sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Malaga i Spanien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Malaga – boka nu

Ju tidigare du bokar din resa med SAS, desto större chans har du att hitta billigare flygbiljetter. Ta en titt i vår lågpriskalender om du vill se andra destinationer som vi flyger till. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Om du ser ett bra erbjudande kan du boka det direkt och bestämma dig senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Malaga-Costa del Sols flygplats (AGP)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Spanska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Malaga med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Malaga.

flyg till Malaga och njut av en strandsemester  

Malaga är belägen på Costa del Sol i södra Spanien. Denna kuststad är känd för sina höghus, sandstränder och sitt sjudande nattliv, för att inte tala om tapas på sydländskt vis och sangriakannor.

När du inte fördjupar dig i spansk historia vid en av stadens fästningar uppe på en kulle, kan du beundra den Malaga-födde Picassos verk på lokala museer eller sola på stranden. Listan över saker att göra i Malaga är oändlig och det finns något för alla. 

Weekend i Malaga
  • Flyg till Malaga med SAS
  • Utforska Malaga
  • Njut av vädret i Malaga

ingår alltid i din resa till Malaga

Vi strävar alltid efter att alla resenärer ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus, vårt lojalitetsprogram, ger dig tillgång till mer av världen. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng varje gång du flyger med oss och våra partners i Star Alliance. Använd poängen för att betala nästa resa, uppgradera eller hyra bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Malaga

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Malaga