Flyg till Kiruna

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Kiruna i Sverige från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner på din flygning till Kiruna

Boka din resa med SAS i god tid så har du större chans att hitta flyg till lägre priser. Besök vår lågpriskalender för att få en fullständig översikt över alla SAS destinationer. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Sverige med barnen. Vi erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Kiruna.

Flyg till Kiruna och upplev svenska Lappland

Lappland lockar tusentals besökare om året och Kiruna, den nordligaste staden, är en populär inkörsport till detta vintersagoland. I Kiruna kommun hittar du Sveriges högsta berg, det världsberömda Icehotel och många skidorter, vilket gör staden perfekt för en minnesvärd vintersemester.

När du inte ger dig ut på snöskovandring genom nationalparker eller åker skidor nerför pudervita skidbackar, kan du värma dig i en av stadens många barer och restauranger.

Flyg till Kiruna

Kiruna erbjuder en magisk vintertillflykt i Lappland. Gör dig redo att jaga norrsken på himlavalvet, åka snöskoter på snötäckta marker eller, om du besöker orten på sommaren, uppleva den vackra midnattssolen.

Flyg med SAS till Kiruna flygplats så anländer du utvilad och redo att börja semestern.

Kiruna flygplats

De snötäckta omgivningarna i Kiruna sträcker sig bortom horisonten. Åk på en aktiv semester i Kiruna och ge dig ut på turer med hundspann och snömotorcykel. Insup det vackra naturlandskapet – och om du har tur kan du stöta på vilda renar eller älgar.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Kiruna

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Kiruna är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden