sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

ENKEL FRÅN
Milano

Flyg till Milano

Hitta billiga flygbiljetter till Milano

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Det tar inte mer än två timmar och fyrtio minuter att flyga från Stockholm till Milano. Men oavsett om du är ombord på en kort- eller långdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Därför serverar vi kaffe, te och vatten ombord och det finns alltid dagstidningar att läsa i vår App - självklart är allt utan extra kostnad.

Faktum är att det mesta ingår i din flygbiljett när du flyger till Milano med oss:


Hitta din flygresa direkt med hjälp av kalendern här på sidan eller ladda ner vår app – på det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Milano eller någon av våra andra destinationer direkt från mobiltelefonen.

Flyg till Milano för en weekendresa, storstadsresa, fotbollsresa – eller varför inte skidresa om säsongen är inne. Boka billiga flygbiljetter här på sas.se!

Milano är Italiens andra största stad och huvudort i Lombardiet som är en ekonomiskt välmående del av Italien, inte långt från de italienska Alperna. Flera av stadens mest kända byggnader ligger i Milanos historiska kärna. Längs torget Piazza del Duomos ena sida breder en av världens största kyrkor ut sig; den gotiska katedralen Il Duomo. I närheten ligger också operahuset La Scala och den kyrkolika Galleria Vittorio Emanuele II med caféer, restauranger och affärer. Milano är Italiens, och en av världens, främsta mode- och designstäder vilket gör staden utmärkt för en shoppingresa.

Flyg till Milano och njut av milanesisk mat

Mycket i staden handlar om att njuta. Från den mjukt skummade koppen cappuccino, genom milanesisk mat, till teater, klassisk musik och konst. Teatrar och konstgallerier drar fulla hus. Till den världsberömda operascenen La Scalas föreställningar blir biljetterna slutsålda nästan innan de har släppts. Och det var just i Milano som Leonardo da Vinci målade Europas kanske mest reproducerade tavla "Den sista nattvarden" och Verdi fann sig en plats; du kan se några av hans verk på La Scalas operascen.

Ett annat glädjeämne är maten. Många invandrare och en öppen attityd mot nya influenser har skapat ett kök som går utöver traditionell italiensk husmanskost. Så även om du väljer att njuta av din espresso på ett traditionellt italienskt café kan du lika gärna låta den avrunda en asiatisk, arabisk eller afrikansk middag. Många tar flyg till Milano för att titta på fotboll, staden är en utmärkt destination om man vill uppleva högklassig italiensk ligafotboll.

SAS flyger dagligen till flygplatserna Linate och Malpensa i Milano

SAS har dagliga avgångar till Milano och erbjuder direktflyg flera dagar i veckan; måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar. Direktflygen avgår från Stockholm samt från/via Köpenhamn och Oslo. SAS trafikerar både flygplatsen Linate, som endast ligger sju km från city, samt Malpensa som är beläget cirka fem mil från Milanos centrum. Du tar dig enkelt till och från flygplatserna med tåg, buss, taxi eller hyrbil.

Billiga flyg till Milano

Det är enkelt för dig att resa billigt till Italiens modehuvudstad Milano. Om du bokar dina flygbiljetter i god tid kan du spara både tid och öka dina chanser att få flygbiljetter till bästa pris.

Kom ihåg att vi alltid erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka din resa direkt om du hittar ett bra erbjudande – för att ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar din familj eller vänner efter att bokningen är gjord.

Belöningar och fördelar

Gå med i vårt förmånsprogram EuroBonus (kostnadsfritt medlemskap) och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Som medlem får du dessutom en hel del fördelar som till exempel exklusiva erbjudanden och sms-tjänster med praktisk information om din flygresa.

Dina poäng kan du spendera på allt från flygresor och hotell till att handla ombord eller i vår onlineshop.

Tjäna poäng inför din flygresa till Milano – gå med i EuroBonus kostnadsfritt.

Ta sig från flygplatsen

SAS flyger dagligen till flygplatserna Linate och Malpensa i Milano. Linate ligger endast 7 km från city och är därför väldigt lättillgängligt med buss. Malpensa ligger lite drygt 5 mil från city. Härifrån tar antingen tåg, buss, taxi eller hyrbil.

Ta sig runt i Milano

Då Milano är relativt stort så är tunnelbanan är ett säkert kort när det kommer till att ta sig fram.

Reseförsäkring

Milano har en del problem med småstölder, som alltid är turister extra utsatta. Lämna därför onödiga värdesaker på hotellet. Ha väska och värdesaker under uppsikt och se speciellt upp vid turistattraktioner och i lokaltrafiken. Det rekommenderas inte heller att kvällstid promenera genom dåligt upplysta områden. Polis har tel 112, brandkår tel 115, ambulans tel 118 och allmänt akutnummer är tel 113.

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkringÖvrigt

Flyg till Italien

 

Fler SAS destinationer