Flyg till Polen

SAS flyger till flera destinationer i Polen. Flyg med oss och upplev våren på Warszawas gator, sommaren på stranden i Gdansk, hösten med den varma stämningen i Poznań. Polen har något för alla årstider.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Polen från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Gdansk, Poznan och Warszawa. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Polen – njut av strand- och nattliv i Sopot

Vad sägs om en strandsemester i Polen? Sopot är en av de populäraste badorterna i Polen. Sopot är en del av det polska trestadsområdet som utgörs av de tre städerna Gdańsk, Sopot och Gdynia vid Östersjön. Sopot ligger mellan Gdańsk och Gdynia och är lätt att ta sig till – och de långa sandstränderna är fantastiska.

När du inte har fullt upp med att simma i havet kan du ta en promenad längs strandpromenaden och piren. Sopot har också ett brett utbud av restauranger, barer och nattklubbar – det finns något för varje smak.

Besök Tatrabergen och nationalparken

I södra Polen, vid gränsen till Slovakien, ligger Tatra nationalpark. Parken är en naturlig livsmiljö för endemiska djurarter, såsom tatra-gems, murmeldjur, björn, lodjur, vildkatt och varg.

Hoppa på linbanan för att uppleva det vackra landskapet på vägen till toppstationen i nationalparken.

Zakopane vid foten av Tatrabergen är en fantastisk stad för skidåkning och andra vinteraktiviteter.

Flyg till <em>Polen</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Polen med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.