sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
    Se alla resultat
    • Inget annat innehåll att visa
  • loader Inget annat innehåll att visa
  • Inga träffar

ENKEL FRÅN

Flyg till Krakow

Hitta billiga flygbiljetter till Krakow

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Flera avgångar i veckan till Krakow

SAS flyger till Krakow 3 gånger i veckan och erbjuder direktflyg från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo.

Krakow ligger i södra Polen och är en mycket välbevarad och vacker stad som absolut är värd ett besök. I Krakow kan du bl.a. besöka de judiska kvarteren, där filmen Schindler’s List spelades in.

Din flygresa från Köpenhamn till Krakow tar bara 1,5 timme. Oavsett om du är ombord på en kort- eller långdistansflygning vill vi att du ska få en så bekväm flygresa som möjligt. Därför serverar vi kaffe och te ombord och ger dig möjlighet att ladda ner dagens tidning i vår app.

Faktum är att det mesta ingår i din flygbiljett (SAS Go) när du flyger med oss till Krakow:

 

Upp till 5 avgångar varje dag till Krakows flygplats

Vi flyger till flygplatsen Krakow-Balice Johannes Paul II International Airport både morgon, middag, eftermiddag och kväll, så att du alltid kan hitta ett flyg som passar dina resplaner.

Välj bland upp till 5 dagliga avgångar till Krakows flygplats. Därifrån är det sedan bara ca 11 km till Krakows stadskärna.
 

Billiga flyg till Krakow – boka tidigt

Du kan som sagt resa billigt med oss till Krakow, som ligger i södra Polen. Allt du behöver göra är att boka dina biljetter i god tid – på det sättet ökar du dina chanser att få tag på flygbiljetter till bästa pris. Tänk på att du alltid har 24 timmars öppet köp när du beställer biljetter hos oss. Det innebär att du alltid kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande, för att sedan ta reda på om datum, avgångstid och pris passar din familj eller dina vänner.

Håll koll på alla våra aktuella erbjudanden om flygresor till Krakow

Spara mer med SAS Go Light

Om du reser med endast handbagage kan du resa i vår billigaste reseklass, SAS Go Light. Här kan du få samma goda service som du är van vid; val av sittplats 22 timmar före avgång och gratis kaffe och te ombord. Utöver det kan du fritt ta med ett handbagage på upp till 8 kg.

Mer om SAS Go Light och våra övriga reseklasser

Upptäck världen med EuroBonus

När du är medlem i EuroBonus, vilket är kostnadsfritt, kan du resa mer än vad du annars skulle. Du tjänar nämligen poäng på allt från flygbiljetter till online shopping – poäng som du kan använda till nya biljetter, hotellvistelser eller hyrbil. På det sättet har du möjlighet att uppleva mer av världen med EuroBonus. 

Mer om EuroBonus

Barnrabatt på flygbiljetter

Reseglädje kan inte börja för tidigt i livet. På SAS välkomnar vi våra yngsta resenärer med bra barnrabatter. När du reser med ett barn som är 0–2 år kan du få upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetten, medan barn 2–11 år får upp till 25 % rabatt.

Mer om att resa med barn

 

Hitta billiga flygbiljetter till Krakow

I vår lågpriskalender kan du enkelt få en översikt över våra priser och avgångar. Om du bokar i god tid och är flexibel med datum ökar du dessutom dina chanser att hitta de billigaste flygbiljetterna till Krakow. 

Hitta din resa i vår lågpriskalender

Kraków-Balice Johannes Paul II Flygplats

Krakow Flygplats har fått sitt namn efter påve Johannes Paulus II, som var polsk. Flygplatsen ligger 11 km utanför centrum vilket gör staden perfekt för kortare resor, eftersom både flygtiden och resan mellan flygplatsen och staden är relativt kort. 
 

Transport till och från Krakow Flygplats

Du kan åka enkelt till och från Krakow Flygplats med tåg, buss, taxi eller bil. Både tåg och buss går från flygplatsen och biljetterna är billiga. Om du anländer sent på kvällen kan det vara en lång väntetid till nästa avgång. Lyckligtvis kan du också hitta taxibilar på flygplatsen. Krakow Airport Taxi Service är det enda taxibolag som har taxitrafiktillstånd att köra från flygplatsen.
 

Biluthyrning på Krakow Flygplats

Om du själv önskar köra bil hittar du naturligtvis också alla stora biluthyrningsfirmor på flygplatsen. Om du vet i förväg att du vill ha en hyrbil rekommenderar vi att du bokar din bil hemma före resan. På det sättet står den klar när du anländer oavsett  tid på dygnet.

Boka hyrbil

Kontakt

Kapitana Mieczysława Medweckiego 1

32-083 Balice

Polen

Telefonnummer: +48 801 055 000

Webbsida

Transport i Krakow

Krakow är inte en speciellt stor stad vilket gör den till en behaglig stad att vara fotgängare i. Trots det kan det naturligtvis uppstå situationer där du vill gå längre än vad du har lust till. I en sådan situation kan du använda det välutvecklade spårvagns- och bussnätverket vilket gör det enkelt att ta sig snabbt från punkt A till B. Om du ska åka utanför staden passar tåg bra.

Kollektivtrafiken i Krakow är billigare än vad vi är vana vid i Sverige. Biljetter kan köpas i de automater som finns på stationerna, spårvagnarna eller bussarna. Kom ihåg att stämpla din biljett när din resa börjar även om du köpt biljetten från chauffören.

Mer om kollektivtrafiken i Krakow 
 

Upplev Krakow – en stad full av historia

Krakow har varit bebodd i 6000 år och den intressanta storstaden präglas av sin långa historia. Krakow har varit Polens huvudstad i många år tills Warszawa blev det 1596. Den gamla stadsdelen kan dateras tillbaka till Medeltiden och finns med på UNESCO:s världsarvslista.

På grund av Krakows historia finns det många sevärdheter att se i staden. Ta en promenad i den gamla stadsdelen och låt dig föras tillbaka till förflutna tider. Efter det kan du ta dig till ett café eller dricka en polsk öl. Om du har tid att ta en promenad utanför staden kan du uppleva den spektakulära utsikten vid Morskie Oko-sjön. Oavsett årstid kommer du inte att bli besviken.

Boka en weekend till Krakow

Fakta om Krakow

Valuta: Polska zloty

Tidsskillnad: 0

Landsnummer: +48

Språk: polska  
 

Den polska ambassaden: 

Karlavägen 35 

114 31 Stockholm

Telefonnummer.: +46 8 505 750 00

Webbsida
 

Det svenska konsulatet i Krakow: 

ul. Sw. Anny 5

31-008 Kraków

Telefonnummer: +48 12 421 73 80

Övrigt

Flyg till Polen
Reseförsäkring
 

Fler SAS destinationer