sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Spanien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).
SAS flyger till Alicante, Barcelona, Las Palmas, MalagaPalma de Mallorca och Sevilla i Spanien.

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Flyg med SAS till Mallorca, Barcelona, Alicante, Las Palmas eller Malaga 

Vare sig du vill besöka Kanarieöarna, Mallorca eller det spanska fastlandet kommer du dit med Scandinavian Airlines. Flyg med oss och njut av den spanska solen och de spanska stränderna, utforska Mallorca, Costa del Sol, Alicante eller Kanarieöarna. Du kan också kombinera strandlivet med stadslivet i den katalanska huvudstaden Barcelona. 

  • cl--locator Huvudstad: Madrid
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC +2
  • cl--globe Officiellt språk: Spanska

Utforska Palma de Mallorca 

Söker du efter natur, tystnad, lugn och ro, men också fest och nöjesliv? Sluta leta. Mallorca bjuder på turkost vatten och gyllene stränder, berg, dolda grottor, pittoreska byar, lummig grön natur och en huvudstad, Palma, med ett pulserande nattliv. 

Gå på vandring eller hyr en cykel och cykla runt ön och upplev Mallorcas vackra natur och byar. Bestig UNESCO:s världsarv Serra de Tramuntana, bergskedjan i den nordvästra delen av ön. Stanna till vid Valdemossa, en av de mer kända byarna i bergen. 

Flyg till Spanien med SAS

Alltid med SAS

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner.

Enkel incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % lägre pris för barn och användning av SAS App ingår alltid med din flygning. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Mer om vårt hållbarhetsarbete  

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Bli inspirerad och läs mer om Spanien