sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Ronneby i Sverige från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Ronneby – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender för att se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Ronneby Airport (RNB)
  • cl--credit Valuta: Svensk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Svenska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Ronneby och utforska Sverige med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Ronneby.

flyg till Ronneby och upplev en trevlig semester i Sverige 

Den lilla staden Ronneby ligger i det svenska landskapet Blekinge vid landets sydöstra kust. Blekinge kallas Sveriges trädgård och Ronneby har några av landets vackraste parker och grönområden.   

Ronneby Brunnspark kommer att vara en höjdpunkt på alla besök i staden, eftersom den har röstats fram som Europas vackraste park två år i följd. Parken har ett urval av välklippta gräsmattor, färgrika blomsterrabatter, flera sjöar och vattenfall samt ett historiskt kafé. 

Andra intressanta platser i och omkring Ronneby omfattar Galtsjön, museet Munktrappan och Torkö i Blekinge skärgård.

Weekend i Ronneby
  • Varför Ronneby?
  • Flyg med SAS till Ronneby Airport (RNB)
  • Vill du ha en ännu bekvämare resa?
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Ronneby

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av vår praktiska SAS App ingår alltid i din flygning till Ronneby.  

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är det populäraste lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien och det ger dig mer av världen. Medlemmar i EuroBonus tjänar poäng på flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar över 40% av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Ronneby

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer