Flyg till Warszawa

Warszawa är en stad som har rest sig ur spillrorna efter år av förstörelse under kriget. Idag är det en livlig och modern stad med en blomstrande turism. Gör dig redo att insupa stadens historia när du utforskar Gamla stan och fördjupa dig i det bästa av vad Polen har att erbjuda.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Warszawa i Polen från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder även flyg till Gdansk och Poznan.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Warszawa

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Besök vår lågpriskalender för att få en fullständig översikt över alla SAS destinationer. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Warszawa med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Warszawa.

Flyg till Warszawa och upplev Polens huvudstad

Polens huvudstad Warszawa är en livlig metropol där du hittar platser upptagna på Unescos världsarvslista, den vackra gamla stadsdelen i centrum och kontrasterande modern arkitektur. Mellan ölhallarna och de pittoreska kaféerna finns en livlig liten stad med mycket att erbjuda.

När du inte utforskar Gamla stan till fots eller besöker Kungliga slottet, kommer du förmodligen att befinna dig på ett av stadens många museer eller friska upp dina kunskaper i den lokala kulturen på Kulturpalatset.

Listan över saker att göra i Warszawa är lång och det finns något för alla.

Flyg till <em>Warszawa</em>

Flyg med SAS till Warszawa Chopin flygplats så anländer du utvilad och redo att börja semestern.

Warszawa Chopin flygplats

Warszawa kan underhålla dig i flera dagar. Besök ett av de många fantastiska museerna som staden har att erbjuda, såsom det polska vodkamuseet eller Warszawas upprorsmuseum. Eller promenera längs gatorna och njut av de vackra omgivningarna.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Warszawa

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Warszawa är smidig incheckning online, kaffe och te ombord samt tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.