sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Spanien

Flyg Spanien tur och retur – mer än fem olika destinationer

Flyg med SAS till Spanien

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Boka flyg till Spanien och unna dig en härlig solsemester eller en weekendresa. SAS flyger året runt från flera svenska städer via Stockholm, samt från/via Oslo och Köpenhamn. Flyg till Spanien och besök den kända turistorten Malaga eller åk till Barcelona och få chansen att uppleva en hipp och intensiv storstad. Du kan dessutom flyga till Spanien och få en avkopplande semester på antingen Gran Canaria eller Mallorca. Eller varför inte passa på att åka till strandstaden Alicante och njuta av tapas och gott vin? Boka ditt flyg Spanien tur och retur redan idag!
 

Boka billiga flyg till Spanien med SAS lågpriskalender 

Vi vill alltid kunna erbjuda dig de bästa priserna på flyg till Spanien. Vår lågpriskalender uppdateras därför kontinuerligt för att kunna erbjuda dig marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Innan du bokar ditt flyg till Spanien bör du därför kika lite extra i vår lågpriskalender. Om du är ute i god och kan vara flexibel med avgångstider kan du nämligen fynda riktigt billiga flyg till Spanien. När du bokar flyg med SAS har du dessutom alltid 24 timmars öppet köp! På så sätt kan du boka dina biljetter redan idag och höra med ditt resesällskap imorgon. Boka flyg till Spanien redan idag för att inte gå miste om riktigt bra priser!

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Spanien – en soldyrkares dröm

Flyg till Spanien på en härlig solsemester!  Med SAS kan du flyga till Spanien och besöka flera av Europas mest populära semesterorter. Om du åker till Spanien på sommaren kan du flyga till Alicante  och passa på att ta fantastiska havsbad på inbjudande vita sandstränder, äta god tapas och dricka kulinariska viner. Alicante är dessutom Spaniens åttonde största stad och erbjuder därför även goda möjligheter till shopping, museer och berömda kyrkor. En annan stad som du även kan flyga till under sommaren är Málaga. Orten är en av Spaniens populäraste resmål och med sina underbara stränder och sitt härliga klimat är staden ett naturligt val om man vill åka på strandsemester. Málaga är samtidigt en “riktig” stad med mer än en halv miljon invånare, och den bjuder på storstadsatmosfär, shopping och ett pulserande nattliv. Boka ditt flyg till Spanien redan idag och få chansen att uppleva dessa underbara strandstäder! 
 

Flyg till Spanien och besök hippa Barcelona eller huvudstaden Madrid

Med SAS kan du dessutom flyga till Spaniens huvudstad Madrid eller landets näst största stad Barcelona.  Madrid är en av Europas folkrikaste städer och bjuder på många historiska monument och minnesplatser såsom ”Palacio Real de Madrid”,  ”Puerta del Sol” och  ”Plaza Mayor”. Staden är dessutom en perfekt destination för en fotbollsresa eller weekendresa då den erbjuder fotboll i världsklass, ett stort utbud av restauranger, barer, museer och shopping! Detta gäller även för resmålet Barcelona.  Om du besöker Barcelona får du dessutom uppleva en unik metropol med ett helt eget språk. Staden är även en lämplig destination för den arkitekturintresserade och den som älskar god mat. 

 

Boka flyg till Spanien och få en avkopplande vintersemester

Om du vill flyga till Spanien under vintern är Gran Canaria ett passande resmål. Till Gran Canaria kan du flyga året runt och få uppleva fantastisk natur och ett behagligt klimat. Ta dig i en biltur i den vulkaniska omgivningen, unna dig fantastiska havsbad och avnjut härliga fiskrätter. 

Om du däremot är ute efter en närmare destination kan du även under vinterhalvåret åka till Mallorca. Även om Mallorca inte kanske bjuder upp till bad under vinterhalvåret är temperaturen ofta runt 20 grader. Så boka flyg Spanien tur och retur och unna dig lite sol under vinterhalvåret! 
 

Alltid inkluderat i ditt flyg med SAS

När du bokar ditt flyg till Spanien vill vi att din resa ska vara så bekväm och smidig som möjligt. SAS erbjuder därför alltid vissa förmåner när du bokar ditt flyg. Detta ingår alltid i din flygbiljett: 

 

Barnrabatt på flyg Spanien tur och retur

Dina barn ska självklart också få uppleva härliga Spanien. Med SAS barnrabatt kan vi erbjuda dig riktigt bra priser när du bokar ditt flyg till Spanien. Om du har barn som är yngre än 2 år och de kan sitta i knäet hos en vuxen under resan kan vi erbjuda hela 90% rabatt på flygbiljetten. Vi kan dessutom erbjuda 25% rabatt på biljetten om du har barn som är mellan 2 och 11 år gamla. Detsamma gäller om ditt barn som är yngre än 2 år vill ha en egen flygbiljett. Så boka flyg Spanien tur och retur och låt hela familjen få följa med på äventyret! 

Mer information om att resa med barn  

 

SAS EuroBonus – tjäna poäng på din resa till Spanien

Om du inte redan är medlem i SAS lojalitets- och frequent flyer-program rekommenderar vi starkt att du blir det när du bokar ditt flyg till Spanien. Genom att vara medlem i SAS EuroBonus kan du tjäna poäng på alla dina resor som du gör med SAS. Du kan dessutom tjäna Extrapoäng på alla dina inköp under din vistelse i Spanien. För att se var du kan tjäna Extrapoäng kan du ladda ner vår SAS App och klicka på kartan ”Where to earn points”. Om du är en frekvent resenär kan du få flera förmåner och bli Guld-eller Diamantmedlem. Som Guld- eller Diamantmedlem får du möjligheten att starta din resa i SAS Lounge. I loungen kan du börja din resa i en lugn och avkopplande miljö och avnjuta ett stort utbud av mat och dryck. Du har dessutom obegränsad tillgång till WiFi. 

Bli medlem i EuroBonus