sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Sundsvall i Sverige från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Sundsvall – boka nu

Om du bokar din resa till Sundsvall i förväg har du större chans att hitta ett bättre erbjudande. Om du vill se alla SAS destinationer samlade på ett ställe kan du få en överblick i vår lågpriskalender. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla sina bokningar, vilket gör det enkelt att boka biljetten direkt och bestämma dig senare om du ska utnyttja den. 

  • cl--plane-right Flygplats: Sundsvall-Timrå Airport (SDL)
  • cl--credit Valuta: Svensk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Svenska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Sundsvall med barnen. SAS erbjuder rabatterade barnbiljetter. Spara upp till 90 % på barnbiljetter med SAS. Vi vill göra det billigare att ta med barnen på resan till Sundsvall.

flyg till Sundsvall och njut av en historiefylld semester 

Den lilla staden Sundsvall ligger vid mynningen av Selångersån i östra Sverige och är en populär bas för att utforska Bottniska viken. Sundsvall ståtar med promenadvänliga boulevarder, en mängd utsökta restauranger och många affärer, vilket erbjuder en kosmopolitisk oas på den vackra kusten. 

När du inte shoppar i Norrlands största köpcentrum eller beundrar stadens dekorerade renässansbyggnader kan du utforska kulturcentret till fots.

Weekend i Sundsvall
  • Varför Sundsvall?
  • Flyg med SAS till Sundsvall-Timrå Airport (SDL)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Sundsvall

På SAS vill vi se till att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa oavsett vilken biljettyp de har. På flygresan till Sundsvall kan du alltid dra nytta av SAS utvalda kundförmåner, såsom enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Om du vill resa ännu bekvämare kan du uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och kostnadsfria måltider och tilltugg ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

Som medlem i EuroBonus  tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. EuroBonus ger dig mer av världen.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar över 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Sundsvall

Vill du göra några arrangemang i sista minuten? Här på SAS kan du förhandsboka en hyrbil, för att göra det enkelt att ta sig från flygplatsen. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer