Flyg till Italien

Flyg med SAS och upplev Italien från norr till söder. Besök den vackra Comosjön, shoppa i Milano, se det Lutande tornet i Pisa, insup historien i antika Rom och upplev Venedig från vattnet. Flyg med oss för att besöka en av de italienska öarna, Sicilien och Sardinien, och se en annan sida av detta vackra land.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Italien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Rom, Bari, Bologna, Catania, Florens, Genua, Milano, Neapel, Olbia, Palermo, Pisa och Venedig. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Italien – förälska dig i italiensk mat

Luta dig tillbaka och njut av italiensk kokkonst under ditt besök. Låt dig hänföras av det italienska köket och skäm bort dig själv med alla utsökta maträtter som finns här. Njut av mozzarellaost och tomater, bruschetta med tomater och olivolja, prosciutto och cantaloupemelon och olivolja och bröd. Ät så mycket pizza och pasta som du orkar och avsluta festmåltiden med italiensk gelato.Kör på Chiantivägen (Chiantigiana) genom Chianti

Ge dig ut på en bilresa genom vinområdet på Chiantivägen, SR 222, från Florens till Siena. Bilresan tar dig genom olivlundar och vingårdar i den vackra regionen Chianti i Toscana.

Stanna till i Greve in Chianti, en pittoresk medeltidsstad 30 kilometer söder om Florens. Besök en vingård och upptäck några av regionens fantastiska viner. Gå på olivoljeprovning och njut av det vackra toskanska landskapet.

Flyg till <em>Italien</em>

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Upplev Italien med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan.

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.