Flyg till Ronneby

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Ronneby i Sverige från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner på din flygning till Ronneby

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender för att se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Ronneby och utforska Sverige med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Ronneby.

Flyg till Ronneby och upplev en trevlig semester i Sverige

Den lilla staden Ronneby ligger i det svenska landskapet Blekinge vid landets sydöstra kust. Blekinge kallas Sveriges trädgård och Ronneby har några av landets vackraste parker och grönområden.

Ronneby Brunnspark kommer att vara en höjdpunkt på alla besök i staden, eftersom den har röstats fram som Europas vackraste park två år i följd. Parken har ett urval av välklippta gräsmattor, färgrika blomsterrabatter, flera sjöar och vattenfall samt ett historiskt kafé.

Andra intressanta platser i och omkring Ronneby omfattar Galtsjön, museet Munktrappan och Torkö i Blekinge skärgård.

Flyg till Ronneby

Ronneby är inte bara en gammal kurort med fantastiska parker, utan också ett charmigt samhälle med ett historiskt centrum där du hittar ett antal utsirade och vackra pensionat. Du behöver inte resa längre än till Ronneby för att se det autentiska Sverige utanför de stora städerna.

Flyg med SAS till Ronneby flygplats för att känna dig utvilad när du landar och vara beredd att påbörja din semester.

Ronneby flygplats

Ronneby var en gång i tiden känd som en kurort i de nordiska länderna. Idag är den en charmig stad som är omgiven av fantastisk natur. Den passar perfekt för en sommarsemester med familjen – eller en vinterutflykt med vänner. Den är verkligen värd ett besök.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Ronneby

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av vår praktiska SAS App ingår alltid i din flygning till Ronneby.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden