Flyg till Alicante

We are travelers.

SAS flyger till Alicante i Spanien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Alicante – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Om du vill få en överblick över alla destinationer vi flyger till kan du kolla in vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Om du hittar ett bra erbjudande behöver du inte vänta med att boka det – slå till direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Ta med barnen på semestern och få upp till 90 % barnrabatt. Vi gör det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Alicante.

Flyg till Alicante – njut av en semester i Valenciaregionen

Hamnstaden Alicante ligger på Spaniens sydostkust och är känd för sin gamla stadsdel med smala gator, sitt populära nattliv och sitt medeltidsslott.

När du inte solar på Playa del Postiguet eller snorklar vid ön Tabarca, kan du bestiga de frodiga kullarna som omger Castillo de Santa Barbara eller friska upp dina kunskaper i stadens forntida historia på Alicantes arkeologiska museum. Listan över saker att göra i Alicante är oändlig och det finns något för alla.

Alicante

Alicante är den perfekta destinationen för en solig strandsemester och erbjuder den perfekta blandningen av god mat, fantastisk natur och massor av saker att göra. Gör dig redo att ströva omkring längs gator kantade med färgglada hus, förundras över stadens gamla fästning och ta ett dopp i det turkosa Medelhavet.

Flyg med SAS till Alicante-Elches flygplats så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Alicante-Elches flygplats

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Alicante

Vi strävar efter att att alla resenärer ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det inkluderar smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden