sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Milano

Flyg Milano tur och retur med SAS

Flyg till Milano i Italien direkt från Stockholm samt från/via Köpenhamn och Oslo. Flygtid till Milano är drygt 2,5 timmar så du tar dig snabbt och enkelt till den italienska storstaden. Håll utkik i vår lågpriskalender och var ute i god tid för att öka dina chanser att hitta de absolut bästa priserna.
 

Flyg till Milano varje dag året runt

Flyg Milano tur och retur med SAS med flexibla och billiga flygbiljetter. Om du är ute i god tid och är flexibel med avresedatumen så har du som absolut bäst chans att hitta de bästa biljetterna i lågpriskalendern. Vi erbjuder alltid 24 timmars öppet köp på flygbiljetter, så boka direkt när du hittar en bra biljett för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att tiderna verkligen passar. Du kan alltid avboka din biljett för att sedan boka en ny, helt utan extra kostnad de första 24 timmarna. Flyg till Milano och njut av en weekendresa med vänner och familj – eller varför inte utforska staden själv? Milano är en dynamisk stad med otaliga sevärdheter så det är fullt förståeligt att det kan kännas som lite kort om tid att endast resa till Milano över en weekend. Låt då provinshuvudstaden i Italien bli starten på ett längre äventyr! Flyg Milano tur och retur med SAS.

Hitta din resa nu

 

Alltid inkluderat i ditt flyg till Milano

SAS vill alltid göra ditt flyg till Milano så bekvämt som möjligt. Därför har vi vissa förmåner som är inkluderade i resor med SAS: 

 

Flyg till Milano och upplev historien

Milano har med sitt centrala läge i Europa legat i händelsernas centrum enda sedan romartiden. Enligt legenden grundades staden som vi idag känner som Milano 600 år f.kr och upptogs i det romerska riket 222 år f.kr. Det var Romarrikets andra största stad och centrum för vetenskapen. Staden har blivit erövrad i ett flertal omgångar och kan idag visa på influenser från flera olika kulturer i arkitekturen och diverse landmärken. En period som influerat staden är dess högperiod som hertigdömet Milano under 1400-talet. Flyg till Milano och upplev flera tusen år av historia i staden som stått i centrum av Europa under lika lång tid. Som så många andra städer i Centraleuropa bär staden på ärr från andra världskriget och delar av staden, som området kring Porta Nuova har blivit återuppbyggda efter bombningarna under krigstiden. Det finns till följd av detta såväl historiska som moderna sevärdheter i staden. Flyg till Milano och upplev den arkitektur och historia som har stått i centrum av europeisk högkultur.

Flyg till Milano, fotbollsstaden

Fotboll är en stor del av den italienska kulturen, och inte minst så i Milano. Staden är hem till två av de bästa lagen i Europa, AC Milan och Inter. De båda lagens hemmaarena är Stadio Giuseppe Meazza, även kallad San Siro. Det senare främst använt av AC Milans supportrar då Giuseppe Meazza var en spelare som haft stor betydelse för Inter. Arenan är Italiens största och huserar 35 000 åskådare. Den italienska läktarkulturen är känd över hela världen och är minst sagt livlig. Den brukar uppskattas av såväl ditresta turister som lokalbefolkningen som besöker arenan. Stämningen garanterar dig att få en fullskalig fotbollsupplevelse och att känna den kärlek som finns på arenan. Passa på att lära dig några av de mest ikoniska sångerna före matchen för att få ut så mycket som möjligt av upplevelsen. Sådana initiativ från turister brukar dessutom tas mot med glada tillrop från lokala supportrar. Ta med vännerna och flyg till Milano för att få en fotbollsupplevelse utöver det vanliga.

Mer om fotbollsresor
 

Sevärdheter i Milano

Flyg till Milano och upplev en stad fullproppad med historiska landmärken blandat med moderna sevärdheter. Ett absolut måste när du boardat ditt flyg till Milano är att besöka stadens katedral, kallad Duomo di Milano med tillhörande torg, piazza Duomo. Katedralen började byggas 1386 och tog nästan 600 år att fullt ut färdigställa. Konstruktionen är idag den tredje största kyrkan i världen och besöks av turister från hela världen. Förutom tinnar och torn huserar katedralen artefakter som är kända över hela världen och konst i absoluta världsklass. En annan sevärdhet i staden är Castello Sforzesco som började att byggas under 1500-talet. Ytterligare ett bra tips är Galleria Vittorio Emanuele II som med sin ikoniska arkitektur garanterat kommer att lämna ett intryck. Testa att utforska staden på cykel! Staden kryllar av kyrkor och andra historiska byggnader blandat med moderna inslag och en cykeltur i staden garanterar en god överblick över mycket av det som finns att se.
 

Flyg till Milano och ta del av europeisk shopping

Det mode som florerar i Milano är känt världen över. Boarda ditt flyg till Milano med en halvfull väska för att kunna fylla den med prylar som inte går att hitta någon annanstans. Om du är verkligt intresserad av mode kan du alltid sikta på att hitta billiga flyg till Milano i september och ta chansen att gå på Milano Fashion Week. Du är garanterad att få en upplevelse utöver det vanliga och få en inblick i det mode som influerar hela världen. Brain & Barry Building är med sina 12 våningar shopping ett måste att besöka för den shoppingintresserade. Det brukar kallas för ”the vertical temple of shopping”. Corso Como 10 som kombinerar mode, konst och design kan nästan liknas vid en institution när det kommer till shopping. Där finns det även möjlighet att stanna för en matbit. Flyg till Milano, låt dig förundras och kom hem med en väska full med influenser från ett av världens främsta mode-mekkan.

Inspiration till din resa

Barnrabatt på flygbiljetter

Ta med familjen till Milano och visa världen för dina barn med vår barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Hitta billiga flyg till Milano och ta med familjen till Italien!

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus 

Med lojalitets- och frequent flyer-programmet SAS EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Dessutom kan du även tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang! Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping. Du får fler förmåner ju mer flygfrekvent SAS-resenär du är – och medlemskapet i EuroBonus är helt gratis. Som Guld- eller Diamantmedlem kan du börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord. Bli EuroBonus-medlem före du bokar flyg till Milano för att kunna utnyttja SAS förmånliga lojalitetsprogram!

Bli medlem i EuroBonus

Övrigt

Reseförsäkring

 

Fler SAS destinationer