sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Milano i Italien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder harr 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Milano – boka nu

Om du bokar din resa med SAS i förväg har du större chans att hitta billigare flyg. En fullständig översikt över alla SAS destinationer finns i vår lågpriskalender. Som SAS-kund har du 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du hittar ett bra erbjudande kan du boka det nu och planera senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Milano-Malpensa flygplats (MXP)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Italienska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Milano med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på semestern till Milano.

flyg till Milano för att uppleva denna livliga metropol

Milano är en italiensk stad som kan mycket om elegans och sinnrikhet. Från de lyxiga designerbutikerna till de välskötta gatorna ger resan till Milano en inblick i hur de rika och berömda lever. Denna livliga metropol är hemvist för vackert solkyssta lokalbor, skattfynd från renässansen och ett pulserande modedistrikt som hyser alla slags designer. 

När du inte beundrar den gotiska katedralen Duomo di Milano eller går runt i medeltidsslottet Castello Sforzesco, kan du gå lös på utsökt italiensk mat eller se en opera på den lokala teatern. 

Listan över saker att göra i Milano är oändlig och det finns något för alla.

Utforska Milano
  • Varför Milano?
  • Flyg med SAS till Milano-Linate flygplats (LIN)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Milano

På SAS vill vi se till att alla våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. 

Vad som alltid ingår i ditt flyg till Milano är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Sedan kan du bland annat använda dessa poäng för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Vi koldioxidkompenserar nu över 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Milano

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Milano blir så enkel och trevlig som möjligt.

Andra populära SAS-destinationer