Flyg till Gdansk

Gdansk är en stad som är rik på historia, kultur och sevärdheter, och listan över saker att se och göra är oändlig. Gör dig redo att beundra monumenten över andra världskriget, utforska det färgglada stadstorget till fots och fynda i hantverksbutiker.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Gdansk i Polen från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder också flyg till Warszawa och Poznan.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Gdansk

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Om du vill få en överblick över alla SAS destinationer samlade på ett ställe kan du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Så ser du ett bra erbjudande kan du boka det direkt och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Gdansk med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att åka på semester i Gdansk med familjen.

Flyg till Gdansk för en stadssemester genomsyrad av historia

Gdansk är en hamnstad med en rik historia. Denna polska stad, som har blivit en alltmer populär semesterdestination, hyser ett vältrafikerat sjöfartsområde, storslagna byggnader med otrolig arkitektur och monument över andra världskriget.

När du inte promenerar längs Dlugi Targ och shoppar souvenirer och stannar till för en öl, kan du beundra Neptunusfontänens arkitektur och den imponerande Mariakyrkan.

Listan över saker att göra i Gdansk är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till <em>Gdansk</em>

Flyg med SAS till Gdańsk Lech Wałęsa flygplats för att anlända utvilad och redo att njuta av semestern i staden.

Gdańsk Lech Wałęsa flygplats

Det finns gott om saker att se i centrala Gdansk. Ta en promenad längs Dlugi Targ, huvudgatan i Gdansk. På vägen finns det många ställen att stanna till vid och uppleva. Du kan till exempel se Gyllene porten och det klassiska stadshustornet eller ta ett foto vid den vackra Neptunusfontänen.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Gdansk

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så stressfri och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Gdansk är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.