sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Catania i Italien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore). 

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgången kan du avboka den fram till tolv timmar före avgången.

Förmåner som ingår på din flygresa till Catania – boka nu

Vill du hitta billiga flygpriser? Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. För en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe ska du besöka vår lågpriskalender. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande kan du slå till direkt och bestämma dig senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Catania–Fontanarossa flygplats (CTA)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Italienska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Catania med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Italien.  

Gå ombord på ett flyg till Catania och njut av en ö-semester 

Den antika hamnstaden Catania ligger på Siciliens östkust vid foten av den mäktiga Etna, en aktiv vulkan och populär vandringsplats. Catania är berömd för sin rikt dekorerade katedral, livfulla fiskmarknad och imponerande vulkan. Du kan vara säker på att staden har något för alla. 

När du inte vandrar upp till den aktiva vulkanens topp eller solar på en strand kan du besöka Castello Ursino för att se arkeologiska fynd eller förundras över Catanias katedral i barockstil. 

Utforska Catania
  • Varför Catania?
  • Flyg med SAS till Catania–Fontanarossa flygplats (CTA)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

Det här ingår alltid i din resa till Catania

På SAS vill vi att alla våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa oavsett vilken biljettyp de har. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Catania är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus för att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar över 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och transport i Catania

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Catania blir så enkel och trevlig som möjligt.

Andra populära SAS-destinationer