Flyg till Nederländerna

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

We are travelers.

SAS flyger till Nederländerna från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS flyger till Amsterdam i Nederländerna.

Flyg med SAS till Amsterdam i Nederländerna

Det finns mycket mer att se i Nederländerna än väderkvarnar, träskor och tulpaner. Flyg med Scandinavian Airlines och upplev detta lilla land i nordvästra Europa.

Ge dig ut på cykel i Holland

Nederländerna är ett platt land med 32 000 kilometer av cykelvägar. Det gör landet till en perfekt semester på två hjul. Det finns många olika cykelvägar att välja bland beroende på hur länge du vill vara ute.

Hyr en cykel och utforska landet genom att cykla genom landsbygden eller längs kusten. Att cykla är det perfekta sättet att utforska detta vackra land.

Nederländerna

Om du gillar hav och stränder ska du besöka den nederländska provinsen Zeeland i den sydöstra delen av landet. Provinsen är i själva verket floden Rhens enorma floddelta och består av flera öar.

Zeeland har flera fantastiska stränder, vilket gör den till en idealisk sommardestination. Besök en av de många pittoreska byarna för att verkligen uppleva hur saker och ting går till i Zeeland.

Du får inte missa att besöka Deltaprojektet, världens största stormflodsbarriär. Barriären byggdes efter stormfloden i Nordsjön 1953. Deltaprojektets huvudattraktion är stormflodsbarriären Oosterscheldekering, en unik skyddskonstruktion mot översvämning som är nästan åtta kilometer lång. Barriären utformades så att den kan stängas vid nödsituationer.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Upplev Amsterdam med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Nederländerna.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete