sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Kiruna

Flyg Kiruna tur och retur

Flyg till Kiruna med SAS och ta chansen att uppleva norrsken, unik skidåkning och samisk kultur! Med SAS kan du flyga till Sveriges nordligaste flygplats året runt. Kiruna Flygplats ligger cirka 9 km utanför Kiruna centrum och restiden mellan flygplatsen och staden är cirka 10 minuter. Boka flyg Kiruna tur och retur redan idag och få möjligheten att se något utöver det vanliga!
 

Hitta billiga flyg till Kiruna med SAS lågpriskalender 

Genom att spana in vår lågpriskalender kan du fynda billiga flyg till Kiruna. Lågpriskalendern uppdateras ständigt för att kunna erbjuda dig de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. På så sätt kan du hitta riktigt billiga flyg till Kiruna om du är ute i god tid och kan vara flexibel med avgångstiderna. Du har dessutom alltid 24 timmars öppet köp när du bokar flyg med SAS. Du kan därför boka redan idag och höra med ditt resesällskap imorgon!

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Flyg till Kiruna och upplev norrsken 

Om du bokar flyger till Kiruna från slutet av augusti fram till april kan du få chansen att få uppleva det unika naturfenomenet norrsken. Norrsken föds i samspel mellan solen och magnetfälten och syns som tydligast under dessa månader. Att se norrskenet är dessutom inte heller svårt, utan det kan beskådas från vilken plats som helst. Om du vill få en upplevelse utöver det vanliga och se norrskenet så tydligt som möjligt kan det dock varmt rekommenderas att du beger dig till Abisko. Att ta sig till Abisko tar ca 1 timme med bil från Kirunas stadskärna. Så passa på att boka flyg till Kiruna idag för att få chansen att uppleva norrsken! 
 

Kiruna erbjuder unik skidåkning

För en unik skidupplevelse bör du boka flyg till Kiruna i maj eller juni. Under dessa två månader kan du nämligen fortfarande åka skidor i Riksgränsen och samtidigt få avnjuta sommarhalvårets konstanta solljus. I Kiruna färgas sommaren av midnattssolen vilket gör att det är ljust hela tiden på dygnet. Detta möjliggör att du kan åka skidor under natten och fira midsommar i pjäxor!
 

Flyg till Kiruna året runt

Det häftiga med att flyga till Kiruna är att destinationen är lämplig att besöka året runt då området präglas av ett så unikt klimat. Under vinterhalvåret kan du få möjligheten att uppleva en dag där solen aldrig går upp och på sommaren kan du göra aktiviteter dygnet runt i solljus. Att du dessutom kommer att få uppleva snö är säkert! Genom att boka flyg till Kiruna kan du således komma hem med berättelser från en resa som du sent kommer att glömma. 

Alltid inkluderat i ditt flyg med SAS

När du bokar flyg med oss vill vi alltid att du ska få en så bekväm och smidig resa som möjligt. Vi erbjuder därför alltid vissa förmåner: 

 

Boka billiga flyg till Kiruna med vår barnrabatt

Dina barn ska självfallet också få följa med på flygresan till Kiruna. Om du har barn som är under 2 år och kan sitta i knäet hos en vuxen under flygresan kan vi erbjuda upp till 90% rabatt på barnets biljett. Du kan dessutom få upp till 25% rabatt om du har barn som är mellan 2 och 11 år gamla. Detsamma gäller om du vill att ditt barn som är yngre än 2 år ska ha en egen sittplats. Så boka ditt flyg till Kiruna och låt hela din familj få chansen att följa med! 

Mer om att resa med barn  
 

Bli medlem i SAS EuroBonus när du bokar ditt flyg till Kiruna 

Som medlem i SAS lojalitets- och frequent flyer program EuroBonus får du chansen att ta del av flera förmåner. Om du inte redan är medlem bör du således bli det när du bokar ditt flyg till Kiruna. Att bli medlem är alldeles kostnadsfritt och ju mer frekvent flygresenär du är – desto fler förmåner får du.

Genom att vara medlem i SAS EuroBonus kan du både tjäna poäng på alla dina flygresor med SAS men även på inköp som du gör före och under resan. Om du tjänar in många poäng på dina flygresor med SAS eller våra partner i Star Alliance, kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och få tillgång till SAS Lounge på flygplatsen. I loungen erbjuds du gratis WiFi samt ett stort utbud av mat och dryck som du kan avnjuta i en lugn och rofylld miljö. Så bli medlem redan idag och få chansen att ta del av fina förmåner!

Bli medlem i EuroBonus

 

Övrigt

Reseförsäkring

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng

Flyg inrikes

Fler SAS destinationer