Flyg till Venedig

SAS flyger till Venedig i Italien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Venedig

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg än om du bokar i sista minuten. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Venedig med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till familjevänliga Venedig.

Flyg till Venedig för att besöka kanalstaden

Venedig lockar turister från alla samhällsskikt och det är lätt att förstå. Staden är ett flytande mästerverk som erbjuder en gondolresa tillbaka i tiden. Norditaliens världsberömda huvudstad är byggd på över 100 småöar som är utspridda i ett nätverk av kanaler.

När du inte flyter nedför Canal Grande i en gondol eller beundrar renässansbyggnader och gotiska slott, kan du utforska Markusplatsen till fots eller kliva in i det mäktiga museet Dogepalatset.

Listan över saker att göra i Venedig är oändlig och det finns något för alla.

Venedig

Venedig är en italiensk stad som du inte får missa. Denna kanalbaserade stad är lika vacker som sin historia och erbjuder en inblick i Venetoregionens förflutna. Gå på en glasblåsarworkshop på ön Murano, ät italiensk mat på ett kafé byggt för kungligheter och posera framför kameran på den klassiska Ponte di Rialto.

Flyg med SAS till Venedig Marco Polos flygplats så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Venedig Marco Polos flygplats

Venedig är den perfekta platsen för en weekendresa, för såväl par som hela familjen. Den gamla ön är perfekt för promenader på dagen och för att njuta av fridfullheten på kvällen.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Venedig

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden