sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Visby

Flyg Visby tur och retur med SAS

Med SAS kan du boka billiga flyg Visby tur och retur med ett brett utbud av avgångar. Det tar cirka 45 minuter att flyga från Stockholm Arlanda till Visby Airport på Gotland vilket gör den svenska paradisön till den perfekta destinationen för en weekendresa eller för en härlig sommarsemester med familjen. Boka flyg till Visby med SAS och njut av en fantastisk semester på Gotland. 
 

Boka billiga flyg till Visby varje dag året runt

SAS erbjuder billiga flyg till Visby året runt. Den korta flygturen, som tar mindre än en timme, gör att en semester till Gotland kan vara väldigt spontan. Däremot har du större chans att boka ett extra billigt flyg till Visby om du använder vår lågpriskalender och är ute i god tid. I och med att vi alltid erbjuder 24 timmars öppet köp kan du boka din biljett först, för att dubbelkolla datum med ditt resesällskap efteråt. På sommaren garanterar Visby en härlig semester med god glass, roliga evenemang och vacker natur. Glöm dock inte att SAS erbjuder flyg till Visby även under vinterhalvåret och att Gotland är fantastiskt när snön ligger som ett täcke över ön. Boka flyg Visby tur och retur på en gång och se fram emot en fantastisk resa!

Boka i vår lågpriskalender
 

Flyg Visby tur och retur och upplev Gotland

Gotland är en svensk ö som har otroligt mycket att erbjuda. På sommaren vimlar det av turister som bokat flyg till Visby för att njuta av öns vackra sandstränder, besöka den kända ringmuren i Visby, se på raukar och äta glass i mängder. När du anlänt med ditt flyg till Visby har du helt enkelt en otrolig sommarupplevelse framför dig och du kan skräddarsy semestern helt efter dina egna preferenser. Är du en person som gillar äventyr så kan du upptäcka Gotland på cykel eller ta en båttur till häftiga Gotska Sandön. Är du snarare någon som tycker att semestern ska vara avkopplande så finns massvis med vackra gallerier, gårdsbutiker och mysiga caféer som är väl värda ett besök eller två. SAS erbjuder flyg Visby tur och retur året runt och att det finns mycket att se och göra på ön även under kallare årstider. Under hösten sker bland annat den populära tryffelfestivalen där besökare får njuta av de många tryfflar som finns att hitta på ön och på vintern anordnas den populära julmarknaden varje år.  Boka flyg till Visby året runt och njut av allt Gotland har att erbjuda!

Sök efter billiga flyg till Visby i vår lågpriskalender
 

Flyg till Visby för roliga evenemang

Under sommarhalvåret så bokar tusentals turister flyg till Visby för att ta del av diverse olika evenemang som sker på Gotland. Ett av de mest välkända evenemangen är Almedalsveckan vilket är världens största demokratiska mötesplats för samhällsfrågor. Detta är en stark tradition i det politiska Sverige och varje år har samtliga partier i riksdagen representanter på plats, men även näringslivet och privatpersoner bokar årligen flyg till Visby för att närvara på Almedalsveckan.

Gotland står även värd för evenemang som lockar yngre besökare, såsom Stockholmsveckan i Visby. En vecka varje sommar så vallfärdar Sveriges ungdomar till den svenska paradisön för att festa dagarna i ände. Är du sugen på att ha en rolig stund med dina vänner på utomhusklubben Kallis måste du se till att boka flyg till Visby i god tid då efterfrågan är skyhög under denna period.

Ett annat evenemang på Gotland som lockar många tusentals besökare är Medeltidsveckan som pågår i en vecka varje sommar. Medeltidsveckan är ett paradis för de som gillar kyrkokonserter, rollspel, marknader, föreläsningar och gatuteater. För att närvara vid detta evenemang är det mycket smidigt att boka flyg till Visby då det huvudsakligen är här som evenemanget håller hus, vilket inte är konstigt med tanke på att Visby är en medeltida stad som fortfarande är omringad av en ringmur från denna tidsepok. Boka flyg Visby tur och retur för att delta i Nordens största medeltidsfestival!

Gör en dagsutflykt till Fårö

Fårö är grannön till Gotland och är en ö full med olika smultronställen. Bokar du flyg till Visby så kan du även boka hyrbil och sedan ta färjan över till Fårö som går två gånger i timmen och tar cirka åtta minuter. De otroliga stränderna som finns på Fårö gör ön till den perfekta dagsutflykten för dig och familjen. Norsta Auren är en av flera sandstränder på Fårö som består av en kritvit, långgrund sandstrand. Denna strand ligger bara någon kilometer väster om den kända fyren Fårö fyr, vilket är en sevärdhet i sig. Raukar, som är ett av flera kännetecken för både Gotland och Fårö, är en berggrund som har slipats fram av vind, vatten, vågor, gravitationsrörelser och levande organismer under tusentals år. På Fårö ligger naturområdet Langhammar där du kan se dessa vackra raukar i verkligheten. Bokar du flyg till Visby så är en utflykt till ett område med raukar obligatoriskt!

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng
 

Få en behaglig resa med SAS

Vi önskar alltid att din flygresa ska vara så bekväm som möjligt när du flyger med oss. Därför har vi förmåner som är inkluderade i alla dina resor:

Barnrabatt på flygbiljetter

Flyg Visby tur och retur med vår barnrabatt för att visa denna svenska paradisö för dina barn. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under ert flyg till Visby. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Utnyttja barnrabatten när ni bokar flyg till Visby och njut av en härlig svensk sommarsemester.

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus 

Om du har ett medlemskap i EuroBonus så har du diverse olika fördelar du kan nyttja. Bland annat så kan du tjäna poäng på dina resor. Laddar du ner vår app så finner du olika restauranger, butiker och hotell där du också kan tjäna poäng som du senare kan använda när du till exempel bokar flyg till Visby eller hyrbil. Är du Guld- eller Diamantmedlem i EuroBonus så kan du starta din semester på bästa sätt genom att koppla av i SAS Lounge. I loungen bjuds du på gratis WiFi, en god buffé, sköna fåtöljer och en avslappnande miljö.

Bli medlem i EuroBonus