Flyg till Catania

Catania, en stad som ursprungligen grundades som en grekisk koloni, är den näst största staden på Sicilien och har på så vis varit ett viktigt ekonomiskt nav i århundraden. Idag blomstrar fortfarande stadens ekonomi, men det är turisterna som njuter mest av vad denna strandstad har att erbjuda. Gör dig redo att äta färska italienska fisk- och skaldjursrätter, njuta av solnedgången i hamnen och gå runt och titta på italiensk barockarkitektur när den är som bäst.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Catania i Italien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder även flyg till Rom, Milano, Venedig, Bologna och Olbia i Italien. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Catania

Vill du hitta billiga flygpriser? Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Catania med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Italien.

Flyg till Catania och njut av en ö-semester

Den antika hamnstaden Catania ligger på Siciliens östkust vid foten av den mäktiga Etna, en aktiv vulkan och populär vandringsplats. Catania är berömd för sin rikt dekorerade katedral, livfulla fiskmarknad och imponerande vulkan. Du kan vara säker på att staden har något för alla.

När du inte vandrar upp till den aktiva vulkanens topp eller solar på en strand kan du besöka Castello Ursino för att se arkeologiska fynd eller förundras över Catanias katedral i barockstil.

Flyg till <em>Catania</em>

Flyg med SAS till Catania–Fontanarossa flygplats och få en stressfri resa till Italien och kan börja semestern på bästa sätt.

Catania–Fontanarossa flygplats

Även om Catania tidigare var mer känd för sin rika kultur, historia och konst, har staden bevarat en stor mängd av sitt arv och kultur. Utforska staden med otaliga dagsturer och sightseeingutflykter. Det är ett av de bästa sätten att uppleva staden på och lära sig om dess historia.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Catania

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App i din flygning till Catania.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.