Flyg till Palma de Mallorca

We are travelers.

SAS flyger till Palma de Mallorca i Spanien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Palma de Mallorca

Ju tidigare du bokar din resa med SAS, desto större chans har du att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Mallorca med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Mallorca. När du väl anländer finns det gott om barnvänliga saker att göra.

Flyg till Mallorca och njut av en ö-semester

Mallorca är en av Spaniens populäraste sommardestinationer tack vare öns utbud av mjuka sandstränder och lockande blå vatten. Här finns små hamnar, dramatiska kustlinjer och små charmiga byar som bara väntar på att utforskas.

När du inte solar på stranden eller utforskar underjordiska grottor, kan du vandra högt upp i bergen för att besöka ett gammalt slott eller äta färska skaldjur på Palmas stortorg, Placa Major.

Listan över saker att göra på Mallorca är oändlig och det finns något för alla.

Palma de Mallorca

Mallorca är stjärnan i Medelhavet, en glittrande strandoas som erbjuder turkost vatten, lugna vikar och en avslappnad ö-atmosfär. Ön är också rik på historia, kultur och saker att göra. Gör dig redo att äta färska skaldjur, utforska moriska lämningar och njuta av nattlivet i huvudstaden Palma.

Flyg med SAS till Palma de Mallorca flygplats för att landa redo att börja din spanska semester utvilad och återhämtad.

Palma de Mallorca flygplats

När du är på Mallorca kan du tillbringa en dag på båtkryssning och uppleva ön till sjöss. Du kan ha en lugn kväll på en restaurang vid havet och njuta av den vackra solnedgången. Mallorca erbjuder enastående natur, utsökt mat och kristallklart vatten.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Palma de Mallorca

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord tillgång till SAS App på din flygning till Mallorca.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden