sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Sevilla i Spanien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Sevilla – boka nu

Boka din resa med SAS till Sevilla i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Sevillas flygplats (SVQ)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Spanska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Spanien med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Sevilla.  

flyg till Sevilla och njut av en utflykt till Andalusien  

Huvudstaden i den spanska regionen Andalusien är ett populärt resmål på sommaren med resenärer från hela världen. Staden är berömd för flamencodans, den livliga stadsdelen Triana och det utsirade slottskomplexet.  

När du inte utforskar det välkända slottet Reales Alcázares de Sevilla i morisk renässansstil eller tittar på folkvimlet på torget Plaza de España kommer du antagligen att bege dig upp i klocktornet La Giralda eller njuta av en siesta i María Luisa-parken. 

 Det finns mycket att göra och sevärdheter att se som passar alla typer av resenärer i Sevilla.  

Weekend i Sevilla
  • Varför Sevilla?
  • Flyg med SAS till Sevillas flygplats (SVQ)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • We are travelers

Ingår alltid i din resa till Sevilla

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Sevilla. 

Vill du ha ännu högre komfort på resan till Sevilla? Se då till att uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass och få fler förmåner. Det kommer att ge dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning och WiFi utan avgift (om tillgängligt), såväl som kostnadsfria måltider och snacks ombord. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Gå med i Skandinaviens mest populära lojalitetsprogram EuroBonus idag, så tjänar du poäng på varje flygning med SAS och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Då kan du bland annat använda dina poäng för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Sevilla

Vill du göra några slutliga semesterbokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer