sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Krakow i Polen från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Krakow – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta en billigare flygbiljett. Om du vill se andra destinationer vi flyger till kan du kolla in vår lågpriskalender. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så tveka inte om du ser ett bra erbjudande. Boka biljetten nu, planera resan senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Kraków-Balices flygplats
  • cl--credit Valuta: Zloty
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Polska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Krakow med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på semestern till Krakow.

flyg till Krakow och njut av en billig storstadsresa

Krakow, som är känd för sitt judiska kvarter, sin gamla stadsdel och sina medeltida stadsmurar, är en stad med krut i. Även om staden är rik på historia och kultur är det också en populär plats för matfantaster och de som tycker om en god öl. 

När du inte går på krogrunda bland barerna på stortorget kan du beundra det kungliga slottet Wawel eller utforska den underjordiska världen i Saltgruvan i Wieliczka. Mellan museer och butiker finns det en rad olika aktiviteter som passar alla karaktärstyper. 

Weekend i Krakow
  • Varför Krakow?
  • Flyg med SAS till Kraków-Balices flygplats (KRK)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Krakow

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Krakow är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Om du vill resa ännu bekvämare får du gärna uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Sedan kan du bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Krakow

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Krakow