ENKEL FRÅN
Las Palmas

Flyg till las palmas

SAS erbjuder direktflyg till Las Palmas från Stockholm samt från/via Köpenhamn och Oslo.


Flyg till Las Palmas, Gran Canaria

Kanarieöarna är fortfarande ett av de mest populära resmålen för svenska turister och Las Palmas blir bara bättre och bättre för varje år som går. Här finns shopping, sevärdheter och storstadspuls bara ett stenkast ifrån den vackra stranden Las Canteras. Precis som andra resmål med anknytning till Spanien är siesta en del av vardagen och då passar det utmärkt att ta ett dopp i det klarblåa havsvattnet i väntan på kvällens nattliv.
 

Sol och bad i Las Palmas – väder och klimat

Las Palmas bjuder på ett av världens bästa klimat. Solsäkra och varma somrar som sällan blir för heta ger ett varmt vatten att bada i. Stranden Las Canteras är en av Spaniens absolut bästa och i Las Palmas är målet att det ska bli den vackraste stranden i hela Europa. Den är 4 km lång och tack vare det naturliga revet som ligger en bit ut blir vågorna inte så höga som de kunde bli i övergången mellan låg och högvatten. Låt det inte avskräcka surfaren i dig, det finns fler stränder på Kanarieöarna.
 

Besök Casa de Colon – Columbusmuseet

Las Palmas blandar solsemester med storstadsresa och här finns det många sevärdheter. Columbus stannade till i staden vid flera tillfällen under hans resor till Amerika. Nu kan du gå i hans fotspår på museet Casa de Colon. Med en flygbiljett till Las Palmas kan du bli din egen upptäcktsresande och besöka stadens centrum som är den del av UNESCOs världsarvslista.
 

Shopping och mat i Las Palmas

För shopping finns det två gator som du ska komma ihåg. Den ena heter Triana och den andra Mesa Y Lopez. Kom ihåg att mindre butiker har siesta på eftermiddagen men de stora varuhusen håller öppet hela dagen. Det populära varuhuset El Corte Inglés ligger på just Mesa Y Lopez.

I Las Palmas gamla kvarter, Vegueta, kan du hitta många bra restauranger och barer. Har du svårt att välja en rätt på menyn så är det aldrig fel att beställa den spanska specialiteten Tapas och få en blandning av små godbitar.

Las Palmas har ett utvecklat nattliv och solen går upp innan gästerna börjar gå hem. Tycker man att det är för varmt inomhus kan man börja kvällen på en av de såkallade terrazas. Det innebär att man dricker, lyssnar på musik, dansar och umgås under öppen himmel.

Boka ditt flyg till Gran Canaria och Las Palmas på sas.se!

Hitta billiga flygbiljetter till Las Palmas

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.Övrigt

Spanien
Reseförsäkring


Fler SAS destinationer