sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Sevilla i Spanien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgången kan du avboka den fram till tolv timmar före avgången.

Förmåner på din flygning till Sevilla – boka nu

Boka din resa med SAS till Sevilla i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se alla SAS-destinationer på en och samma plats. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Sevillas flygplats (SVQ)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Spanska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Spanien med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Sevilla.  

Gå ombord på ett flyg till Sevilla och njut av en utflykt till Andalusien  

Huvudstaden i den spanska regionen Andalusien är ett populärt resmål på sommaren med resenärer från hela världen. Staden är berömd för flamencodans, den livliga stadsdelen Triana och det utsirade slottskomplexet.  

När du inte utforskar det välkända slottet Reales Alcázares de Sevilla i morisk renässansstil eller tittar på folkvimlet på torget Plaza de España kommer du antagligen att bege dig upp i klocktornet La Giralda eller njuta av en siesta i María Luisa-parken. 

 Det finns mycket att göra och sevärdheter att se som passar alla typer av resenärer i Sevilla.  

Weekend i Sevilla
  • Varför Sevilla?
  • Flyg med SAS till Sevillas flygplats (SVQ)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • We are travelers

Alltid inberäknat i din resa till Sevilla

Hos SAS vill vi säkerställa att alla våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa från A till B. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kommer du alltid att dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Sevilla. 

Vill du ha ännu högre komfort på resan till Sevilla? Se då till att uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass och få fler förmåner. Det kommer att ge dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning och WiFi utan avgift (om tillgängligt), såväl som kostnadsfria måltider och snacks ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Gå med i Skandinaviens mest populära lojalitetsprogram EuroBonus idag, så kommer du att tjäna poäng på varje flygning med SAS och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Då kan du bland annat använda dina poäng för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

När biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer innebär det att vi nu kan koldioxidkompensera drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och marktransport i Sevilla

Vill du göra några slutliga semesterbokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer