Flyg till Göteborg

We are travelers.

SAS flyger till Göteborg i Sverige från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Göteborg – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Göteborg med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern till Göteborg.

Flyg till Göteborg och utforska en svensk hamnstad

Göteborg är en svensk stad med massor av karaktär som lockar tusentals turister varje år. Göteborg passar perfekt för alla som vill kombinera en stadsutflykt med vacker natur och där hittar du uråldriga stadskvarter, vackra byggnader och promenadstråk vid kanalen.

När du inte besöker stadsdelen Haga som är känd för vackra träbyggnader och pubar med levande ljus kommer du antagligen att promenera genom Botaniska trädgården, åka berg- och dalbana på Liseberg eller besöka Slottsskogens djurpark med fri entré.

Listan med saker att göra i Göteborg är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Göteborg

Göteborg ligger på Sveriges vackra västkust och är den största icke-huvudstaden i Norden. Det gör den till den perfekta platsen för en storstadsresa samtidigt som du har nära till den omgivande landsbygden. Gör dig redo att utforska Göteborgs skärgård, flyta på kanaler i holländsk stil och promenera längs lummiga esplanader.

Flyg med SAS till Göteborg Landvetter Airport så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Göteborg Landvetter Airport

Det finns alltid något att göra i Göteborg. Ta en skön promenad genom Botaniska trädgården. Roa dig på Liseberg. Eller besök den charmiga stadsdelen Haga och dess kaféer och oberoende butiker.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Göteborg

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. För SAS resenärer ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord samt användning av SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden