ENKEL FRÅN
Amsterdam

Flyg till Amsterdam

SAS erbjuder direktflyg till Amsterdam från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo. 

Det tar bara cirka två timmar att flyga från Stockholm till Amsterdam. Men även om flygtiden är kort vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt med SAS. Därför erbjuder vi digitala dagstidningar, kaffe, te och vatten ombord. Självklart utan extra kostnad.

Vi har tänkt på det mesta före, under och efter resan när du flyger till Amsterdam med oss:

Hitta din flygavgång och se våra priser direkt med hjälp av bokningen. Du kan även ladda ner vår app och boka din resa till Amsterdam direkt från mobilen.

Boka flyg till Amsterdam - en av Europas populäraste turiststäder vid sidan av Paris, Rom och London. Staden är en given destination för weekendresor, storstadsresor och fotbollsresor.


Med sina karaktäristiska kanaler omgivna av vackra 1600-talshus är Amsterdam utan tvekan en av de charmigaste huvudstäderna i Europa. Här kan du åka på sightseeing på kanalerna som kantas av otaliga pittoreska caféer.
 

Flyg till Amsterdam – nära till allt

Amsterdam är Hollands huvudstad men regeringen sitter i Haag. Amsterdam kan i stället ägna sig helt och hållet åt att bjuda de 1,5 miljoner besökare som kommer varje år på ett mångkulturellt utbud. Här finns ett rikt restaurangutbud, kaféer för fattig som rik, strålande shopping, storslagna museer och ett nattliv som platsar på världstopplistan. Gator, kvarter och kanaler formar staden till en hästsko och det är lätt att hitta riktmärken och lära känna staden som sin egen.
 

Flyg till Amsterdam över dagen

Flyg till Amsterdam med SAS. Vi har direktflyg och billiga flygbiljetter och när du väl är framme, fråga gärna efter vägen i Amsterdam, folk är hjälpsamma och svarar vanligtvis vänligt på engelska, tyska, franska eller spanska.


SAS erbjuder direktflyg till Amsterdam

SAS flyger direkt till Amsterdam från Stockholm och även från/via Köpenhamn och Oslo. Amsterdams flygplats Schiphol ligger endast några kilometer från city dit du enkelt tar dig med både buss och tåg. Schiphol är Europas fjärde största flygplats och erbjuder det mesta inom service, restauranger och shopping.

 

Boka din resa till Amsterdam i god tid

Med oss kan du resa billigt till metropolen och Hollands huvudstad. Amsterdam passar perfekt som destination för en weekendresa med sina vackra miljöer och stora utbud av aktiviteter och sevärdheter. Tänk på att du genom att boka din resa i god tid kan öka dina chanser till att få flygbiljetter till bästa möjliga pris.

Bra att komma ihåg är också att du alltid har 24-timmars ångerrätt när du bokar en resa med SAS. Därför kan du boka din resa i vår onlinebokning i samma stund som du hittar den, för att ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar ditt resesällskap efter att bokningen är gjord.

Se aktuella erbjudanden till Amsterdam
 

Gå med i EuroBonus

Som medlem i vårt kostnadsfria förmånsprogram EuroBonus tjänar du poäng varje gång du flyger med SAS. Som medlem får du även en hel del andra förmåner som exklusiva erbjudanden och sms-tjänster med information om din flygresa.

Dina ihoptjänade poäng kan du välja att spendera på allt från nya flygresor till shopping ombord och i vår online shop. Tjäna poäng inför din flygresa till Amsterdam – gå med i EuroBonus gratis.

Ta sig från flygplatsen

SAS flyger till Amsterdam Schipol Airport som ligger ca 18 kilometer sydväst om city. Tågen avgår varje kvart och tar ca 15 minuter. Bussarna tar aningen längre tid. Boka hyrbil
 

Ta sig runt i Amsterdam

Hyrbil: Genom SAS partner får du tillgång till ett brett utbud av hyrbilar i alla priskategorier. Cykel är både ett effektivt och roligt sätt att ta sig runt Amsterdam med. För den som däremot föredrar lokaltrafik så finns det självklart även goda förbindelser med bland annat tunnelbana, buss och spårvagn.
 

