Flyg till Krakow

We are travelers.

SAS flyger till Krakow i Polen från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Krakow – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta en billigare flygbiljett. Om du vill se andra destinationer vi flyger till kan du kolla in vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Så tveka inte om du ser ett bra erbjudande. Boka biljetten nu, planera resan senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Krakow med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern till Krakow.

flyg till Krakow och njut av en billig storstadsresa

Krakow, som är känd för sitt judiska kvarter, sin gamla stadsdel och sina medeltida stadsmurar, är en stad med krut i. Även om staden är rik på historia och kultur är det också en populär plats för matfantaster och de som tycker om en god öl.

När du inte går på krogrunda bland barerna på stortorget kan du beundra det kungliga slottet Wawel eller utforska den underjordiska världen i Saltgruvan i Wieliczka. Mellan museer och butiker finns det en rad olika aktiviteter som passar alla karaktärstyper.

Krakow

ingår alltid i din resa till Krakow

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Krakow är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare får du gärna uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden