sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

Shoppingresor

Boka en shoppingresa med SAS och besök några av de mest populära shoppingstäderna i Europa, USA eller Asien.

Köp exklusiva märken i New York eller se det senaste modet i Tokyo. Ta en paus med afternoon Tea när du shoppar i London eller utforska Paris – ett Mecka för catwalks!

Populära shoppingdestinationer i Europa

 • Shoppingresor till London

  London
  Ett besök på Oxford Street i Londons shoppingdistrikt är ett måste om du ska åka på en shoppingresa till London. Oxford Street är Europas livligaste shoppinggata med hundratals butiker.

  Utöver fantastiska shoppingmöjligheter finns det mycket annat som lockar i London. Promenader i Hyde Park, mysiga marknader, en livlig miljö och afternoon Tea några exempel.

  Med fler än 40 000 butiker har London något för alla!

 • Shoppingresor till Paris

  Paris
  Paris – världens modehuvudstad. Upptäck den mest spännande modeshoppingen i Paris, allt från haute couture till street fashion.

  Besök området Triangle d'Or – hem för världens finaste haute couture-butiker. I området vid Place de la Concorde, Triumfbågen och Place de l’Alma hittar du många chica modebutiker.

  På Boulevard Haussmann finns två berömda varuhus: Printemps och Galeries Lafayette. Två paradis för modeälskare där du hittar allt!

 • Shoppingresor till Milano

  Milano
  Milano är den näst största staden i Italien och en av världens främsta mode- och designstäder, vilket gör staden till ett utmärkt resmål för en shoppingresa!

  Milanos mest berömda modegata är Via Monte Napoleone. Den ligger i Europas mest sofistikerade modedistrikt. Där hittar du alla välkända märken och exklusiva skomakare.

  Men du kommer också att märka många dolda modeskatter och butiker under en shoppingtur i Milano.

 • Shoppingresor till Berlin

  Berlin
  Läget nära Skandinavien gör Berlin till en perfekt destination för en shoppingresa! För shoppingentusiaster är Wilmersdorfer Straße, Kurfürstendamm och Tauentzienstraße tre populära gator. Där hittar du vanliga kläder från välkända märken men även designerkläder.

  ”Europas New York” har mycket att erbjuda och hela staden andas retro. Berlin erbjuder oändliga möjligheter när det gäller shopping, sevärdheter, restauranger och klubbar.

 • Shoppingresor till Helsingfors

  Helsingfors
  I Helsingfors kommer du med säkerhet att hitta vaser, tallrikar och andra glasprodukter från de välkända finska designermärkena Iittala, Humppila och Nuutajärvi.

  Helsingfors erbjuder ett stort antal gallerior, butiker och märkes-outlets. De största shoppinggatorna är Mannerheimvägen, Alexandersgatan, Fredriksgatan ochNorra Esplanaden.

  Den gigantiska varuhuset Stockmann som ligger i centrala Helsingfors erbjuder allt från kosmetika till hemprodukter, tillsammans med restauranger och kaféer. Det är Nordens största varuhus.

 • Shoppingresor till Köpenhamn

  Köpenhamn
  Köpenhamn är den perfekta destinationen för weekendresor med shopping på programmet. Om du gillardansk design rekommenderar vi att du beger dig till Bredgade. Det är en gata som är full av möbler och antikaffärer.

  Köpenhamns huvudgata för shopping är Strøget, där du hittar butiker med välkända internationella märken, men även mer budgetvänliga kedjor.

Populära shoppingdestinationer i Asien och USA

 • Shoppingresor till Tokyo

  Tokyo
  I Tokyo är många områden och butiker specialiserade på särskilda saker, t.ex. Akihabara– staden med elektriska produkter och Aoyama för chica butiker och trendigt mode.

  En mycket populär shoppingdestination är distriktet Ginza med flera varuhus.

  Små tempel och butiker finns i Nezu och Yanaka och på andra platser.

  De här är bara några få tips – shoppingmöjligheterna i Tokyo är oändliga!

 • Shoppingresor till New York

  New York
  New York – en av världens bästa shoppingdestinationer. De flesta sevärdheterna ligger på Manhattan. Och det bästa sättet att lära känna Manhattan är till fots. En stadsdel i taget.

  Fifth Avenue är antagligen en av världens mest kända shoppinggator. Där hittar du alla lyxmärken, men även ett urval andra butiker. Shopping i stadsdelar som Greenwich Village och trendiga SoHo erbjuder olika typer av butiker.

  New York har ett brett utbud av butiker och något för alla!

 • Shoppingresor till Peking

  Peking
  Peking har fyra huvudsakliga shoppingdistrikt. Wangfujing med många små modebutiker med relativt höga priser. Xidan med flera stora varuhus. Dongdang där du kan handla designerkläder och Qianmen som har billiga sko- och klädaffärer.

  Jianguomenwai Dajie är också ett bra ställe om du vill köpa kläder. Det huvudsakliga området för att köpa elektronik är Zhongguancun.

  Boka en shoppingresa till Peking idag!

Pris och tillgänglighet uppdateras varje gång en sökning utförs. Du kan se alla våra destinationer och våra lägsta tillgängliga priser i vår lågpriskalender!

Inspiration till din shoppingresa

En hållbar verksamhetsmodell

 • En hållbar verksamhetsmodell

  Det är ytterst viktigt att hitta sätt att resa utan en negativ inverkan på miljön. SAS åtar sig fullständigt att delta i arbetet med att söka efter lösningar. Att möjliggöra storskalig användning av biobränsle är en pågående lösning.

  Dessutom koldioxidkompenserar vi alla SAS-biljetter som köps av våra medlemmar i EuroBonus och resenärer upp till 26 års ålder.

  Mer om vårt hållbarhetsarbete