sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Las Palmas

Flyg Las Palmas tur och retur med SAS

SAS erbjuder flyg till Las Palmas i Spanien direkt från Stockholm Arlanda, men även från/via Köpenhamn och Oslo. Paradiset Kanarieöarna är ett populärt resmål för svenskar och staden Las Palmas är både öns största ort och svenskarnas favorit. Hit kan du resa oavsett budget eller preferenser för din resa då det finns något för alla. Las Palmas erbjuder shopping, storstadspuls och sevärdheter bara ett stenkast från den vackra stranden Las Centras. SAS stora utbud av flyg Las Palmas tur och retur gör att du kan anpassa din resa efter vad som passar just dig och ditt resesällskap. Boka billiga flyg till Las Palmas med SAS och njut av en fantastisk solsemester!
 

Boka billiga flyg till Las Palmas året runt

Som en svensk favoritdestination är det alltid hög efterfrågan på flyg till Las Palmas så se till att boka dina flygbiljetter så tidigt som möjligt. Vår lågpriskalender hjälper dig att hitta flyg till Las Palmas för bästa möjliga pris och ju tidigare du bokar, desto bättre chanser har du. Då lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt erbjuds du alltid marknadens bästa priser på flyg till Las Palmas, så tveka inte med att boka din biljett! Det är som vanligt 24 timmars öppet köp när du bokar ditt flyg till Las Palmas med SAS så det finns ingen anledning att vänta. Boka dina biljetter först och meddela dina medresenärer efteråt. 

Boka i lågpriskalendern
 

Flyg till Las Palmas – Njut av sol, bad och underbart klimat

Kanarieöarna och Las Palmas bjuder på ett fantastiskt klimat med solsäkra och varma somrar med en skön temperatur på vattnet. Stadens strand Las Canteras är en av Spaniens bästa och i Las Palmas är målet att den ska bli Europas vackraste strand – och mycket riktigt är den på god väg. Stranden löper längst kuststräckan i hela fyra kilometer och tack vare det naturliga revet som ligger utanför är den skyddad från stora vågor vilket gör den badvänlig för stora som små. Låt det inte avskräcka surfaren inom dig bara, det finns gott om fler stränder på Kanarieöarna!
 

Flyg till Las Palmas och gå i Columbus fotspår

Bokar du flyg till Las Palmas kan du förvänta dig både en solsemester och en storstadsresa som erbjuder många sevärdheter. Christofer Columbus stannade till i staden vid flera tillfällen under hans resor till Amerika och nu kan du gå i hans fotspår på museet Casa de Colon. Genom att boka ett flyg till Las Palmas kan du också bli en upptäcktsresare och du kan även besöka stadens centrum som är med på UNESCOs världsarvslista.

Unna dig bra shopping och utsökt mat

När ditt flyg till Las Palmas har anlänt finns det två gator vars namn du ska minnas utifall du skulle bli shoppingsugen. Den ena heter Triana, den andra heter Mesa Y Lopez och bägge två kryllar av bra butiker. På Mesa Y Lopez finner du även det kända spanska varuhuset Corte El Ingles. Glöm inte bort att de små butikerna har siesta, och varför inte utforska fenomenet själv genom en kort tupplur efter lunchen? Är siesta inget för dig så har de större varuhusen öppet hela dagen! I stadens gamla kvarter hittar du många bra restauranger och barer. Har du svårt att välja bland menyerna så är det aldrig fel att beställa den spanska specialiteten tapas och få en blandning av diverse små godbitar. För många är tapasen en anledning i sig att boka flyg till Las Palmas och Kanarieöarna.
 

Flyg till Las Palmas med barnrabatt på flygbiljetterna

Flyg Las Palmas tur och retur med vår barnrabatt för att visa denna fantastiska stad för dina barn. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under ert flyg till Las Palmas. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Mer om att resa med barn

Kom igång med EuroBonus

Som medlem i EuroBonus har du möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flyg till Las Palmas, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. Är du en frekvent flygresenär kan du bli Guld eller Diamantmedlem och kan då börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och drycker så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord. 

Bli medlem i EuroBonus

Övrigt

Reseförsäkring


Fler SAS destinationer