sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Amsterdam i Nederländerna från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Amsterdam – boka nu

Ju tidigare du bokar din resa med SAS, desto större chans har du att hitta billigare flygpriser. Om du vill få en fullständig överblick över alla SAS destinationer är du välkommen att besöka vår lågpriskalender. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande kan du boka nu och bestämma dig senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Amsterdam-Schiphols flygplats (AMS)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Nederländska

Rabatterade biljetter för barn

Ha en trevlig resa till Amsterdam med barnen. SAS erbjuder rabatterade barnbiljetter. Spara upp till 90 % på ditt barns flygbiljett till Amsterdam och gör det billigare att resa med familjen. 

flyg till Amsterdam och njut av en stadsresa bland kanalerna

Som Nederländernas huvudstad har Amsterdam mycket att erbjuda för alla. Oavsett om du är en matfantast som letar efter unika restauranger, en historieentusiast på museijakt eller en kulturfantast som är redo för en djupdykning i den nederländska kulturen, finns det något här för alla. 

Staden är känd världen över för sitt Red Light District, men tack vare sina pittoreska kullerstensgator, sitt omfattande kanalsystem och sina otaliga cykelvägar är Amsterdam så mycket mer än bara ett partyställe. Gör dig redo för ett äventyr i en stad som har bevarat sin charm från 1600-talet. 

Weekend i Amsterdam

ingår alltid i din resa till Amsterdam

Hos SAS strävar vi alltid efter att ge våra kunder en trevlig och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du dra fördel av vissa av SAS förmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Amsterdam är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App. Barn kan även dra nytta av nedsatta biljettpriser på upp till 90 %. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng varje gång du reser med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda dina poäng för att bland annat betala din nästa resa, uppgradering eller hyrbil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter du bokar med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Amsterdam

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Amsterdam