sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Palma de Mallorca i Spanien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Palma de Mallorca

Ju tidigare du bokar din resa med SAS, desto större chans har du att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Palma de Mallorca flygplats (PMI)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Spanska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Mallorca med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Mallorca. När du väl anländer finns det gott om barnvänliga saker att göra.

flyg till Mallorca och njut av en ö-semester

Mallorca är en av Spaniens populäraste sommardestinationer tack vare öns utbud av mjuka sandstränder och lockande blå vatten. Här finns små hamnar, dramatiska kustlinjer och små charmiga byar som bara väntar på att utforskas.

När du inte solar på stranden eller utforskar underjordiska grottor, kan du vandra högt upp i bergen för att besöka ett gammalt slott eller äta färska skaldjur på Palmas stortorg, Placa Major. 

Listan över saker att göra på Mallorca är oändlig och det finns något för alla. 

Flyg till Palma de Mallorca med SAS
  • Naturen i Palma de Mallorca
  • Palma de Mallorcas landskap
  • Vacker natur i Palma de Mallorca

ingår alltid i din resa till Palma de Mallorca

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord tillgång till SAS App på din flygning till Mallorca. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. EuroBonus ger dig mer av världen och belönar dig när du reser. Om du är medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Palma de Mallorca

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Palma de Mallorca