sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

ENKEL FRÅN
Spanien

Flyg till Spanien

Flyg med SAS till Spanien

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Spanien är ett av de mest populära semestermålen i Europa. I landet finns många resmål att välja bland beroende på om du föredrar en mysig storstadssemester, en härlig strandsemester eller möjligen till och med en skidresa. Spanien har ett utmärkt kulturliv och fantastisk natur – från Andalusiens underbara stränder och Baskiens frodiga landskap till Pyrenéernas bergskedjor.

 

Flyg till Spanien

Ta ett flyg till Spanien och vidga dina vyer. Spanien har många stolta traditioner inom konst, kultur, musik och arkitektur, och du finner inte dess like någon annanstans i världen. 

SAS har direktflyg till Málaga, Barcelona och Alicante. Om du vill flyga till Madrid kan du boka ett flyg hos någon av våra partner.

Om du reser med barn under 2 år (utan egen sittplats) flyger de antingen gratis eller med 90 % rabatt på flygdelen av biljettpriset beroende på resmål. Barn i åldern 2–11 år får 25 % rabatt. Rabatten gäller inte på skatter och avgifter. 

 

Många fördelar om du reser till Spanien med SAS

När du reser med SAS till Spanien får du checka in online 22 timmar före avgång, fritt val av sittplats, kaffe och te samt dagens tidning via vår app.

Kom ihåg att alltid använda ditt EuroBonus-kort och tjäna poäng på hyrbilar, hotellvistelser och shopping. 

 

Sol och vita stränder för hela familjen

Málaga är ett av Spaniens mest populära resmål. Med sina underbara stränder och sitt härliga klimat är staden ett naturligt val om man vill åka på strandsemester. Men samtidigt är Málaga en “riktig” stad med mer än en halv miljon invånare, och den bjuder på storstadsatmosfär, shopping och ett pulserande nattliv.

Alicante är en av Spaniens snabbast växande städer. Staden blomstrar och besökare lockas av de inbjudande sandstränderna vid Costa Blanca. Från Alicante hittar du bra tågförbindelser till andra populära badorter längs kusten.

Sevilla och Andalusiens sydkust är populära resmål året runt. Här lockar de underbara stränderna även långt in på hösten. “Silvervägen i Spanien” går från Sevilla i söder till Gijón i norr och är en historisk pärla där du kan uppleva teater, tempel, akvedukter, slott, folklore och hantverk. 

 

Spansk arkitektur och spännande museer

I Spanien finns många fantastiska museer och byggnader. Besök bland annat Pradomuseet i Madrid, Guggenheimmuseet i Bilbao och Dalímuseet norr om Barcelona. I Barcelona kan du även njuta av sagolik arkitektur av Antoni Gaudí, arkitekten bakom Casa Milà, Casa Batlló och den ännu inte färdigbyggda kyrkan Sagrada Família. 

 

Storstadsliv och strand i Barcelona

Barcelona ligger fantastiskt vid medelhavskusten i Spanien, och en av stadens största fördelar är att man kan kombinera strandsemester med storstadssemester.

Om du besöker Barcelona får du uppleva en unik metropol med ett helt eget språk. Dessutom kan du utforska Barcelonas gator där det finns allt ifrån exklusiva butiker till fantastisk arkitektur. Avsluta dagen med en traditionell spansk måltid som paella eller tortilla på ett mysigt trottoarcafé. 

 

Fotboll och museer i Madrid

Många reser till Spaniens huvudstad Madrid för att se ett av världens bästa fotbollslag spela på hemmaplan. Utöver fotboll har Madrid många museer inklusive Pradomuseet som är väl värt ett besök och där du hittar en unik samling av konstverk. Du kan också ta en promenad i den gamla delen av staden där du hittar ryttarstatyn av Filip III på det mest berömda torget i Madrid.