Flyg till Wroclaw

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

Tyvärr flyger vi inte längre till Wroclaw.

SAS flyger till Wroclaw i Polen från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

SAS flyger även till Gdansk, Warszawa, Krakow och Poznan i Polen.

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner som ingår på din flygning till Wroclaw

Boka din resa till Wroclaw i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Wroclaw med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Polen.

Flyg till Wroclaw – besök en universitetsstad med en rik historia

Den eleganta staden Wroclaw ligger vid floden Oder i västra Polen och erbjuder en imponerande inblick i polsk kultur. I Wroclaw hittar du bland annat ett anmärkningsvärt gammalt rådhus i gotisk stil, ett kullerstensbelagt stortorg kantat av gatuförsäljare och en 360 graders målning av Slaget vid Raclawice. Här finns helt enkelt något för alla.

När du inte utforskar Gamla stan till fots eller beundrar den äldsta delen av staden på Katedralön, kan du friska upp dina kunskaper i Slaget vid Raclawice vid panoramamålningen eller gå på en guidad rundtur av stadens universitet som också fungerar som ett museum.

Listan över saker att göra i Wroclaw är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till Wroclaw

Wroclaw är rik på historia, kultur och sevärdheter, och listan över saker att se och göra är oändlig. Gör dig redo att beundra den gotiska arkitekturen, provsmaka lokala polska maträtter och njuta av ett pulserande och livligt nattliv alla kvällar i veckan.

Flyg med SAS till Wrocław-Copernicus flygplats så anländer du utvilad och återhämtad efter din flygning.

Wrocław-Copernicus flygplats

Wroclaw förbises ofta på Europasemestern – och det är synd. Staden är både charmig och spännande och har mycket att erbjuda till alla resenärer. Wroclaw är varken en liten stad eller en metropol, utan det bästa av båda. Ha en trevlig stadssemester i det historiska och vackra Wroclaw.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Wroclaw

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Wroclaw är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden