sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Göteborg

Flyg Göteborg tur och retur

Flyg till Göteborg direkt från Arlanda, Oslo och Köpenhamn. Du tar dig från Stockholm till Göteborg på endast 60 minuter och med våra många flexibla avgångar kan du själv välja om du vill komma fram till frukost, lunch eller middag. Håll utkik i lågpriskalendern när du bokar flyg till Göteborg för att vara säker på att hitta de absolut bästa priserna. Flyg till Göteborg och boka din biljett med SAS redan idag!
 

Flyg till Göteborg 

I lågpriskalendern har du möjlighet att hitta de bästa priserna för din resa. Se till att vara ute i god tid och var, om möjligt, flexibel med datumen för att hitta de bästa priserna. Med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp så du kan slå till och boka billiga flyg till Göteborg direkt när du hittar bra biljetter, för att sedan dubbelkolla med ditt ressällskap att tiderna passar. Detta då du alltid kan boka om biljetterna de första 24 timmarna. Njut av Sveriges underbara västkust, boka ditt flyg till Göteborg med SAS redan idag!

För att göra din flygresa till Göteborg så bekväm som möjligt har vi vissa förmåner som är inkluderade. Detta ingår alltid i din flygbiljett:
 

Hitta din resa nu

 

Flyg till Göteborg och upplev en underbar svensk stad

Flyg till Göteborg och upplev Sveriges näst största stad. Staden anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. Staden har genom sin historia delvis kallats för Nya Amsterdam på grund av sin arkitektur och delvis för Lilla London på grund av inflyttningen av engelsmän. Staden är Sveriges andra största stad och det finns ett stort uppbåd av såväl sevärdheter som aktiviteter. Närheten till havet och kusten gör även att Göteborg blir en attraktiv utgångspunkt för att komma ut i skärgården.

Boka ett flyg till Göteborg och välj just den avgång som passar dig. Oavsett om det är för att äta frukost, för en affärslunch i innerstaden eller för en middag på Hisingen. Göteborg har på grund av sin närhet till havet ett gott utbud av skaldjur. Det är alltså starkt rekommenderat att äta fisk och skaldjur när du är i staden. Passa på att svänga förbi den ikoniska Feskekôrkan för att uppleva det utbud som kustens fiskare bistår med, med dagsfärska räkor, kräftor och humrar beroende på säsong.

Flyg till Göteborg för karuseller, caféer och barer

Flyg till Göteborg och gå på Nordens största nöjespark, Liseberg. Parken fylls med glädje för alla åldrar såväl sommar, höst, vinter och vår. Nöjesparken brukar ha spännande evenemang utöver de karuseller och attraktioner som den kanske mest är känd för. Håll utkik efter exempelvis olika konserter och upplev de spännande aktiviteter som Liseberg erbjuder. 

Ett annat tips är att strosa runt i stadsdelen Haga till fots. Flyg till Göteborg och upplev de otroligt mysiga kvarteren som med sina kullerstensgator har förtrollat såväl turister som lokalortsbor i århundraden. Testa några av de mysiga caféer som finns inklämda på gatorna och i gränderna. För de mer kvällspigga besökarna rekommenderas de ikoniska gatorna Första, - och Andra Långgatan. De båda gatorna huserar tillsammans en hel mängd spännande barer och pubar som med många olika spännande koncept garanterat ger dig en kväll att minnas. Gå längs gatan och se vad som passar dig och ditt sällskap. Om barerna inte räcker finns det en hel del konsertlokaler som visar akter från hela världen. Flyg till Göteborg och upplev det nattliv som är karakteristiskt för staden. 
 

Upplev skärgården

Göteborg har med sin närhet till havet ett utmärkt läge för den som vill utforska kusten. Ta spårvagn eller buss till kusten och ta dig lätt med en färja ut i skärgården och upplev de friska salta vindarna som blåser över Hönö, Brännö eller Styrsö. Flyg till Göteborg och upplev den underbara kuststräckan med ljuvliga stränder, skärgård, de pittoreska hamnarna, vikarna och skären. Det finns en mängd olika aktiviteter i skärgården. Några exempel är att du kan åka på sälsafari, fisketurer, bad- och båtutflykter och även spännande matupplevelser. Flyg till Göteborg med SAS och ta chansen att komma ut i skärgården. Kom ihåg att vattnet är salt vilket bidrar till en kargare växtlighet, men minst lika charmigt som sin bräckta motsvarighet på östkusten. 
 

Barnrabatt på flygbiljetter

Visa Sverige för dina barn och boka flyg till Göteborg med hela familjen. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Passa på att boka flyg till Göteborg med SAS!

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus 

Med lojalitets- och frequent flyer-programmet EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Dessutom kan du även tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang! Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping. Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är helt gratis. Som Guld- eller Diamantmedlem kan du börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord. Bli EuroBonus-medlem före du bokar flyg till Göteborg för att kunna utnyttja SAS förmånliga lojalitetsprogram!

Bli medlem i EuroBonus
 

Upplev fördelarna med SAS Go

Upplev service och komfort i världsklass med SAS Go. I vår app kan du läsa digitala tidningar och tidskrifter, ombord på flyget får du serverat gratis kaffe och te, du har val av sittplats 22 timmar innan avgång, 1 x 23 kg incheckat bagage och mycket mer.

Mer om SAS Go