Flyg till Ibiza

Ibiza är en populär semesterdestination för turister från hela världen. Blandningen av pulserande nattliv, avkopplande stränder och vackra naturlandskap gör Ibiza till den perfekta destinationen för alla som behöver njuta av solen och roa sig.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Ibiza i Spanien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Ibiza

Boka din resa till Ibiza med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Ta en titt i vår lågpriskalender om du vill se alla SAS-destinationer på en och samma plats. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Spanien med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Ibiza.

Flyg till Ibiza och koppla av på paradisstränder

Den vackra ön Ibiza är känd för dess uteliv såväl som strandlivet. Playa d’en Bossa och Talamanca är några av de bästa stränderna som du inte bör gå miste om. Ön är också hemmet för fantastiska naturlandskap som den Unesco-skyddade naturparken San Salines, där du kan vandra och bada i dolda vikar.

Flyg till <em>Ibiza</em>

Flyg med SAS till Ibiza flygplats så kommer du att vara beredd och spänd på att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Ibiza flygplats

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Ibiza

Hos SAS vill vi säkerställa att alla våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa från A till B. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kommer du alltid att dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord samt användning av SAS-appen ingår alltid på din flygning till Ibiza.

Vill du ha ännu högre komfort på resan till Ibiza? Se då till att uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass och få fler förmåner. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning såväl som måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.