sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Las Palmas på Gran Canaria i Spanien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore). 

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Las Palmas – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Besök vår lågpriskalender för att få en överblick över alla våra destinationer samlade på ett ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Gran Canarias flygplats (LPA)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: WET: UTC/WEST: UTC+1
  • cl--globe Officiellt språk: Spanska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Las Palmas med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Las Palmas.

flyg till Las Palmas och njut av en strandsemester på en ö

Upplev Las Palmas med barnen. I Las Palmas hittar du taxfree-butiker, glittrande stränder och otaliga barer, restauranger och nattklubbar, vilket gör staden till en perfekt plats för en modern strandsemester på Kanarieöarna.

När du inte friskar upp dina kunskaper i stadens historia på museet Casa de Colón eller beundrar katedralen Catedral de Canarias fantastiska arkitektur, kan du ge dig ut på vandringslederna i Caldera de Bandama eller roa dig med vattensporter på Playa de las Canteras. 

Listan över saker att göra i Las Palmas är oändlig och det finns något för alla, oavsett om du är en historiefantast, kulturälskare eller friluftsentusiast.

Flyg till Las Palmas med SAS

ingår alltid i din resa till Las Palmas

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Las Palmas är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Vill du ha det ännu bekvämare? Det enda du behöver göra är att uppgradera din biljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och tilltugg och måltider ombord. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig mer av världen och belönar dig när du reser. Om du är medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Las Palmas

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Las Palmas blir så enkel och trevlig som möjligt.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Las Palmas