Flyg till Malaga

Malaga är mer än bara en solig plats för de som är ute efter en billig strandsemester, det är även en hamnstad med en rik historia och kultur. Mellan museer och moriska ruiner hittar du en charmig stad och den perfekta destinationen för en aktivitetsfylld semester.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Malaga i Spanien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder också flyg till Alicante, Barcelona, Las Palmas och Palma de Mallorca.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Malaga

Ju tidigare du bokar din resa med SAS, desto större chans har du att hitta billigare flygbiljetter. Ta en titt i vår lågpriskalender om du vill se andra destinationer som vi flyger till. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Om du ser ett bra erbjudande kan du boka det direkt och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Malaga med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Malaga.

Flyg till Malaga och njut av vackra stränder och god mat

Malaga är belägen på Costa del Sol i södra Spanien. Denna kuststad är känd för sina höghus, sandstränder och sitt sjudande nattliv, för att inte tala om tapas på sydländskt vis och sangriakannor.

När du inte fördjupar dig i spansk historia vid en av stadens fästningar uppe på en kulle, kan du beundra den Malaga-födde Picassos verk på lokala museer eller sola på stranden. Listan över saker att göra i Malaga är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till <em>Malaga</em>

Flyg med SAS till Malaga-Costa del Sols flygplats för att börja semestern utvilad och återhämtad.

Malaga-Costa del Sols flygplats

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Malaga

Vi strävar alltid efter att alla resenärer ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.