Flyg till Teneriffa

Teneriffa passar perfekt för alla som söker avkoppling på stränder, men också för besökare som är ute efter ett litet äventyr, från att vandra genom den pittoreska landsbygden till att surfa på vågorna på några av de mest välkända surfplatserna i världen. Glöm inte att skämma bort dina smaklökar med färsk fisk och skaldjur och traditionella spanska tapas medan du är där.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Teneriffa i Spanien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Teneriffa

Boka din resa till Teneriffa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Ta en titt i vår lågpriskalender om du vill se alla SAS-destinationer på en och samma plats. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Spanien med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Teneriffa.

Flyg till Teneriffa och njut av en unik upplevelse på denna semesterö

Tillbringa dina dagar med att koppla av på gyllene sandstränder och dyka i kristallklart vatten. De fantastiska stränderna och de vackra landskapen gör Teneriffa till den bästa destinationen för din drömsemester. Upptäck Teide nationalpark och åk linbanan upp till Teide-vulkanens topp, Spaniens högsta punkt, där du kan njuta av den fantastiska utsikten över ön.

Flyg till <em>Teneriffa</em>

Flyg med SAS till Teneriffas södra flygplats så att du kan börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Teneriffa South flygplats

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Teneriffa

Vi vill säkerställa att alla våra kunder ska ha en så avkopplande och bekväm resa från A till B som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kommer du alltid att dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord samt användning av SAS-appen ingår alltid på din flygning till Teneriffa.

Vill du ha ännu högre komfort på resan till Teneriffa? Se då till att uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass och få fler förmåner. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning såväl som måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.