sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Venedig i Italien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Venedig – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg än om du bokar i sista minuten. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande kan du boka nu och planera om du ska resa senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Venedig Marco Polos flygplats (VCE)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Italienska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Venedig med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till familjevänliga Venedig.  

flyg till Venedig för att besöka kanalstaden  

Venedig lockar turister från alla samhällsskikt och det är lätt att förstå. Staden är ett flytande mästerverk som erbjuder en gondolresa tillbaka i tiden. Norditaliens världsberömda huvudstad är byggd på över 100 småöar som är utspridda i ett nätverk av kanaler. 

När du inte flyter nedför Canal Grande i en gondol eller beundrar renässansbyggnader och gotiska slott, kan du utforska Markusplatsen till fots eller kliva in i det mäktiga museet Dogepalatset. 

Listan över saker att göra i Venedig är oändlig och det finns något för alla.

Weekend i Venedig
  • Varför Venedig?
  • Flyg med SAS till Venedig Marco Polos flygplats (VCE)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Venedig

På SAS vill vi se till att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har kan du alltid ta del av SAS utvalda kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Venedig är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig mer av världen vid dina fingertoppar. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Venedig

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Venedig