sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Kalmar i Sverige från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Kalmar – boka nu

Ju tidigare du bokar din resa med SAS, desto större chans har du att hitta billigare flygpriser. 

Vill du se alla SAS destinationer samlade på ett ställe? Du är välkommen att besöka vår lågpriskalender för att få en fullständig överblick över våra destinationer. Som SAS-kund har du alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande på nätet kan du boka det nu och bestämma dig om du ska utnyttja det senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Kalmar Öland Airport (KLR)
  • cl--credit Valuta: Svensk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Svenska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Kalmar med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Kalmar. 

flyg till Kalmar och njut av en stadssemester omgiven av renässansbyggnader  

Den lilla staden Kalmar ligger vid Östersjön i sydöstra Sverige och är mest känd för sitt imponerande slott i renässansstil: Kalmar slott. Staden kan också ståta med kullerstensgator, pittoreska kaféer och 1600-talsbyggnader. 

När du inte utforskar Kalmar slott på en guidad tur eller besöker Kalmar läns museum, kan du beundra Ölandsbron eller unna dig en klassisk svensk maträtt på en av stadens originella restauranger.  

Det finns gott om saker att se och göra i Kalmar för alla.

Flyg till Kalmar med SAS
  • Varför SAS?
  • Flyg med SAS till Kalmar Öland Airport (KLR)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Kalmar

Hos SAS strävar vi alltid efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Kalmar är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Kalmar

Gör din resa ännu smidigare och boka hyrbil och hotell hemifrån i förväg. Besök våra partnersidor och boka med detsamma. 

Andra populära SAS-destinationer