Flyg till Barcelona

Barcelona är ett av världens ledande kulturnav för turister och är full av sevärdheter och klassiska landmärken. Gör dig redo att njuta av solen på en mjuk sandstrand och cykla runt bland smala gränder där du kan stanna till vid tapasbarer på vägen.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Barcelona i Spanien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder också flyg till Malaga, Alicante, Las Palmas och Palma de Mallorca.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Barcelona

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Besök vår lågpriskalender för att få en överblick över alla våra destinationer samlade på ett ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Dra nytta av SAS rabatterade barnbiljetter och ta med barnen på semestern till Barcelona. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med hela familjen på resan till Barcelona.

Flyg till Barcelona och njut av historia, tapas och kultur

Barcelona kan ståta med några av Gaudis finaste arkitektoniska verk och ett antal Unesco-världsarvsplatser, så det är inte konstigt att staden ligger högst upp på mångas bucketlist. Denna katalanska stad hyser vackra grönområden, tapasbarer som har öppet till sent på kvällen och shoppinggågator.

När du inte beundrar Sagrada Familia kan du fönstershoppa längs La Rambla, beundra lokala konstverk i Parc Güell eller fördjupa dig i de gamla gotiska kvarterens historia. Mellan stränderna och barerna finns det något i Barcelona för alla.

Flyg till <em>Barcelona</em>

Flyg med SAS till Barcelona-El Prats flygplats så kan du börja semestern utvilad och återhämtad.

Barcelona-El Prats flygplats

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Barcelona

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App i din flygning till Barcelona.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.