Flyg till Olbia

We are travelers.

SAS flyger till Olbia i Italien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Olbia – boka nu

Om du bokar din resa med SAS i god tid har du större chans att hitta billigare flyg. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig imorgon.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Olbia med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Olbia.

Flyg till Olbia och njut av en ö-semester

Kuststaden Olbia ligger vid Sardiniens norra kust och är känd för sin palmkantade strandpromenad och sina närliggande mjuka sandstränder. Gör dig redo att ta del av den sardiska livsstilen och uppleva det bästa av vad denna charmig ö-stad har att erbjuda.

Om du vill lära dig mer om Olbias rika historia ska du gå till stadens lokala arkeologiska museum. Där finns flera utställningar som visar upp nuragiska artefakter och romerska reliker. Om du är mer intresserad av den lokala kulturen kan du lägga till basilikan San Simplicio (en 1000-talskyrka) på din att-göra-lista eller tillbringa morgontimmarna på stadens stortorg, Piazza Matteotti. Andra aktiviteter inkluderar att paddla kajak längs kusten, sola på stadens strand och ge sig ut på ett vandringsäventyr på den närliggande ön Tavolara.

Olbia

Även om staden ofta förbises som en inkörsport till Costa Smeralda har Olbia mycket att erbjuda. Det är väl värt att ägna några dagar åt att utforska staden. Olbia är känd för sitt utbud av arkeologiska platser, medeltida basilikor och kafékantade torg, och det finns något att göra för alla typer av resenärer i staden.

Flyg med SAS till Olbia-Costa Smeraldas flygplats för att börja semestern utvilad och återhämtad.

Olbia-Costa Smeraldas flygplats

Med sitt glittrande vatten och sina pärlvita stränder är Olbia den perfekta destinationen för en solsemester. Besök Olbia med vänner, familj eller någon du håller kär – här finns något för alla.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Olbia

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Vill du ha en ännu bekvämare resa? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg som ingår ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden