sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Italien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).     

SAS flyger till BariBologna, Milano, Rom, Neapel, Palermo, Pisa, Turin, Florens, Olbia, Catania, Genua eller Venedig i Italien.

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Flyg med SAS till Italien – från norr till söder

Flyg med Scandinavian Airlines och upplev Italien från norr till söder. Besök den vackra Comosjön, shoppa i Milano, se det Lutande tornet i Pisa, insup historien i antika Rom och upplev Venedig på vattnet. Flyg med oss för att besöka en av de italienska öarna, Sicilien och Sardinien, och se en annan sida av detta vackra land.

  • cl--locator Huvudstad: Rom
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC +2
  • cl--globe Officiellt språk: Italienska

Kör på Chiantivägen (Chiantigiana) genom Chianti

Ge dig ut på en bilresa genom vinområdet på Chiantivägen, SR 222, från Florens till Siena. Bilresan tar dig genom olivlundar och vingårdar i den vackra regionen Chianti i Toscana.

Stanna till i Greve in Chianti, en pittoresk medeltidsstad 30 kilometer söder om Florens. Besök en vingård och upptäck några av regionens fantastiska viner. Gå på olivoljeprovning och njut av det vackra toskanska landskapet.

Flyg till Italien med SAS

Alltid med SAS

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner.

Enkel incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % lägre pris för barn och användning av SAS App ingår alltid med din flygning. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Bli inspirerad och läs mer om Italien