Flyg till Las Palmas på Gran Canaria

Gran Canarias glittrande huvudstad ligger på den nordöstra sidan av ön och är känd för sina vackra stränder, sitt livliga nattliv och distriktet Vegueta som är rikt på historiska och kulturella arv.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Las Palmas på Gran Canaria i Spanien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder också flyg till Malaga, Alicante, Barcelona och Palma de Mallorca.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Gran Canaria

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Besök vår lågpriskalender för att få en överblick över alla våra destinationer samlade på ett ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Las Palmas med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Las Palmas.

Flyg till Gran Canaria och njut av en strandsemester på Las Palmas

Upplev Las Palmas med barnen. I Las Palmas hittar du taxfree-butiker, glittrande stränder och otaliga barer, restauranger och nattklubbar, vilket gör staden till en perfekt plats för en modern strandsemester på Kanarieöarna.

När du inte friskar upp dina kunskaper i stadens historia på museet Casa de Colón eller beundrar katedralen Catedral de Canarias fantastiska arkitektur, kan du ge dig ut på vandringslederna i Caldera de Bandama eller roa dig med vattensporter på Playa de las Canteras.

Listan över saker att göra i Las Palmas är oändlig och det finns något för alla, oavsett om du är en historiefantast, kulturälskare eller friluftsentusiast.

Flyg till <em>Las Palmas</em> på Gran Canaria

Flyg med SAS till Las Palmas flygplats på Gran Canaria så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Gran Canarias flygplats

Om du vill fördjupa dig i allt vad Spanien har att erbjuda medan du njuter av en strandsemester, då är Las Palmas platsen för dig.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Gran Canaria

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Las Palmas är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Vill du ha det ännu bekvämare? Det enda du behöver göra är att uppgradera din biljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning och tilltugg och måltider ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.