LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL RESA FRÅN

  Flyg till Venedig

  SAS erbjuder direktflyg från Stockholm på måndagar och fredagar. Från Köpenhamn flyger vi direkt 4 gånger per vecka året runt. Även från Oslo finns direktflyg.

  Alltid inkluderat i flygbiljetten till Venedig: 24 timmars öppet köp, val av sittplats och mycket mer…

  Det tar inte lång tid att flyga mellan Stockholm och Venedig. Men även om vi inte är i luften en längre stund erbjuder vi alltid våra flygresenärer kaffe, te och vatten ombord för att ni ska ha det så bekvämt som möjligt. Som underhållning på resan kan ni läsa dagens tidning i vår app, självklart är allt utan extra kostnad.

  Vi vill att du ska slippa behöva tänka på tillägg och extra utgifter när du bokar en resa till romantiska Venedig med oss, därför ingår redan allt i din flygbiljett:

  Ladda gärna ner vår app och boka din flygbiljett till Venedig direkt från mobilen. Du kan självklart också enkelt boka din resa här på sidan.


  Flera avgångar i veckan till Venedig

  Vi flyger flera gånger i veckan till Venedig och erbjuder direktflyg från Stockholm på måndagar och fredagar. Du kan även flyga direkt till kanalernas stad från både Köpenhamn och Oslo. Vi landar på Venedigs flygplats som ligger ungefär en mil ifrån centrum.
   

  Billiga flygbiljetter till Venedig

  Venedig är en av de vackraste städerna i Europa och med en stadskärna helt utan biltrafik kan du obehindrat vandra omkring bland kanaler och pittoreska gränder. Du kan enkelt hitta billiga flygbiljetter till Venedig, se bara till att boka din resa i god tid för att spara pengar. Vi erbjuder alltid 24 timmars öppet köp, vilket gör att du kan känna dig fri att boka din resa direkt när du hittar flygbiljetter till ett bra pris.

  Håll koll på våra låga priser och erbjudanden till Venedig
   

  Erbjudanden och rabatter – bli medlem i EuroBonus

  Vill du få exklusiva erbjudanden och rabatter? Då ska du gå med i vårt kostnadsfria förmånsprogram EuroBonus. Som medlem tjänar du också poäng varje gång du flyger med SAS. Poäng som du sedan kan använda till att köpa nya flygresor eller shoppa ombord och i vår onlineshop. Våra EuroBonus-medlemmar får dessutom tillgång till praktiska sms-tjänster om flygavgången.

  Gå med i EuroBonus (det är helt gratis) och tjäna poäng på din flygresa till Venedig.

  sevärdheter i venedig

  Venedig är en av Europas vackraste och mest romantiska städer. Det finns massor av spännande sevärdheter i stan. Venedig är en stad på vatten och består av små gränder och kanaler. Det finns inga bilar i staden. Därför är det bästa sättet att ta sig runt på med båt, särskilt längre sträckor.

  Venedig hade sin storhetstid i slutet av 1200-talet. Då var staden en av Europas rikaste och mest kulturella centrum för konst och arkitektur. Idag har staden fortfarande avtryck av denna storhetstid. Även om staden ständigt sjunker har den lyckats behålla mycket av sin medeltida charm.

  Markuskyrkan, Basilica di San Marco, är känd för sin bysantiska stil och är en av stadens vackraste och mest berömda kyrka. Kyrkan är ett bra exempel på bysantisk arkitektur och är utsmyckad av en stor mängd guld. Idag är kyrkan ett av Venedigs landmärken tillsammans med kanalen Canal Grande.

  Kanalen är stadens viktigaste vatteled som ständigt är trafikerad av vattenbussar och vattentaxi. Att färdas i en klassisk gondol på Canal Grande är ett romantiskt sätt att se staden på. En av Venedigs kändaste symboler är just Gondolen. Förutom kyrkor och kanaler finns det en mängd museer, torg och palats att besöka.

  Hitta billiga flygbiljetter till Venedig

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy