Flyg till Sevilla

Sevilla är södra Spaniens centrum och ett område som erbjuder mycket kultur, många monument och unika traditioner. Oavsett om du är där för att äta utsökta sydspanska tapas eller lära dig mer om den lokala moriska historien kan du känna dig säker på att förälska dig i en av Spaniens mest charmiga städer.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Sevilla i Spanien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder också flyg till Malaga, Alicante, Barcelona, Las Palmas och Palma de Mallorca. Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Sevilla

Boka din resa med SAS till Sevilla i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se alla våra destinationer på ett och samma ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Spanien med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Sevilla.

Flyg till Sevilla och njut av Andalusien

Huvudstaden i den spanska regionen Andalusien är ett populärt resmål på sommaren med resenärer från hela världen. Staden är berömd för flamencodans, den livliga stadsdelen Triana och det utsirade slottskomplexet.

När du inte utforskar det välkända slottet Reales Alcázares de Sevilla i morisk renässansstil eller tittar på folkvimlet på torget Plaza de España kommer du antagligen att bege dig upp i klocktornet La Giralda eller njuta av en siesta i María Luisa-parken.

Det finns mycket att göra och sevärdheter att se som passar alla typer av resenärer i Sevilla.

Flyg till <em>Sevilla</em>

Flyg med SAS till Sevillas flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Sevilla flygplats

Om du vill njuta av traditionella spanska tapas, provsmaka fantastiskt lokalt vin och ägna dig åt kulturella aktiviteter är Sevilla ett perfekt resmål för dig.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Sevilla

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Sevilla.

Vill du ha ännu högre komfort på resan till Sevilla? Se då till att uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass och få fler förmåner. Det kommer att ge dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning såväl som måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.