sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Venedig

Flyg till Venedig

SAS erbjuder direktflyg till Venedig i Italien från/via Köpenhamn och Oslo.

Venedig hade sin storhetstid i slutet av 1200-talet. Då var staden en av Europas rikaste och mest kulturella centrum för konst och arkitektur. Idag har staden fortfarande avtryck av denna storhetstid och är en av Europas vackraste och mest romantiska städer. Det finns massor av spännande sevärdheter att se i stan så som museer, kyrkor, torg och palats.

Venedig är en stad på vatten och består av små gränder och kanaler. Det finns inga bilar i staden. Därför är det bästa sättet att ta sig runt på med båt, särskilt längre sträckor. Kanalen är stadens viktigaste vattenled som ständigt är trafikerad av vattenbussar och vattentaxi. Att färdas i en klassisk gondol på Canal Grande är ett romantiskt sätt att se staden på.
 

Alltid inkluderat i flygbiljetten till Venedig

Vi erbjuder alltid våra flygresenärer kaffe och te ombord för att få en sådan bekväm resa som möjligt. Som underhållning på resan finns dagens tidning att läsa i vår app, självklart är allt utan extra kostnad.

Detta ingår alltid i din flygbiljett med oss:

 

Flera avgångar i veckan till Venedig

Vi flyger flera gånger i veckan till Venedig och erbjuder direktflyg från Köpenhamn och Oslo. Vi landar på Venedigs flygplats som ligger ungefär en mil ifrån centrum.
 

Billiga flygbiljetter till Venedig

Venedig är en av de vackraste städerna i Europa och med en stadskärna helt utan biltrafik kan du obehindrat vandra omkring bland kanaler och pittoreska gränder. Du kan enkelt hitta billiga flygbiljetter till Venedig, se bara till att boka din resa i god tid för att öka möjligheterna att spara pengar. Vi erbjuder alltid 24 timmars öppet köp, vilket gör att du kan känna dig fri att boka din resa direkt när du hittar flygbiljetter till ett bra pris.

Boka din resa till Venedig i lågpriskalendern
 

Erbjudanden och rabatter – bli medlem i EuroBonus

Vill du få exklusiva erbjudanden och rabatter? Då ska du gå med i vårt kostnadsfria lojalitetsprogram EuroBonus. Som medlem tjänar du också poäng varje gång du flyger med SAS. Poäng som du sedan kan använda till att köpa nya flygresor eller shoppa ombord och i vår online shop. Våra EuroBonus-medlemmar får dessutom tillgång till praktisk sms-info om flygavgången.

Gå med i EuroBonus och tjäna poäng på din flygresa till Venedig.