sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

ENKEL FRÅN
Göteborg

Flyg till Göteborg

Hitta billiga flygbiljetter till Göteborg

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Det mesta av det bästa – flyg till Göteborg

Vill du ha nära till bad, museer, underhållning och ett pulserande nattliv men ändå stanna i Sverige så ta ett flyg till Göteborg. Här går det fint att cykla iväg för ett dopp i havet vid Näset och bada från klipporna eller ta båten ut i skärgården. Ett besök på Göteborgs konstmuseum ger näring till kulturälskaren och på Naturhistoriska museet kan du kika på uppstoppade djur. På Världskulturmuseet kan man uppleva en blandning av internationell arkitektur, samtidskonst, djupt allvar och spännande aktiviteter. God mat och shopping finns här också.

Vare sig du är ombord på en kortdistansflygning eller en långdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar att läsa i vår app.

Mycket är inkluderat i din flygbiljett när du flyger till Göteborg med oss, vi tänker på hela resan - före, under och efter:


Kolla priserna och hitta din flygresa direkt i kalendern här på sidan eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Göteborg direkt från mobilen.

Flyg till Göteborg med SAS och njut av en liten storstad med hjärtat på rätta stället. Weekendresor och storstadsresor med billigt flyg till Sveriges andra stad!

Med SAS tar du ett flyg till Göteborg där havet, sältan och vågorna aldrig är långt borta. Med invånare som brukar beskrivas som muntra och gemytliga blir den omtalade Göteborgshumorn något mer än en myt.

SAS har dagliga avgångar till och från Göteborg

SAS flyger dagligen till Göteborg och från Göteborg flyger vi dig enkelt och bekvämt till destinationer både inrikes och inom Europa. Göteborgs flygplats Landvetter ligger cirka 25 km från centrum och det tar ungefär 20 minuter med buss in till city.

Billiga flyg till Göteborg – boka tidigt

Genom att boka din resa i god tid ökar du dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris. På det sättet är det möjligt för dig att spara både tid och pengar när du flyger till Göteborg.

SAS erbjuder alltid 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar din familj eller dina vänner efter att resan är bokad och klar.

Håll koll på våra aktuella erbjudanden

Belöningar och fördelar

Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med SAS. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar via e-post och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng för att få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår onlineshop.

Tjäna poäng inför din flygresa till Göteborg – gå med kostnadsfritt i EuroBonus.

Göteborg Landvetter Airport

Göteborg Landvetter Airport är västra Sveriges internationella flygplats och Sveriges 2:a största flygplats. Flygplatsen utgör en viktig del av Västsveriges infrastruktur när det gäller behovet av flygtransporter för både passagerare och frakt. Här finns ett utbud på nästan 100 direktlinjer varav ett 50-tal är reguljära och resten charter. Göteborg Landvetter Airport är en stor arbetsplats och totalt sysselsätts här cirka 3 500 personer i ett hundratal företag.
 

Kontakt

Swedavia, Göteborg – Landvetter flygplats, 438 80 Landvetter
Airport Code: GOT
Airport Tel: +46 31 94 10 00
Airport Website 
 

Hotell i närheten av Landvetter flygplats

Landvetter Airport Hotell är precis som det låter – beläget bara 200 meter från terminalen. Inne i Göteborg finns många prisvärda hotell för den som vill övernatta.

Biluthyrning på Göteborg flygplats

Det är enkelt att hyra bil på Göteborgs flygplats. Alla hyrbilsföretag ligger i anslutning till parkeringshusen och bilarna hämtas och lämnas i p-huset om inget annat överenskommits. Det går att hyra bilar även när kontoren är stängda. Kontakta biluthyrningskontoren så löser de utlämning och återlämning på flygplatsen under övrig tid.

Europcar - Tel. 031-94 71 00
Avis - Tel. 031-94 73 30
Hertz - Tel. 031-94 60 20
Sixt - Tel. 0301-31 990
Budget - Tel. 031-94 65 00

Transport till/från Göteborgs flygplats Landvetter

SAS flyger till Göteborg Landvetter flygplats som ligger ca 25 km från city. Buss in till staden tar ca 20 minuter.

Ta sig runt i Göteborg

Hyrbil: Genom SAS partner får du tillgång till ett brett utbud av hyrbilar i alla priskategorier. I Göteborg så är det den pålitliga spårvagnen, buss eller hyrcykel som gäller när du ska ta dig från punkt A till B. Boka hyrbil
 

Reseförsäkring

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring

Övrigt

Flyg till Sverige
 


Fler SAS destinationer