Flyg till Rom

Rom är full av historia, kultur och attraktioner och listan över saker att se och göra här är oändlig. Oavsett om du vill fräscha upp romersk historia på ett av de många museerna, eller gå vilse i ett pittoreskt och färgglatt område, kommer du att få en trevlig stadssemester.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Rom i Italien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder även flyg till Milano, Venedig, Bologna, Olbia och Catania.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Rom

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande kan du slå till direkt och bestämma dig senare ifall du ska resa eller inte.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Rom med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern till Rom.

Flyg till Rom och njut av en romantisk stadsresa

Åk på en resa till det förflutna och besök den romantiska italienska staden som är känd för att vara en historisk stormakt och fascinerande destination. Rom lyckas rymma allt som är italienskt och mellan de små trattoriorna på bakgatorna och de häpnadsväckande romerska ruinerna finns det något att se och göra för alla.

När du inte beundrar Colosseum eller Peterskyrkan kan du kasta mynt i Fontana di Trevi eller äta al fresco på Piazza Navona.

Flyg till <em>Rom</em>

Flyg med SAS till Leonardo da Vinci-Fiumicinos flygplats (FCO) och landa utvilad och redo att börja din romerska semester.

Leonardo da Vinci-Fiumicinos flygplats

I Rom tar man seden dit man kommer. Besök arkeologiska platser, upplev konstscenen, shoppa allt mellan himmel och jord eller njut av pasta och gelato. Oavsett om detta är ditt första besök i Rom eller om du återvänder ofta hit, finns det alltid något nytt att utforska.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Rom

Oavsett biljettyp ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App i din flygning till Rom.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.