sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Umeå

Flyg Umeå tur och retur

Flyg till Umeå med SAS! Upplev staden som utsågs till Europas kulturhuvudstad 2014. SAS erbjuder billiga flygbiljetter för din weekendresa eller affärsresa till Norrland. 

Umeå är en ungdomlig och pulserande liten storstad, med ett levande kulturliv. Populära återkommande evenemang är Umeå jazzfestival, Umeå filmfestival och rockfestivalen Umeå Open. På Norrlandsoperan kan du avnjuta dans, klassisk musik, teater – och opera av högsta klass så klart. För den aktive erbjuder staden cykelguidning, skogsvandring, upplevelsebad, forsränning, fiske, ballongflyg, klättring och fallskärmshopp. Det finns även många fina badplatser och campingområden att vistas på.

 

Boka billiga flyg till Umeå med vår lågpriskalender

Om du vill hitta billiga flyg till Umeå ska du titta lite extra i vår lågpriskalender. Lågpriskalendern uppdateras ständigt för att kunna erbjuda dig marknadens bästa priser. Om du därför är ute i god tid och kan vara flexibel med avgångsdatum kan du boka dina biljetter till riktigt bra priser. När du bokar flyg med SAS har du dessutom alltid 24 timmars öppet köp. På så sätt kan du slå till direkt när du hittar billiga flygbiljetter. Boka ditt flyg till Umeå redan idag för att inte gå miste om riktigt bra erbjudanden!

Hitta din resa i vår lågpriskalender

 

Flyg till Umeå – Norrlands metropol

Boka flyg till Umeå och upplev Norrlands metropol och björkarnas stad. Sedan universitet grundades på 1960-talet har staden växt i snabb takt. Bland sevärdheterna kan nämnas Bildmuseet, Guitars the Museum och Västerbottens Museum som alla har intressanta utställningar. För utflykter utanför staden rekommenderas Mårdseleforsarnas naturreservat vid Vindelälven, Norrfors laxtrappa i Umeälven och Ostriket norr om staden, där man kan provsmaka den numera världsberömda västerbottensosten. På Älgens hus i Bjurholm får du träffa skogens konung, älgen, i egen hög person. Boka flyg till Umeå redan idag och få chansen att uppleva både stad och natur!
 

Umeå – en stad full av idrott

När du bokar ditt flyg till Umeå bör du även passa på att ta del av stadens idrott. Umeå har varit framgångsrika i flera sporter varav bland annat damfotboll. Det är prestationer som har lyft intresset för svensk damfotboll. Umeå har dessutom ett innebandygymnasium som producerar spelare till i innebandyns högsta division.
 

Boka flyg till Umeå och upplev flera sevärdheter

Umeå erbjuder flera intressanta sevärdheter- både för den kultur- och friluftsintresserade. För den som vill passa på att gå på museum är det perfekt att bege sig till Östra Strandgatan 30B där ett flertal museum såsom Bildmuseet, Fiske- och Sjöfartsmuseet och Västerbottens museum är belägna. Om du är mer intresserad av friluftsliv kan det vara värt att ta en tur till ön Norrbyskär. Till Norrbyskär kan man åka med färja och få chansen att se en gammal industriö och historiska trähus.
 

Alltid inkluderat när du bokar ditt flyg med SAS

Att flyga till Umeå från Stockholm tar bara en dryg timme, men oavsett den korta distansen vill vi att du ska ha en så smidig och bekväm resa som möjligt. När du bokar ditt flyg med SAS ingår därför alltid vissa förmåner: 

 

Boka flyg till Umeå med barnrabatt

När du bokar flyg till Umeå ska självfallet även dina barn få följa med på resan. Med SAS kan du boka dina barns biljetter till rabatterat pris. Barn som är yngre än 2 år får upp till 90% rabatt om de sitter i knäet hos en vuxen under flygresan. Om du har barn som är mellan 2 och 11 år gamla kan du dessutom få upp till 25% rabatt. Detsamma gäller om du vill att ditt barn som är mindre än 2 år gammal ska ha en egen sittplats.

Mer om att resa med barn

 

Bli medlem i SAS EuroBonus när du bokar ditt flyg till Umeå

Om du inte redan är medlem i SAS EuroBonus kan det varmt rekommenderas att bli det när du bokar ditt flyg till Umeå. Som medlem i SAS lojalitet- och frequent flyer-program kan du få chansen att ta del av flera förmåner. Du kan exempelvis tjäna poäng på alla dina flygresor och inköp som du gör under resan. Om du vill veta mer exakt var du kan tjäna poäng kan du ladda ner vår SAS App och spana in kartan ”Where to Earn Points”.

Som frekvent flygresenär kan du bli Guld- eller Diamant-medlem och få tillgång till SAS Lounge. I loungen kan du passa på att få en lugn och bekväm start på din resa och avnjuta ett stort utbud av mat och dryck. Du kan dessutom läsa tidningen i lugn och ro och använda hur mycket WiFi som du vill. När du bokar ditt flyg till Umeå bör du därför passa på att bli medlem för att inte gå miste om fina förmåner!

Bli medlem i EuroBonus

 

Övrigt

Reseförsäkring

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng

Flyg inrikes