sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Alicante i Spanien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Alicante – boka nu

Boka dina biljetter för nästa resa i förväg, så har du större chans att hitta erbjudanden på billigare flyg. Om du vill få en överblick över alla destinationer vi flyger till kan du kolla in vår lågpriskalender. SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du hittar ett bra erbjudande behöver du inte vänta med att boka det – slå till direkt och bestäm dig senare.

  • cl--plane-right Flygplats: Alicante-Elches flygplats (ALC)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Spanska

Rabatterade biljetter för barn

Ta med barnen på semestern och få upp till 90 % rabatt på barnbiljetter. Vi gör det billigare att ta med barnen på resan till Alicante. 

flyg till Alicante och njut av en semester i Valenciaregionen

Hamnstaden Alicante ligger på Spaniens sydostkust och är känd för sin gamla stadsdel med smala gator, sitt populära nattliv och sitt medeltidsslott. 

När du inte solar på Playa del Postiguet eller snorklar vid ön Tabarca, kan du bestiga de frodiga kullarna som omger Castillo de Santa Barbara eller friska upp dina kunskaper i stadens forntida historia på Alicantes arkeologiska museum. Listan över saker att göra i Alicante är oändlig och det finns något för alla.

Weekend i Alicante

ingår alltid i din resa till Alicante

På SAS är vi måna om att alla resenärer får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken reseklass du är i kan du alltid ta del av SAS utvalda kundförmåner. Det inkluderar incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App. Gör din resa till Alicante så smidig som möjligt. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus kommer du längre. Du tjänar poäng varje gång du flyger med SAS och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Använd poängen mot en ny flygbiljett, för att uppgradera, hyra en bil och mycket mer. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Tack vare detta koldioxidkompenserar vi nu lite över 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Alicante

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Alicante