sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Wroclaw i Polen från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Wroclaw – boka nu

Boka din resa till Wroclaw i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. För en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe ska du besöka vår lågpriskalender. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande kan du boka det direkt och bestämma dig om du ska resa senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Wrocław-Copernicus flygplats (WRO)
  • cl--credit Valuta: Zloty
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Polska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Wroclaw med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Polen.  

Flyg till Wroclaw för att besöka en universitetsstad med en rik historia 

Den eleganta staden Wroclaw ligger vid floden Oder i västra Polen och erbjuder en imponerande inblick i polsk kultur. I Wroclaw hittar du bland annat ett anmärkningsvärt gammalt rådhus i gotisk stil, ett kullerstensbelagt stortorg kantat av gatuförsäljare och en 360 graders målning av Slaget vid Raclawice. Här finns helt enkelt något för alla. 

När du inte utforskar Gamla stan till fots eller beundrar den äldsta delen av staden på Katedralön, kan du friska upp dina kunskaper i Slaget vid Raclawice vid panoramamålningen eller gå på en guidad rundtur av stadens universitet som också fungerar som ett museum. 

Listan över saker att göra i Wroclaw är oändlig och det finns något för alla. 

Weekend i Wroclaw
  • Varför Wroclaw?
  • Flyg med SAS till Wrocław-Copernicus flygplats (WRO)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Wroclaw

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har, får du alltid tillgång till utvalda kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Wroclaw är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Registrera dig för EuroBonus så kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil.  

På alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer kan vi nu koldioxidkompensera över 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Wroclaw

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Wroclaw