Flyg till Las Palmas

We are travelers.

SAS flyger till Las Palmas på Gran Canaria i Spanien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Las Palmas – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Besök vår lågpriskalender för att få en överblick över alla våra destinationer samlade på ett ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Las Palmas med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Las Palmas.

flyg till Las Palmas och njut av en strandsemester på en ö

Upplev Las Palmas med barnen. I Las Palmas hittar du taxfree-butiker, glittrande stränder och otaliga barer, restauranger och nattklubbar, vilket gör staden till en perfekt plats för en modern strandsemester på Kanarieöarna.

När du inte friskar upp dina kunskaper i stadens historia på museet Casa de Colón eller beundrar katedralen Catedral de Canarias fantastiska arkitektur, kan du ge dig ut på vandringslederna i Caldera de Bandama eller roa dig med vattensporter på Playa de las Canteras.

Listan över saker att göra i Las Palmas är oändlig och det finns något för alla, oavsett om du är en historiefantast, kulturälskare eller friluftsentusiast.

Las Palmas

Gran Canarias glittrande huvudstad ligger på den nordöstra sidan av ön och är känd för sina vackra stränder, sitt livliga nattliv och distriktet Vegueta som är rikt på historiska och kulturella arv.

Flyg med SAS till Las Palmas flygplats så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Gran Canarias flygplats

Om du vill fördjupa dig i allt vad Spanien har att erbjuda medan du njuter av en strandsemester, då är Las Palmas platsen för dig.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Las Palmas

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Las Palmas är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Vill du ha det ännu bekvämare? Det enda du behöver göra är att uppgradera din biljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och tilltugg och måltider ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden