokar din flygbiljett i god tid – på det sättet ökar du dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris. Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att sedan ta reda på om datum, tid och pris passar ditt resesällskap.

 

Belöningar och fördelar

Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar via e-post och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng för att få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår online shop.

Tjäna poäng inför din flygresa till Ängelholm/Helsingborg – gå med kostnadsfritt i EuroBonus.