sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

Golfresor

SAS flyger dig till fantastiska golfdestinationer där du kan spela på golfbanor i världsklass.

Boka en golfresa med familjen eller vänner och besök Skottland – golfens ursprungsland. Eller packa ner golfklubborna och bege dig till varmare temperaturer i Spanien.

Boka nästa golfresa med SAS

 • Boka golfresor med SAS och njut av att spela på golfbanor över hela världen. Vi erbjuder flyg till många populära golfdestinationer, t.ex. Edinburgh, Dublin, Málaga och Palma de Mallorca – bara för att nämna några. Gemensamt för dessa destinationer, utöver de fantastiska golfresorter du kan välja mellan, är att du kan kombinera dina golfresor med shopping, kultur och god mat.

  Vi erbjuder flyg för både längre golfresor samt golfweekends, beroende på vilket golfäventyr du drömmer om. Eftersom SAS alltid flyger till centralt belägna flygplatser behöver du inte spendera onödig tid på att ta dig till och från flygplatsen.

  Boka din golfresa med SAS idag!

Populära golfdestinationer i Europa

 • Golfresor till Edinburgh

  Edinburgh
  Edinburghs historia gör Skottlands huvudstad till en fascinerande destination för golfresor. På grund av de otroligt många golfbanorna har Edinburgh fått smeknamnet ”golfens hemstad”.

  Staden ligger på toppen av vulkaner, vilket ger den ett helt unikt läge. Under dina golfresor spelar du därför inte bara på några av världens bästa golfbanor, utan du omges även av fantastiska miljöer.

  De två banorna på Dalmahoy Golf and Country Club är bland de bästa i Edinburgh. East Course har exempelvis stått som värd för Solheim Cup.

 • Om du reser till Edinburgh bör du också se till att besöka St Andrews i närheten. St Andrews är världens äldsta golfplats, med anor från 1400-talet. Med sju golfbanor är St Andrews Links det största golfkomplexet i Europa. Old Course är den mest kända och kallas även Home of Golf. För att kunna spela här måste du boka din tid minst ett år i förväg!

   

 • Golfresor till Dublin

  Dublin
  Den irländska huvudstaden Dublin, med fler än 80 golfbanor i närheten, är en perfekt destination för en golfresa. Dublin erbjuder en fantastisk blandning av olika banor i världsklass. Spela på resortbanor som Druids Glen eller fantastiska kustbanor som Portmarnock Links, för att bara nämna några.

  Utöver golfbanorna erbjuder Dublin ett rikt shopping- och kulturliv. Musiken är också viktig i Dublin. Där kan du lyssna på morgondagens irländska stjärnor medan du dricker en pint Guinness på 19:e hålet.

 • Golfresor till Málaga

  Málaga
  Málaga är den största staden på Costa del Sol och en populär semesterdestination för många skandinaver. Välj mellan hundratals golfbanor och golfresorter i Málaga-området. Två av de mest kända golfbanorna är Torrequebrada och Lauro Golf.

  Marbella, nära Málaga, är också en populär destination för golfresor. Utöver fantastiska golfbanor och underbart klimat erbjuder staden många trevliga restauranger och ett stort utbud av butiker.

 • Golfresor till Palma de Mallorca

  Palma de Mallorca
  300 solskensdagar per år och 20 fantastiska golfbanor gör Palma till en perfekt golfdestination! I tillägg till din golfresa och de fantastiska golfbanorna har själva staden mycket att erbjuda!

  Den mångkulturella staden Palma erbjuder en underbar blandning av gammalt och nytt. Gatorna kantas av kaféer och mysiga barer, medan du kan hitta palats och monument som sträcker sig tillbaka till medeltiden när du promenerar längs de smala gränderna.

Boka SAS Plus – mer bagage och Fast Track ingår

En SAS Plus-biljett omfattar 2 x 23 kg bagage. Perfekt för en resväska och din golfbag!

Mer om SAS Plus

Pris och tillgänglighet uppdateras varje gång en sökning utförs. Du kan se alla våra destinationer och våra lägsta tillgängliga priser i vår lågpriskalender!

Inspiration till din golfresa

Alltid med SAS

 • SAS lågpriskalender

  SAS lågpriskalender
  Boka din golfresa i god tid för att öka dina chanser att hitta billiga flygbiljetter. Du kan se våra lägsta priser i vår lågpriskalender.

 • 24 timmars öppet köp

  24 timmars öppet köp
  Vår flexibla bokningspolicy med 24 timmars öppet köp ger dig möjlighet att avboka din resa utan avgift inom 24 timmar efter bokningstillfället.

 • Barnrabatt på flygbiljetter

  Barnrabatt
  Visa dina barn en annan del av världen med en golfresa och dra fördel av barnrabatt på flygbiljetterna.

En hållbar verksamhetsmodell

 • En hållbar verksamhetsmodell

  Det är ytterst viktigt att hitta sätt att resa utan en negativ inverkan på miljön. SAS åtar sig fullständigt att delta i arbetet med att söka efter lösningar. Att möjliggöra storskalig användning av biobränsle är en pågående lösning.

  Dessutom koldioxidkompenserar vi alla SAS-biljetter som köps av våra medlemmar i EuroBonus och resenärer upp till 26 års ålder.

  Mer om vårt hållbarhetsarbete