Flyg till Polen

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

We are travelers.

SAS flyger till Polen från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS flyger till Gdansk, Krakow, Poznan, Warszawa, Szczecin och Wroclaw i Polen.

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Flyg med SAS till Krakow, Warszawa eller Wroclaw

Scandinavian Airlines flyger till flera destinationer i Polen. Flyg med oss och upplev våren på Warszawas gator, sommaren på stranden i Gdansk eller Szczecin, hösten med den varma stämningen i Krakow och Poznań eller vintern med skidåkning i Wroclaw.

Polen har något för alla årstider.

Besök Tatrabergen och nationalparken

I södra Polen, vid gränsen till Slovakien, ligger Tatra nationalpark. Parken är en naturlig livsmiljö för endemiska djurarter, såsom tatra-gems, murmeldjur, björn, lodjur, vildkatt och varg.

Hoppa på linbanan för att uppleva det vackra landskapet på vägen till toppstationen i nationalparken.

Zakopane vid foten av Tatrabergen är en fantastisk stad för skidåkning och andra vinteraktiviteter.

Polen

Vad sägs om en strandsemester i Polen? Sopot är en av de populäraste badorterna i Polen. Sopot är en del av det polska trestadsområdet som utgörs av de tre städerna Gdańsk, Sopot och Gdynia vid Östersjön.

Sopot ligger mellan Gdańsk och Gdynia och är lätt att ta sig till – och de långa sandstränderna är fantastiska. När du inte har fullt upp med att simma i havet kan du ta en promenad längs strandpromenaden och piren.

Sopot har också ett brett utbud av restauranger, barer och nattklubbar – det finns något för varje smak.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Upplev Polen med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete