Flyg till Göteborg

Göteborg ligger på Sveriges vackra västkust och är den största icke-huvudstaden i Norden. Det gör den till den perfekta platsen för en storstadsresa samtidigt som du har nära till den omgivande landsbygden. Gör dig redo att utforska Göteborgs skärgård, flyta på kanaler i holländsk stil och promenera längs lummiga esplanader.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Göteborg i Sverige från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Göteborg

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Göteborg med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern till Göteborg.

Flyg till Göteborg och utforska en svensk hamnstad

Göteborg är en svensk stad med massor av karaktär som lockar tusentals turister varje år. Göteborg passar perfekt för alla som vill kombinera en stadsutflykt med vacker natur och där hittar du uråldriga stadskvarter, vackra byggnader och promenadstråk vid kanalen.

När du inte besöker stadsdelen Haga som är känd för vackra träbyggnader och pubar med levande ljus kommer du antagligen att promenera genom Botaniska trädgården, åka berg- och dalbana på Liseberg eller besöka Slottsskogens djurpark med fri entré.

Listan med saker att göra i Göteborg är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Flyg till <em>Göteborg</em>

Flyg med SAS till Göteborg Landvetter flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Göteborg Landvetter flygplats

Det finns alltid något att göra i Göteborg. Ta en skön promenad genom Botaniska trädgården. Roa dig på Liseberg. Eller besök den charmiga stadsdelen Haga och dess kaféer och oberoende butiker.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Göteborg

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. För SAS resenärer ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord samt användning av SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.