sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Las Palmas på Gran Canaria i Spanien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore). 

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Las Palmas – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flyg. Besök vår lågpriskalender för att få en överblick över alla våra destinationer samlade på ett ställe. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så du kan slå till på ett bra erbjudande direkt och bestämma dig följande dag.  

  • cl--plane-right Flygplats: Gran Canarias flygplats (LPA)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: WET: UTC/WEST: UTC+1
  • cl--globe Officiellt språk: Spanska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Las Palmas med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Las Palmas.

flyg till Las Palmas och njut av en strandsemester på en ö

Upplev Las Palmas med barnen. I Las Palmas hittar du taxfree-butiker, glittrande stränder och otaliga barer, restauranger och nattklubbar, vilket gör staden till en perfekt plats för en modern strandsemester på Kanarieöarna.

När du inte friskar upp dina kunskaper i stadens historia på museet Casa de Colón eller beundrar katedralen Catedral de Canarias fantastiska arkitektur, kan du ge dig ut på vandringslederna i Caldera de Bandama eller roa dig med vattensporter på Playa de las Canteras. 

Listan över saker att göra i Las Palmas är oändlig och det finns något för alla, oavsett om du är en historiefantast, kulturälskare eller friluftsentusiast.

Flyg till Las Palmas med SAS

ingår alltid i din resa till Las Palmas

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Las Palmas är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Vill du ha det ännu bekvämare? Det enda du behöver göra är att uppgradera din biljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och tilltugg och måltider ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig mer av världen och belönar dig när du reser. Om du är medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Sedan kan du bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer, så se till att du registrerar dig och använder ditt nummer när du bokar. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Las Palmas

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Las Palmas blir så enkel och trevlig som möjligt.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Las Palmas