Flyg till Bologna

We are travelers.

SAS flyger till Bologna i Italien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Bologna – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Bologna med barnen på en familjesemester. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Bologna.

Flyg till Bologna och njut av en härlig storstadssemester

Bologna är huvudstaden i regionen Emilia-Romagna i norra Italien och här hittar du ett vidsträckt centrumtorg, renässansarkitektur och medeltida torn. När du inte klättrar upp i medeltida torn eller åker på en av stadens populära matturer kan du spana på folk vid Piazza Maggiore eller ta dig upp till helgedomen Madonna di San Luca.

Listan över saker att göra i Bologna är oändlig och det finns något för alla.

Bologna

Som födelseplatsen för spaghetti bolognese (köttfärssås) är Bologna en av de mest underskattade städerna i Italien. Med en vacker historia, rik matkultur och livlig atmosfär erbjuder Bologna en äkta smak av Italien och bör vara på allas måste-se-lista över Italien.

Flyg med SAS till Bologna Guglielmo Marconis flygplats för att börja semestern i Italien utvilad och återhämtad.

Bologna Guglielmo Marconis flygplats

Den ofta förbisedda staden Bologna är en stad som har allt. Här finns kokkonst, arkitektur och historia som kan mäta sig med de bästa i landet, och allt ligger bara ett stenkast bort i Bologna.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Bologna

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Bologna är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Föredrar du en ännu bekvämare resa? Uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt), måltider och tilltugg ombord och mycket mer.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden