sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Malaga

Flyg till Malaga med SAS

Flyg Malaga i Spanien tur och retur med SAS från Stockholm och Malmö samt från/via Köpenhamn och Oslo. Året runt erbjuder SAS flyg till den soliga kuststaden och reser du från Stockholm Arlanda så tar resan enbart fyra timmar. Det gör att Malaga passar perfekt för både en kortare weekendresa och en längre solsemester. Malaga är en otrolig stad som har mycket att erbjuda – inte minst fantastisk shopping. Så packa din väska lätt och boka flyg till Malaga direkt för en underbar semester!
 

Boka billiga flyg till Malaga tur och retur varje dag året runt

Vi rekommenderar dig att boka biljetter i god tid via vår lågpriskalender – på det sättet ökar du chansen att boka ditt flyg till Malaga till bästa möjliga pris. Glöm inte att vår lågpriskalender uppdateras kontinuerligt för att erbjuda de bästa priserna marknaden har att erbjuda, så tveka inte med att boka din biljett! Det är som vanligt 24 timmars öppet köp när du bokar ditt flyg till Malaga med SAS så det finns ingen anledning att vänta. Boka dina biljetter först och meddela dina medresenärer efteråt. Det blir inte enklare än så!

Boka i lågpriskalendern
 

Flyg till Malaga för att uppleva Solkustens huvudstad

Malaga är en perfekt weekendstad i södra Spanien för dig som vill upptäcka en typisk spansk stad som ännu inte blivit en turistfälla – detta trots att det är den sjätte största staden i Spanien! Malaga är en viktig knytpunkt i Andalusien, inte minst för att många som vill besöka området väljer att boka flyg till Malaga då dess flygplats är störst i Andalusien.

I Malaga är du aldrig långt ifrån varken en god tapasbar eller kulturella sevärdheter. Den berömde konstnären Pablo Picasso föddes här och man kan finna hans målningar på olika museum och konsthallar runt om i staden. Bland annat så hänger dem i det nya kulturhuset på 13 000 kvadratmeter med namnet La Termica. Man får heller inte glömma att Malaga är en kulturell sevärdhet i sig själv. När man strosar runt i den gamla delen av staden så kan man tydligt se hur historien har satt sina spår lite överallt. Den moriska perioden, som höll i sig i cirka 700 år, har präglat kuststadens arkitektur, men även dess språk och kultur. Utöver den fantastiska kultur som staden har att erbjuda så bokar turister flyg till Malaga för det varma klimatet, de spanska delikatesserna och den utmärkta shoppingen. Boka flyg till Malaga i god tid för att säkerhetsställa att du hittar så billiga biljetter som möjligt!

Sök efter billiga flyg till Malaga

Flyg till Malaga men spendera semestern i Marbella

Marbella är en annan kuststad som också ligger vid Spaniens sydkust. Då det bara tar 40 minuter med bil från Malaga flygplats är det perfekt att boka flyg till Malaga för att sedan hyra en bil och styra mot denna klassiska semesterort. Marbella bjuder på ett flertal härliga stränder som binds samman med en härlig strandpromenad. Längs promenaden kan du finna många bra caféer, tapasrestauranger och barer. Även den berömda hamnen ligger här och det finns gott om bra shoppingställen med allt från lyxiga märken till små, charmiga butiker.

Är lugna semestrar ingenting för dig? Ingen fara! Marbella är även känt för sina tennisklubbar, men framförallt så är staden ett Mekka för golfälskaren. Vidare bjuder Marbella även på fantastiska bergsvandringar med en utsikt du sent kommer att glömma.

Barnrabatt på flygbiljetter

Flyg Malaga tur och retur med vår barnrabatt för att visa denna fantastiska stad för dina barn. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under ert flyg till Malaga. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Mer om att resa med barn

 

Kom igång med EuroBonus

Som medlem i EuroBonus har du möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. Är du en frekvent flygresenär med SAS kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och kan då börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord. 

Bli medlem i EuroBonus

Inspiration till din resa

Övrigt

Reseförsäkring


Fler SAS destinationer