sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Barcelona i Spanien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Barcelona – boka i förväg

Om bokar din resa i god tid kan du räkna med att få billigare flygbiljetter. Besök SAS lågpriskalender för att få en överblick över alla våra destinationer samlade på ett ställe. Som SAS-kund har du 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du ser ett bra erbjudande kan du slå till direkt utan att tveka. 

  • cl--plane-right Flygplats: Barcelona-El Prats flygplats (BCN)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Spanska

Rabatterade biljetter för barn

Dra nytta av SAS rabatterade barnbiljetter och ta med barnen på semestern till Barcelona. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med hela familjen på resan till Barcelona. 

flyg till Barcelona och njut av en semester i en kuststad  

Barcelona kan ståta med några av Gaudis finaste arkitektoniska verk och ett antal Unesco-världsarvsplatser, så det är inte konstigt att staden ligger högst upp på mångas bucketlist. Denna katalanska stad hyser vackra grönområden, tapasbarer som har öppet till sent på kvällen och shoppinggågator.

När du inte beundrar Sagrada Familia kan du fönstershoppa längs La Rambla, beundra lokala konstverk i Parc Güell eller fördjupa dig i de gamla gotiska kvarterens historia. Mellan stränderna och barerna finns det något i Barcelona för alla.

Utsikt över Barcelona

ingår alltid i din resa till Barcelona

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har kan du alltid dra nytta av SAS kundförmåner på din flygning till Barcelona, såsom enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig ännu mer av världen. Som medlem i EuroBonus kan du tjäna poäng på alla dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen du tjänar kan betala för din nästa resa, biljettuppgradering, hyrbil och mycket mer. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Barcelona

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Barcelona