Säkerhet

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring

Amsterdam flygplats

Amsterdam flygplats Schiphol är Europas fjärde största och ligger bara ett par kilometer från Amsterdams centrum. Schiphol flygplats har en hög servicenivå för både semester- och affärsresenären med ett stort utbud av restauranger, shopping och annan service. Schiphol är huvudflygplats för flygbolagen KLM, Martinair och Transavia.


Hotell i närheten av Amsterdam flygplats


Biluthyrning på Amsterdam flygplats

Det är enkelt att hyra bil på Schiphol flygplats. Avis, Budget, Europcar, Autoverhuur, Hertz, National Alamo och Sixt har alla kontor i Schiphol Plaza. De har normalt öppet mellan kl. 07:00 och kl. 23:00. Du kan också förbeställa en hyrbil.

Avis - Tel. +31 (0) 20 655 6050 Europcar - Tel. +31 (0) 20 316 4190 Hertz - Tel. +31 (0) 20 502 0240 Sixt - Tel. +31 (0) 20 405 9090 Budget - +31 (0) 20 604 1349 National car rental - +31 (0)20 - 316 4190.


Butiker och restauranger på Schiphol

På Amsterdams flygplats finns ett stort utbud av taxfree, butiker och restauranger. På hemsidan finns förteckning över alla dessa. 


Massage och spel

På Amsterdams flygplats Schiphol finns också Holland Casino där du kan fördriva tiden medan du väntar på ditt flyg. På Back to Life kan du få ny energi i form av massage. Massörerna använder inte några oljor utan du behåller kläderna på och sitter bekvämt i en ergonomiskt utformad stol medan dina axlar, huvud, hals, rygg, armar och händer masseras.

Bagage

Se incheckningsdiskarnas öppettider för respektive flygbolag. Efter incheckningen passeras säkerhetskontrollen där allt handbagage, även mobiltelefoner, röntgas. Alla resenärer passerar genom en metalldetektor.

På Amsterdam flygplats finns effektförvaring med möjlighet att förvara bagage upp till 7 dagar. Vill du ha hjälp att bära ditt bagage före avresan eller efter ankomst finns en Porter Service redo att hjälpa. För beställning ring: + 31 (0)20 - 601 2303.

Service för affärsresenärer på Amsterdams flygplats

Airport Business Point är en lounge på Schiphol Plaza som fungerar som en mötesplats för business passagerare. En bra lösning när det gäller korta och effektiva möten. Det finns också två business centra för affärsresenärer på Amsterdams flygplats. 


Handikappanpassning på Schiphol flygplats

Amsterdam Airport Schiphol är en av de mest tillgängliga flygplatserna i världen. Här erbjuder man en rad tjänster för att göra ditt besök på Amsterdam flygplats så angenäm som möjligt. Rullstolar är gratis och du har tillgång till mycket annan bekvämlighet och assistans. Man har också installerat hörselslingor för de med nedsatt hörsel.


Transport till/från Amsterdam flygplats-Schiphol


Valuta och kontanter

Växlingskontoren ABN AMRO och GWK Travelex Foreign Exchange Services har kontor i alla terminaler på Amsterdam flygplats. Här kan du växla pengar, köpa resechecker och också göra bankärenden.

Internet

På Schiphol flygplats finns ditt kontor alltid nära till hands. Trådlöst LAN ger dig tillgång till Internet på hela flygplatsen. Starta din bärbara dator och öppna en webbläsare och följ instruktionerna på skärmen så får du tillgång till trådlöst Internet på din personliga laptop eller stationära dator mot en liten avgift. Du kan betala för tjänsten med kreditkort i automater på KPN Internet Zoner eller kontant i en av de närliggande butikerna.

Kort om Amsterdam

Valuta: euro (EUR)
Tidsskillnad: 0
Landsnummer: 31
Språk: nederländska
Turistinformation: Stadhouderskade 1, + 31 105-512 525, iamsterdam.com

Övrigt

Flyg till Nederländerna

 

Hitta billiga flygbiljetter till Amsterdam

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.
Fler SAS destinationer