sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Visby i Sverige från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Visby – boka nu

Boka din resa till Visby i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar en billigare biljett. En fullständig översikt över alla SAS destinationer finns i vår lågpriskalender. Som SAS-kund har du 24 timmars öppet köp på alla dina bokningar. Om du hittar ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och göra dina arrangemang senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Visby Airport (VBY)
  • cl--credit Valuta: Svensk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Svenska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Visby med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Visby.

flyg till Visby och upplev en trevlig semester i Sverige 

Visby är en välbevarad stad på Gotland som är känd för dess medeltidsbefästningar, vackra kyrkor och det kullerstensbelagda Stora torget som är omgärdat av pittoreska kaféer och trevliga restauranger.

När du inte utforskar Visbys centrala delar kommer du antagligen att lära dig mer om stadens historia på Gotlands museum, njuta av en picknick i Almedalen eller bege dig till Kneippbyn med barnen. 

Utforska raukar på Gotland
  • Varför Visby?
  • Flyg med SAS till Visby Airport (VBY)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Visby

På SAS vill vi se till att alla våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Visby. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Visby

Gör alla slutliga arrangemang – boka ett hotellrum direkt här via SAS – och bli redo för resan. Du kan också boka en hyrbil så att du får en bekväm och enkel resa från flygplatsen till hotellet.

Andra populära SAS-destinationer