Flyg till Amsterdam

Amsterdam är rik på historia, kultur och sevärdheter, och listan över saker att se och göra är oändlig. När du inte beundrar världens största samling av Van Gogh-målningar kan du friska upp dina kunskaper i krigshistoria på museet i Anne Frank-huset eller shoppa i den trendiga stadsdelen Jordaan.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Amsterdam i Nederländerna från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Amsterdam

Ju tidigare du bokar din resa med SAS, desto större chans har du att hitta billigare flygpriser. Om du vill få en fullständig överblick över alla SAS destinationer är du välkommen att besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Ha en trevlig resa till Amsterdam med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt på ditt barns flygbiljett till Amsterdam och gör det mer prisvärt att resa med familjen.

Flyg till Amsterdam och upptäck stadens alla kanaler

Som Nederländernas huvudstad har Amsterdam mycket att erbjuda för alla. Oavsett om du är en matfantast som letar efter unika restauranger, en historieentusiast på museijakt eller en kulturfantast som är redo för en djupdykning i den nederländska kulturen, finns det något här för alla.

Staden är känd världen över för sitt Red Light District, men tack vare sina pittoreska kullerstensgator, sitt omfattande kanalsystem och sina otaliga cykelvägar är Amsterdam så mycket mer än bara ett partyställe. Gör dig redo för ett äventyr i en stad som har bevarat sin charm från 1600-talet.

Upplev mer efter din resa till Amsterdam

Flyg till Frankrike och besök några av världens mest kända landmärken. I Paris hittar du Eiffeltornet och Triumfbågen, medan den romerska akvedukten Pont du Gard finns att besöka i södra Frankrike. Mont Blanc, Europas högsta berg, hittar du i sydöstra Frankrike, vid gränsen till Italien.

Besök en annan storstad på andra sidan den engelska kanalen, via flyg till London. Byt Amsterdams kanaler mot Londons blandning av slott och pubar. Besök Buckingham Palace eller spendera dagen på det över 140 år gamla Natural History Museum.

Är du mer intresserad av nordiska storstäder så flyg till Köpenhamn där du kan åka kanalbåt genom staden och besöka nöjesparken Tivoli, som öppnade för första gången för över 170 år sedan. Ta en promenad längs kullerstensgatorna, ta vackra foton av de färgglada husen nere vid vattnet eller besök något av stadens slott.

Flyg till <em>Amsterdam</em>

Flyg med SAS till Amsterdam-Schiphols flygplats så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Amsterdam-Schiphols flygplats

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Amsterdam

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en trevlig och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Amsterdam är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.