Flyg till Alicante

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Alicante i Spanien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

SAS erbjuder även flyg till Malaga, Barcelona, Las Palmas och Palma de Mallorca i Spanien.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner som ingår på din flygning till Alicante

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Om du vill få en överblick över alla destinationer vi flyger till kan du kolla in vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Om du hittar ett bra erbjudande behöver du inte vänta med att boka det – slå till direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Ta med barnen på semestern och få upp till 90 % barnrabatt. Vi gör det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Alicante.

Flyg till Alicante – njut av en semester i Valenciaregionen

Hamnstaden Alicante ligger på Spaniens sydostkust och är känd för sin gamla stadsdel med smala gator, sitt populära nattliv och sitt medeltidsslott.

När du inte solar på Playa del Postiguet eller snorklar vid ön Tabarca, kan du bestiga de frodiga kullarna som omger Castillo de Santa Barbara eller friska upp dina kunskaper i stadens forntida historia på Alicantes arkeologiska museum. Listan över saker att göra i Alicante är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till Alicante

Alicante är den perfekta destinationen för en solig strandsemester och erbjuder den perfekta blandningen av god mat, fantastisk natur och massor av saker att göra. Gör dig redo att ströva omkring längs gator kantade med färgglada hus, förundras över stadens gamla fästning och ta ett dopp i det turkosa Medelhavet.

Flyg med SAS till Alicante-Elches flygplats så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Alicante-Elches flygplats

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Alicante

Vi strävar efter att att alla resenärer ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det inkluderar smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden