sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Luleå i Sverige från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Luleå – boka nu

Boka din resa med SAS i god tid, så kan du dra fördel av billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender för att se en fullständig översikt över alla SAS-destinationer. Som kund hos SAS får du 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det direkt och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Luleå Airport (LLA)
  • cl--credit Valuta: Svensk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Svenska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Luleå med barnen. Vi erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Luleå. 

flyg till Luleå och upplev en resa till Norrbotten

Kuststaden Luleå i Norrbotten är känd för Gammelstads kyrkstad, en uppsättning välbevarade trähus och stenkyrkan i Nederluleå med anor från 1400-talet. 

Staden används till stor del som en utgångspunkt för att besöka de omgivande nationalparkerna och natursköna områdena, men Luleås centrum, med kulturcentra och museer där du kan lära dig mer om områdets lokala historia, är också väl värt ett besök. Du kan också ta en båttur ut i Bottenviken och besöka dess öar med mjuka sandstränder och sälar!  

Weekend i Luleå
  • Varför Luleå?
  • Flyg med SAS till Luleå Airport (LLA)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Luleå

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Luleå. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig enkel tillgång till mer av världen. Som medlem i EuroBonus  tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar över 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Luleå

Gör allt klart för din resa till Luleå. Boka hotellrum eller hyrbil så att allt är packat och klart.

Andra populära SAS-destinationer