Flyg till Rom

SAS flyger till Rom i Italien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygresa till Rom

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande kan du slå till direkt och bestämma dig senare ifall du ska resa eller inte.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Rom med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern till Rom.

Flyg till Rom och njut av en romantisk stadsresa

Åk på en resa till det förflutna och besök den romantiska italienska staden som är känd för att vara en historisk stormakt och fascinerande destination. Rom lyckas rymma allt som är italienskt och mellan de små trattoriorna på bakgatorna och de häpnadsväckande romerska ruinerna finns det något att se och göra för alla.

När du inte beundrar Colosseum eller Peterskyrkan kan du kasta mynt i Fontana di Trevi eller äta al fresco på Piazza Navona.

Rom

Göteborg ligger på Sveriges vackra västkust och är den största icke-huvudstaden i Norden. Det gör den till den perfekta platsen för en storstadsresa samtidigt som du har nära till den omgivande landsbygden. Gör dig redo att utforska Göteborgs skärgård, flyta på kanaler i holländsk stil och promenera längs lummiga esplanader.

Flyg med SAS till Leonardo da Vinci-Fiumicinos flygplats (FCO) och landa utvilad och redo att börja din romerska semester.

Leonardo da Vinci-Fiumicinos flygplats

I Rom tar man seden dit man kommer. Besök arkeologiska platser, upplev konstscenen, shoppa allt mellan himmel och jord eller njut av pasta och gelato. Oavsett om detta är ditt första besök i Rom eller om du återvänder ofta hit, finns det alltid något nytt att utforska.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Rom

Oavsett biljettyp ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App i din flygning till Rom.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden