sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Kiruna i Sverige från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Kiruna – boka nu

Vill du hitta ett bra erbjudande på en flygbiljett? Boka med SAS i god tid så har du större chans att hitta flyg till lägre priser. Besök vår lågpriskalender för att få en fullständig översikt över alla SAS destinationer. När du flyger med SAS har du 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du ser ett bra erbjudande får du gärna boka det direkt och bestämma dig om du ska resa senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Kiruna Airport (KRN)
  • cl--credit Valuta: Svensk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Svenska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Kiruna med barnen. Vi erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Kiruna. 

flyg till Kiruna och upplev svenska Lappland

Lappland lockar tusentals besökare om året och Kiruna, den nordligaste staden, är en populär inkörsport till detta vintersagoland. I Kiruna kommun hittar du Sveriges högsta berg, det världsberömda Icehotel och många skidorter, vilket gör staden perfekt för en vintersemester. 

När du inte ger dig ut på snöskovandring genom nationalparker eller åker skidor nerför pudervita skidbackar, kan du värma dig i en av stadens många barer och restauranger. 

Gör dig redo för en minnesvärd vintersemester! 

Icehotel
  • Besök Icehotel i Jukkasjärvi
  • Beskåda ett hotell som är gjort av snö och skulpterade isblock
  • Vinteräventyr i Kiruna

ingår alltid i din resa till Kiruna

På SAS är vi måna om att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa till Kiruna. Oavsett vilken biljettyp du har kan du alltid ta del av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Kiruna är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus har du tillgång till mer av världen. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Kiruna

Gör din resa ännu smidigare och boka hyrbil och hotell hemifrån i förväg. Besök våra partnersidor och boka med detsamma. 

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Kiruna