Flyg till Olbia

Även om staden ofta förbises som en inkörsport till Costa Smeralda har Olbia mycket att erbjuda. Det är väl värt att ägna några dagar åt att utforska staden. Olbia är känd för sitt utbud av arkeologiska platser, medeltida basilikor och kafékantade torg, och det finns något att göra för alla typer av resenärer i staden.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Olbia i Italien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder också flyg till Rom, Milano, Venedig, Bologna och Catania. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Olbia

Om du bokar din resa med SAS i god tid har du större chans att hitta billigare flyg. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig imorgon.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Olbia med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Olbia.

Flyg till Olbia och njut av en ö-semester

Kuststaden Olbia ligger vid Sardiniens norra kust och är känd för sin palmkantade strandpromenad och sina närliggande mjuka sandstränder. Gör dig redo att ta del av den sardiska livsstilen och uppleva det bästa av vad denna charmig ö-stad har att erbjuda.

Om du vill lära dig mer om Olbias rika historia ska du gå till stadens lokala arkeologiska museum. Där finns flera utställningar som visar upp nuragiska artefakter och romerska reliker. Om du är mer intresserad av den lokala kulturen kan du lägga till basilikan San Simplicio (en 1000-talskyrka) på din att-göra-lista eller tillbringa morgontimmarna på stadens stortorg, Piazza Matteotti. Andra aktiviteter inkluderar att paddla kajak längs kusten, sola på stadens strand och ge sig ut på ett vandringsäventyr på den närliggande ön Tavolara.

Flyg till <em>Olbia</em>

Flyg med SAS till Olbia-Costa Smeraldas flygplats för att börja semestern utvilad och återhämtad.

Olbia-Costa Smeraldas flygplats

Med sitt glittrande vatten och sina pärlvita stränder är Olbia den perfekta destinationen för en solsemester. Besök Olbia med vänner, familj eller någon du håller kär – här finns något för alla.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Olbia

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Vill du ha en ännu bekvämare resa? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.