sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Gdansk

Flyg Gdansk tur och retur

Med SAS kan du boka flyg Gdansk i Polen tur och retur från Stockholm, samt från/via Köpenhamn och Oslo. Från Stockholm Arlanda flyger vi till Gdansks flygplats Lech Walesa. Boka flyg Gdansk tur och retur redan idag och se fram emot en härlig semester i en charmig polsk stad.

Boka flyg Gdansk tur och retur med vår lågpriskalender

Med vår lågpriskalender kan du hålla koll på de bästa priserna vi har att erbjuda på flyg till Gdansk. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt efter marknadens utbud så vid varje sökning uppdateras pris- och platstillgång. Med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp vilket gör att du kan slå till så fort du hittar ett billigt flyg till Gdansk, för att sedan dubbelkolla i din kalender att tid och datum verkligen passar. Boka flyg Gdansk tur och retur på en gång för att säkerhetsställa att du får så billiga flygbiljetter som möjligt!

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

En stad för den kulturintresserade

Genom att boka flyg till Gdansk får du möjlighet att ta del av den fantastiska kultur och historia som finns i staden. En av många vackra sevärdheter är världens största tegelstenskyrka, Mariakyrkan, som kan ta emot 25 000 besökare och som, utöver sin storlek, är känd för sin träklocka. Den astronomiska klockan kan inte bara visa tid och datum, utan även månfaser och månens position i förhållande till zodiaktecken, Eva och Adam, Apostlarna och mycket mer. Mariakyrkan besitter en otrolig historia då den plundrats av Nazityskland eftersom den förvarade en stor mängd otroliga skatter från bland annat renässansen och gotiken. Många av skatterna stals och har aldrig återfunnits, men en stor del kan idag finnas på museum runt om i Gdansk. Ett populärt museum är ”Museet för andra världskriget”. Museet består av tre permanenta och några tillfälliga utställningar som alla informativt återspeglar tiden före, under och efter andra världskriget.
 

Flyg till Gdansk och besök olika historia platser

Utöver Mariakyrkan och Museet för andra världskriget så finns det ett flertal platser runt om i Gdansk där man kan känna historiens vingslag och närvaron från andra världskriget. En av dem är Westerplatte vilket är en halvö som är känd för sin viktiga roll i andra världskriget. Slaget vid Westerplatte benämns idag som starten för andra världskriget och hoppar man på en båt ut till halvön får man se ett vackert minnesmärke som hyllar soldaterna som dog i striden. Fler historiska platser som man inte får missa är Gamla stans stadshus vid namn Ratusz Staromiejski, Gdansks kran Zuraw Gdanski och den gamla hamnen på floden Motlawa. Bokar du flyg Gdansk tur och retur kommer du garanterat att komma hem rikare i kunskap!
 

Promenera längst vackra Kungsleden

Har du begränsat med tid efter att du anlänt med ditt flyg till Gdansk så är en rekommendation att besöka gågatan Kungsleden. Kungsleden leder dig igenom hela Gdansks centrum vilket gör att du kan maximera dina upplevelser och ta del av så mycket som möjligt, oavsett om du är intresserad av historia, gillar god mat eller vill spendera din semester med att njuta av vacker omgivning. Kungsleden garanterar en romantisk promenad omgiven av vackra byggnader, historiska monument och trevliga människor. Förr i tiden fungerade detta promenadstråk som en paradgata för enorma ceremonier och kungliga fester. Börjar du din promenad vid Upland kommer du först passera det gamla fängelset och tortyrhuset, sedan även vackra ”Golden Gate” och S:t Georges domstol. Behöver du ladda batterierna med en god måltid så finns det många alternativ att välja mellan. Längst hela Kungsleden så trängs restauranger sida vid sida och man kan även besöka en mjölkbar vilket är en specialitet i Polen som härstammar från den kommunistiska tiden. Hos SAS kan du boka ett billigt flyg till Gdansk så att du kan spara semesterkassan till ditt besök och på så vis njuta av din upplevelse till fullo.
 

Alltid inkluderat i ditt flyg till Gdansk

Vi vill att ditt flyg till Gdansk ska vara så bekvämt som möjligt. Därför har vi vissa förmåner som är inkluderade i din flygbiljett:

Barnrabatt på flyg Gdansk tur och retur

Tack vare vår barnrabatt kan du visa upp världen för dina barn! Småbarn som är yngre än 2 år får upp till 90% barnrabatt på flyg till Gdansk om de sitter i knät på en vuxen under flygturen. Barn mellan åldrarna 2 och 11 får en rabatt upp till 25% på sina flygbiljetter. Önskar du en egen sittplats för ditt barn under 2 år så gäller samma pris som för barn mellan 2 och 11 år. Flyg Gdansk tur och retur med din familj för en minnesvärd semester.

Mer information om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus

SAS lojalitetsprogram EuroBonus finns tillgängligt för dig som resenär i syfte att effektivisera, förenkla och förbättra din resa med SAS. Som EuroBonus-medlem har du möjlighet att tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Ytterligare en förmån du kan ta del av är att fortsätta tjäna poäng när du väl ankommit till din semesterort genom att registrera dina butiksköp och restaurangmåltider. Ladda ner SAS App för att få tillgång till kartan ”Where to earn points” så att du kan se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på dina inköp.

Medlemskapet i EuroBonus är helt kostnadsfritt och ju mer du reser med oss, desto fler förmåner kan du ta del av. Som Guld- eller Diamantmedlem kan du starta din semester på bästa sätt genom att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Här finns gratis WiFi, tidningar, mat och dryck samt en stressfri miljö där du kan ladda batterierna inför kommande flygtur. Bli EuroBonus-medlem före du bokar flyg till Gdansk för att kunna utnyttja SAS förmånliga lojalitetsprogram!

Bli medlem i EuroBonus