sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Venedig

Flyg till Venedig

Hitta billiga flygbiljetter till Venedig

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

SAS erbjuder direktflyg från Stockholm på måndagar och fredagar. Från Köpenhamn flyger vi direkt 4 gånger per vecka året runt. Även från Oslo finns direktflyg.

Venedig hade sin storhetstid i slutet av 1200-talet. Då var staden en av Europas rikaste och mest kulturella centrum för konst och arkitektur. Idag har staden fortfarande avtryck av denna storhetstid och är en av Europas vackraste och mest romantiska städer. Det finns massor av spännande sevärdheter att se i stan så som museer, kyrkor, torg och palats.

Venedig är en stad på vatten och består av små gränder och kanaler. Det finns inga bilar i staden. Därför är det bästa sättet att ta sig runt på med båt, särskilt längre sträckor. Kanalen är stadens viktigaste vattenled som ständigt är trafikerad av vattenbussar och vattentaxi. Att färdas i en klassisk gondol på Canal Grande är ett romantiskt sätt att se staden på.
 

Alltid inkluderat i flygbiljetten till Venedig

Det tar inte lång tid att flyga mellan Stockholm och Venedig. Men även om vi inte är i luften en längre stund erbjuder vi alltid våra flygresenärer kaffe och te ombord för att ni ska ha det så bekvämt som möjligt. Som underhållning på resan kan ni läsa dagens tidning i vår app, självklart är allt utan extra kostnad.

Detta ingår alltid i din flygbiljett med SAS:

 

Flera avgångar i veckan till Venedig

Vi flyger flera gånger i veckan till Venedig och erbjuder direktflyg från Stockholm på måndagar och fredagar. Du kan även flyga direkt till kanalernas stad från både Köpenhamn och Oslo. Vi landar på Venedigs flygplats som ligger ungefär en mil ifrån centrum.
 

Billiga flygbiljetter till Venedig

Venedig är en av de vackraste städerna i Europa och med en stadskärna helt utan biltrafik kan du obehindrat vandra omkring bland kanaler och pittoreska gränder. Du kan enkelt hitta billiga flygbiljetter till Venedig, se bara till att boka din resa i god tid för att spara pengar. Vi erbjuder alltid 24 timmars öppet köp, vilket gör att du kan känna dig fri att boka din resa direkt när du hittar flygbiljetter till ett bra pris.

Håll koll på våra låga priser och erbjudanden till Venedig
 

Erbjudanden och rabatter – bli medlem i EuroBonus

Vill du få exklusiva erbjudanden och rabatter? Då ska du gå med i vårt kostnadsfria lojalitetsprogram EuroBonus. Som medlem tjänar du också poäng varje gång du flyger med SAS. Poäng som du sedan kan använda till att köpa nya flygresor eller shoppa ombord och i vår online shop. Våra EuroBonus-medlemmar får dessutom tillgång till praktisk sms-info om flygavgången.

Gå med i EuroBonus och tjäna poäng på din flygresa till Venedig.