Flyg till Barcelona

We are travelers.

SAS flyger till Barcelona i Spanien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Barcelona – boka i förväg

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Besök vår lågpriskalender för att få en överblick över alla våra destinationer samlade på ett ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Dra nytta av SAS rabatterade barnbiljetter och ta med barnen på semestern till Barcelona. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med hela familjen på resan till Barcelona.

Flyg till Barcelona och njut av en semester i en kuststad

Barcelona kan ståta med några av Gaudis finaste arkitektoniska verk och ett antal Unesco-världsarvsplatser, så det är inte konstigt att staden ligger högst upp på mångas bucketlist. Denna katalanska stad hyser vackra grönområden, tapasbarer som har öppet till sent på kvällen och shoppinggågator.

När du inte beundrar Sagrada Familia kan du fönstershoppa längs La Rambla, beundra lokala konstverk i Parc Güell eller fördjupa dig i de gamla gotiska kvarterens historia. Mellan stränderna och barerna finns det något i Barcelona för alla.

Barcelona

Barcelona är ett av världens ledande kulturnav för turister och är full av sevärdheter och klassiska landmärken. Gör dig redo att njuta av solen på en mjuk sandstrand och cykla runt bland smala gränder där du kan stanna till vid tapasbarer på vägen.

Flyg med SAS till Barcelona-El Prats flygplats så kan du börja semestern utvilad och återhämtad.

Barcelona-El Prats flygplats

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Barcelona

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App i din flygning till Barcelona.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden