sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Olbia i Italien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgången kan du avboka den fram till tolv timmar före avgången.

Förmåner som ingår på din flygning till Olbia – boka nu

Om du bokar din resa med SAS i god tid har du större chans att hitta billigare flyg. För en överblick över alla SAS destinationer samlade på ett ställe ska du besöka vår lågpriskalender. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig imorgon.  

  • cl--plane-right Flygplats: Olbia-Costa Smeraldas flygplats (OLB)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Italienska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Olbia med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Olbia. 

Gå ombord på ett flyg till Olbia och njut av en ö-semester  

Kuststaden Olbia ligger vid Sardiniens norra kust och är känd för sin palmkantade strandpromenad och sina närliggande mjuka sandstränder. Gör dig redo att ta del av den sardiska livsstilen och uppleva det bästa av vad denna charmig ö-stad har att erbjuda.

Om du vill lära dig mer om Olbias rika historia ska du gå till stadens lokala arkeologiska museum. Där finns flera utställningar som visar upp nuragiska artefakter och romerska reliker. Om du är mer intresserad av den lokala kulturen kan du lägga till basilikan San Simplicio (en 1000-talskyrka) på din att-göra-lista eller tillbringa morgontimmarna på stadens stortorg, Piazza Matteotti. Andra aktiviteter inkluderar att paddla kajak längs kusten, sola på stadens strand och ge sig ut på ett vandringsäventyr på den närliggande ön Tavolara.

Flyg till Olbia med SAS
  • Varför Olbia?
  • Flyg med SAS till Olbia-Costa Smeraldas flygplats (OLB)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

Det här ingår alltid i din resa till Olbia

På SAS är vi måna om att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa från början till slut. Oavsett vilken biljettyp du har kan du alltid ta del av SAS utvalda kundförmåner. Vad som ingår i ditt flyg till Olbia är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Vill du ha det ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg som ingår ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus idag för att tjäna poäng på alla flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil.  

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och transport i Olbia

Gör din semester ännu smidigare och boka hyrbil och hotell hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer