sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Luleå i Sverige från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Luleå – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender för att se en fullständig översikt över alla våra destinationer. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Luleå Airport (LLA)
  • cl--credit Valuta: Svensk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Svenska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Luleå med barnen. Vi erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Luleå. 

flyg till Luleå och upplev en resa till Norrbotten

Kuststaden Luleå i Norrbotten är känd för Gammelstads kyrkstad, en uppsättning välbevarade trähus och stenkyrkan i Nederluleå med anor från 1400-talet. 

Staden används till stor del som en utgångspunkt för att besöka de omgivande nationalparkerna och natursköna områdena, men Luleås centrum, med kulturcentra och museer där du kan lära dig mer om områdets lokala historia, är också väl värt ett besök. Du kan också ta en båttur ut i Bottenviken och besöka dess öar med mjuka sandstränder och sälar!  

Weekend i Luleå
  • Varför Luleå?
  • Flyg med SAS till Luleå Airport (LLA)
  • Vill du ha en ännu bekvämare resa?
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Luleå

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Luleå. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig enkel tillgång till mer av världen. Som medlem i EuroBonus  tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar över 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Luleå

Gör allt klart för din resa till Luleå. Boka hotellrum eller hyrbil så att allt är packat och klart.

Andra populära SAS-destinationer