ENKEL FRÅN
Gdansk

Flyg till Gdansk

Besök Gdansk – en unik historisk stad

Gdansk är en fin historisk stad som osar av charm och har massor att erbjuda. Njut exempelvis av atmosfären på någon av alla de mysiga uteserveringarna och besök stadens opera, teatrar och museer. Staden bjuder också på bra shopping med stora moderna gallerior blandat med små och mer specialiserade affärer och caféer.
 

Alltid inkluderat i din flygbiljett till Gdansk

Oavsett om du är ombord på en kort- eller långdistansflygning vill vi att du ska få en så bekväm flygresa som möjligt. Därför serverar vi kaffe och te ombord och ger dig möjlighet att ladda ner dagens tidning i vår app.

Faktum är att allt ingår i din flygbiljett när du flyger med oss till Gdansk. Vi tänker på det mesta både före, under och efter resan:

Hitta din flygresa och kolla priserna direkt här på sas.se eller ladda ner vår app. På det sättet hittar du alltid bekvämt din flygresa till Gdansk direkt i mobilen.

Ända upp till 4 avgångar varje dag till Gdansk flygplats

Vi flyger till flygplatsen Lech Walesa både morgon, middag, eftermiddag och kväll, så att du alltid kan hitta ett flyg som passar dina resplaner. Välj mellan ända upp till 4 dagliga avgångar till Gdansks flygplats (GDN). Därifrån är det sedan bara ca 10 km till Gdansks stadskärna.
 

Billiga flyg till Gdansk – boka tidigt 

Du kan som sagt resa billigt med oss till den polska staden Gdansk. Allt du behöver göra är att boka dina biljetter i god tid – på det sättet ökar du dina chanser att få tag på flygbiljetter till bästa pris. Tänk på att du alltid har 24 timmars öppet köp när du beställer biljetter hos oss. Det innebär att du alltid kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att sedan ta reda på om datum, avgångstid och pris passar din familj eller dina vänner.


EUROBONUS GER DIG BRA ERBJUDANDE OCH RABATTER

Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Dina poäng kan du spendera på allt från flygresor, varor ombord och onlineshopping.

Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar via e-post och mobila tjänster med praktisk flyginformation. Tjäna poäng inför din resa till Gdansk – gå med kostnadsfritt i EuroBonus.SEVÄRDHETER I EN VACKER STAD FRÅN HANSATIDEN

Nu kan du uppleva allt som Gdansk har att erbjuda genom att boka en flygresa här på sas.se. En av stadens mest berömda byggnader är den medeltida hamnkranen Zuraw. Det var den största hamnkranen på sin tid och med hjälp av handkraft kunde man lasta och lossa skepp i Gdansk livliga hamn. Nu sätter kranen en unik prägel på staden men fungerar också som en del av Gdansks sjöfartsmuseum.

Man behöver inte besöka ett museum för att känna historiens andetag. I de gamla kvarteren hittar du vackra gator mellan fina hus. Den mest kända gatan kallas för Dluga, eller kungliga vägen, och här finns det rader av rekonstruerade 1600-talshus. Det är på den här gatan som du hittar rådhuset men de andra sevärdheterna ligger inte långt borta. Den pråliga porten Złota Brama, Neptunfontänen och Artus hov är andra berömda turistattraktioner med historisk anknytning.

I staden finns världens största kyrka byggd av tegel, Mariakyrkan. Är man beredd att offra några kalorier för en fantastisk utsikt över Gdansk kan man klättra uppför de 400 trappstegen i klocktornet.

Om du flyger till Gdansk kan du alltid hyra en bil eller ta tåget till andra städer i landet. Börja med att boka din flygbiljett på sas.se! Hitta billiga flygbiljetter till Gdansk

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.