sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Olbia i Italien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Olbia – boka nu

Om du bokar din resa med SAS i god tid har du större chans att hitta billigare flyg. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig imorgon.  

  • cl--plane-right Flygplats: Olbia-Costa Smeraldas flygplats (OLB)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Italienska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Olbia med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Olbia. 

flyg till Olbia och njut av en ö-semester  

Kuststaden Olbia ligger vid Sardiniens norra kust och är känd för sin palmkantade strandpromenad och sina närliggande mjuka sandstränder. Gör dig redo att ta del av den sardiska livsstilen och uppleva det bästa av vad denna charmig ö-stad har att erbjuda.

Om du vill lära dig mer om Olbias rika historia ska du gå till stadens lokala arkeologiska museum. Där finns flera utställningar som visar upp nuragiska artefakter och romerska reliker. Om du är mer intresserad av den lokala kulturen kan du lägga till basilikan San Simplicio (en 1000-talskyrka) på din att-göra-lista eller tillbringa morgontimmarna på stadens stortorg, Piazza Matteotti. Andra aktiviteter inkluderar att paddla kajak längs kusten, sola på stadens strand och ge sig ut på ett vandringsäventyr på den närliggande ön Tavolara.

Flyg till Olbia med SAS
  • Varför Olbia?
  • Flyg med SAS till Olbia-Costa Smeraldas flygplats (OLB)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Olbia

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Vill du ha en ännu bekvämare resa? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg som ingår ombord. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus idag för att tjäna poäng på alla flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera eller hyra en bil.  


Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Olbia

Gör din semester ännu smidigare och boka hyrbil och hotell hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer