sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Nederländerna

Flyg till Nederländerna

Flyg med SAS till Nederländerna

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Besök Nederländerna och upplev landets alla vackra kanaler och det berömda Van Gogh-museet i Amsterdam. SAS har upp till 8 avgångar dagligen till Amsterdam. Det gör det enkelt för dig att hitta ett flyg som passar dina resplaner. Boka din flygresa idag. 

 

Om Nederländerna

Nederländerna är ett av världens mest låglänta länder och därav namnet “Nederländerna”. Efter de små staterna Monaco och Malta är Nederländerna det mest tättbefolkade landet i Europa. Nederländerna är också en del av Benelux-länderna som även omfattar Belgien och Luxemburg.

 

Upplev nederländsk multietnisk kultur

I Nederländerna stöter du på idylliska kanaler och underbara butiker, och du möter ett folk med multietnisk bakgrund. 

Bara två timmars flygresa bort ligger Nederländernas huvudstad Amsterdam, som är väl värd ett besök. Här hittar du gott om shoppingtillfällen, spännande museer och en mängd mysiga matställen. 

 

Minisemester i Amsterdam

Metropolen Amsterdam är välordnad och enkel att ta sig runt i och ett självklart val för en långhelg eller minisemester, efter som flygresan till Amsterdam bara tar två timmar. Det finns ett antal olika attraktioner i Amsterdam varav Van Gogh-museet, Anne Frank-huset och en tur på kanalen är absoluta måsten. 

Efter en dag full av kultur i Nederländernas huvudstad avslutas dagen bäst med en öl eller två på något av stadens alla “bruna caféer” där man även kan avnjuta hemlagad mat. 

 

Shopping och nattliv i Amsterdam

Amsterdam är ett fantastiskt ställe för shopping. Besök till exempel stadens största och livligaste marknad, Albert Cuypmarkt, och upptäck allt ifrån mat och smycken till vintage. Om du föredrar modebutiker ska du ta dig till Kalverstraat där det finns oändligt många sådana butiker.

I centrala Amsterdam ligger en rad trendiga klubbar av vilka Odeon, Escape, Paradiso, Soulkitchen och Melkweg är värda att nämna. 

 

Flyg till Nederländerna med SAS

SAS erbjuder upp till 8 avgångar dagligen till Amsterdam vilket gör det enkelt för dig att hitta en avgång som passar din planering. När du flyger till Nederländerna landar du på Schiphols flygplats som ligger endast en halvtimme med tåg från stadens centrum.