sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Bologna

Flyg Bologna tur och retur året runt

Boka direktflyg till Bologna från Stockholm och Köpenhamn 

Bologna är en av Italiens historiska städer med Europas äldsta universitet från 1100-talet. Staden utstrålar äkta italiensk livsstil och är bl.a. känd för sitt kök (la cucina Bolognese) och många räknar staden som Italiens kulinariska huvudstad. Staden är dessutom en mycket vacker stad med en karaktäristisk arkitektonisk stil där mycket av stadens arkitektur går i röda och orange toner vilket har gett staden smeknamnet Bologna la Rossa (röda Bologna). Boka flyg till Bologna redan idag och få chansen att uppleva kända och älskade Bologna! 
 

Hitta billiga flyg till Bologna i SAS lågpriskalender

Om du vill hitta billiga flyg till Bologna bör du kika lite extra i vår lågpriskalender. Lågpriskalendern uppdateras ständigt för att kunna erbjuda marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Om du är ute i god tid och kan vara flexibel med avgångstiderna kan du därför fynda riktigt billiga flyg till Bologna. Som kund hos SAS har du dessutom alltid 24-timmars öppet köp. På så sätt kan du boka ditt flyg till Bologna redan idag och höra med ditt resesällskap imorgon. 

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Flyg till Bologna och upplev en italiensk pärla

Bologna är fylld med mysiga platser och parker där du kan vila mellan shopping och sightseeing. Piazza Maggiore är en stor plats i den gamla stadsdelen som är omgiven av, bland annat Stadshuset och Basilica di San Petronio – en vacker kyrka med ett eget museum. Giardini Margherita är en vacker park och en självklar plats att stanna upp på. När du bokar ditt flyg till Bologna kommer du därför inte att bli besviken – staden är en dold italiensk pärla som är relativt oexploaterad av utländska turister. 
 

Kultur och nöjen i Bologna

Trots att Bologna inte är en så stor stad så erbjuder den många möjligheter för både shopping och kultur. Du kan exempelvis besöka Europas äldsta universitet med anor från 1100-talet och som än idag lockar studenter från hela världen. I området runt universitetet finns även flera små men intressanta museer och många barer och kaféer som bidrar till att ge universitetsdistriktet en livlig atmosfär. Bologna bjuder dessutom på många muséeupplevelser. Vare sig du är intresserad av historia, modern konst, eller motorcyklar kan du hitta ett muséum för det i Bologna. Så boka ditt flyg till Bologna idag och få chansen att uppleva Europas äldsta universitetsstad! 
 

Boka flyg till Bologna och njut av italiensk mat

Bologna är inte bara välkänt för att vara staden med Europas äldsta universitet – utan även för att vara Italiens kulinariska huvudstad. I Bologna kan du därför förvänta dig italiensk mat i världsklass. En av stadens mest kända rätter är pastan Tortellini som ofta är full med kött eller säsongens råvaror. Du bör dessutom passa på att testa på den andra kända rätten: Pasta Bolognese. Det traditionella receptet innehåller oftast bara några få ingredienser men ger dig ändå en matupplevelse utöver det vanliga. Ett annat måste i Bologna är även att äta den oemotståndliga Gelato-glassen!
 

Alltid inkluderat i ditt flyg med SAS

När du bokar ditt flyg till Bologna vill vi att du ska få en så smidig resa som möjligt, både innan och under resan. Vi erbjuder därför alltid vissa förmåner när du bokar dina flygbiljetter med SAS. Detta ingår således alltid i din flygbiljett med SAS:

 

Boka ditt flyg till Bologna med SAS barnrabatt

Om du har barn ska de självfallet också få följa med på ditt flyg till Bologna. När du bokar dina flygbiljetter med vår barnrabatt kan du få upp till 90% rabatt på dina barns biljetter om de är under 2 år och kan sitta i knäet hos en vuxen under flygresan. Om dina barn istället är mellan 2 och 11 år gamla kan vi istället erbjuda upp till 25% rabatt på biljetterna. Detsamma gäller om du vill att ditt barn under 2 år ska ha en egen sittplats. 

Mer om att resa med barn  

 

Tjäna poäng på ditt flyg till Bologna 

SAS EuroBonus kan ge dig flera förmåner, så om du inte är medlem bör du bli det när du bokar ditt flyg till Bologna. Som medlem i vårt lojalitetsprogram kan du tjäna poäng på alla dina resor som du gör med SAS och våra partner i Star Alliance och dessutom få Extrapoäng på dina inköp under resan. Du kan se mer exakt var du kan tjäna Extrapoäng genom att ladda ner vår SAS App och spana in kartan ”Where to Earn Points”. Om du är en frekvent flygresenär kan du avancera till Guld-eller Diamantnivå då du per automatik får tillgång till SAS Lounge. I vår lounge kan du avnjuta en lugn och bekväm start på resan. I loungen får du tillgång till ett stort utbud av mat och dryck och dessutom obegränsat med WiFi. 

Bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt 

Reseförsäkring

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng