Flyg till Gdansk

We are travelers.

SAS flyger till Gdansk i Polen från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Gdansk – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Om du vill få en överblick över alla SAS destinationer samlade på ett ställe kan du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Så ser du ett bra erbjudande kan du boka det direkt och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Gdansk med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att åka på semester i Gdansk med familjen.

Flyg till Gdansk för en stadssemester genomsyrad av historia

Gdansk är en hamnstad med en rik historia. Denna polska stad, som har blivit en alltmer populär semesterdestination, hyser ett vältrafikerat sjöfartsområde, storslagna byggnader med otrolig arkitektur och monument över andra världskriget.

När du inte promenerar längs Dlugi Targ och shoppar souvenirer och stannar till för en öl, kan du beundra Neptunusfontänens arkitektur och den imponerande Mariakyrkan.

Listan över saker att göra i Gdansk är oändlig och det finns något för alla.

Gdansk

Gdansk är en stad som är rik på historia, kultur och sevärdheter, och listan över saker att se och göra är oändlig. Gör dig redo att beundra monumenten över andra världskriget, utforska det färgglada stadstorget till fots och fynda i hantverksbutiker.

Flyg med SAS till Gdańsk Lech Wałęsa flygplats för att anlända utvilad och redo att njuta av semestern i staden.

Gdańsk Lech Wałęsa flygplats

Det finns gott om saker att se i centrala Gdansk. Ta en promenad längs Dlugi Targ, huvudgatan i Gdansk. På vägen finns det många ställen att stanna till vid och uppleva. Du kan till exempel se Gyllene porten och det klassiska stadshustornet eller ta ett foto vid den vackra Neptunusfontänen.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Gdansk

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så stressfri och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Gdansk är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden