Flyg till Palma de Mallorca

Mallorca är stjärnan i Medelhavet, en glittrande strandoas som erbjuder turkost vatten, lugna vikar och en avslappnad ö-atmosfär. Ön är också rik på historia, kultur och saker att göra. Gör dig redo att äta färska skaldjur, utforska moriska lämningar och njuta av nattlivet i huvudstaden Palma.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Palma de Mallorca i Spanien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi erbjuder även flyg till Malaga, Alicante, Barcelona och Las Palmas i Spanien.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Mallorca

Ju tidigare du bokar din resa med SAS, desto större chans har du att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Mallorca med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Mallorca. När du väl anländer finns det gott om barnvänliga saker att göra.

Flyg till Mallorca och upptäck allt vad ön har att erbjuda

Mallorca är en av Spaniens populäraste sommardestinationer tack vare öns utbud av mjuka sandstränder och lockande blå vatten. Här finns små hamnar, dramatiska kustlinjer och små charmiga byar som bara väntar på att utforskas.

När du inte solar på stranden eller utforskar underjordiska grottor, kan du vandra högt upp i bergen för att besöka ett gammalt slott eller äta färska skaldjur på Palmas stortorg, Placa Major.

Listan över saker att göra på Mallorca är oändlig och det finns något för alla.

Efter din resa till Mallorca, besök fastlandet

När du behöver omväxling från ö-livet, flyg till Spanien för att njuta av allt som fastlandet har att erbjuda. Med sin långa historia så finns det massor att uppleva, från arkitektur och mat till vackra stränder och natur.

Fortsätt ditt äventyr på Spaniens sydostkust. Flyg till Alicante för att varva besök på ett medeltidsslott och Alicantes arkeologiska museum med dagar på vackra stränder.

Är du intresserad av arkitektur eller nyfiken på att uppleva platser på Unescos världsarvslista, så flyg till Barcelona på Spaniens östkust. Vacker arkitektur blandas med soliga stränder och det finns gott om tapasbarer för att uppleva den spanska matkulturen.

Flyg till <em>Palma de Mallorca</em>

Flyg med SAS till Mallorca flygplats för att landa redo att börja din spanska semester utvilad och återhämtad.

Palma de Mallorca flygplats

När du är på Mallorca kan du tillbringa en dag på båtkryssning och uppleva ön till sjöss. Du kan ha en lugn kväll på en restaurang vid havet och njuta av den vackra solnedgången. Mallorca erbjuder enastående natur, utsökt mat och kristallklart vatten.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Mallorca

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord tillgång till SAS App på din flygning till Mallorca.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.