sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Göteborg i Sverige från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Göteborg – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Göteborg Landvetter Airport (GOT)
  • cl--credit Valuta: Svensk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Svenska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Göteborg med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern till Göteborg.  

flyg till Göteborg och utforska en svensk hamnstad

Göteborg är en svensk stad med massor av karaktär som lockar tusentals turister varje år. Göteborg passar perfekt för alla som vill kombinera en stadsutflykt med vacker natur och där hittar du uråldriga stadskvarter, vackra byggnader och promenadstråk vid kanalen.    

När du inte besöker stadsdelen Haga som är känd för vackra träbyggnader och pubar med levande ljus kommer du antagligen att promenera genom Botaniska trädgården, åka berg- och dalbana på Liseberg eller besöka Slottsskogens djurpark med fri entré. 

Listan med saker att göra i Göteborg är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Weekend i Göteborg

Ingår alltid i din resa till Göteborg

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. För SAS resenärer ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord samt användning av SAS App

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Göteborg

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Göteborg