Flyg till Warszawa

We are travelers.

SAS flyger till Warszawa i Polen från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Warszawa – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Besök vår lågpriskalender för att få en fullständig översikt över alla SAS destinationer. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Warszawa med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Warszawa.

Flyg till Warszawa och upplev Polens huvudstad

Polens huvudstad Warszawa är en livlig metropol där du hittar platser upptagna på Unescos världsarvslista, den vackra gamla stadsdelen i centrum och kontrasterande modern arkitektur. Mellan ölhallarna och de pittoreska kaféerna finns en livlig liten stad med mycket att erbjuda.

När du inte utforskar Gamla stan till fots eller besöker Kungliga slottet, kommer du förmodligen att befinna dig på ett av stadens många museer eller friska upp dina kunskaper i den lokala kulturen på Kulturpalatset.

Listan över saker att göra i Warszawa är lång och det finns något för alla.

Warszawa

Warszawa är en stad som har rest sig ur spillrorna efter år av förstörelse under kriget. Idag är det en livlig och modern stad med en blomstrande turism. Gör dig redo att insupa stadens historia när du utforskar Gamla stan och fördjupa dig i det bästa av vad Polen har att erbjuda.

Flyg med SAS till Warszawa Modlins flygplats så anländer du utvilad och redo att börja semestern.

Warszawa Modlins flygplats

Warszawa kan underhålla dig i flera dagar. Besök ett av de många fantastiska museerna som staden har att erbjuda, såsom det polska vodkamuseet eller Warszawas upprorsmuseum. Eller promenera längs gatorna och njut av de vackra omgivningarna.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Warszawa

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Warszawa är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden