Flyg till Amsterdam

We are travelers.

SAS flyger till Amsterdam i Nederländerna från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Amsterdam – boka nu

Ju tidigare du bokar din resa med SAS, desto större chans har du att hitta billigare flygpriser. Om du vill få en fullständig överblick över alla SAS destinationer är du välkommen att besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Ha en trevlig resa till Amsterdam med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt på ditt barns flygbiljett till Amsterdam och gör det mer prisvärt att resa med familjen.

Flyg till Amsterdam – njut av en stadsresa bland kanalerna

Som Nederländernas huvudstad har Amsterdam mycket att erbjuda för alla. Oavsett om du är en matfantast som letar efter unika restauranger, en historieentusiast på museijakt eller en kulturfantast som är redo för en djupdykning i den nederländska kulturen, finns det något här för alla.

Staden är känd världen över för sitt Red Light District, men tack vare sina pittoreska kullerstensgator, sitt omfattande kanalsystem och sina otaliga cykelvägar är Amsterdam så mycket mer än bara ett partyställe. Gör dig redo för ett äventyr i en stad som har bevarat sin charm från 1600-talet.

Amsterdam

Amsterdam är rik på historia, kultur och sevärdheter, och listan över saker att se och göra är oändlig. När du inte beundrar världens största samling av Van Gogh-målningar kan du friska upp dina kunskaper i krigshistoria på museet i Anne Frank-huset eller shoppa i den trendiga stadsdelen Jordaan.

Flyg med SAS till Amsterdam-Schiphols flygplats så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Amsterdam-Schiphols flygplats

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Amsterdam

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en trevlig och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Amsterdam är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden