sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Rom

Flyg Rom tur och retur med SAS

Flyg till Rom från Stockholm flera gånger om dagen, flera dagar i veckan året runt. SAS erbjuder flyg till Rom direkt från Stockholm samt från/via Köpenhamn och Oslo. Glöm inte att nyttja vår lågpriskalender där du har goda möjligheter att hitta extra billiga flyg till Rom om du är ute i god tid.
 

Hitta billiga flyg till Rom med SAS

Flyger du direkt från Arlanda så kommer du till Rom på drygt tre timmar. Med SAS hittar du alltid billigt flyg till Rom och ett tips är att vara flexibel samt ute i god tid för att säkerställa att du hittar de billigaste biljetterna. Kan du tänka dig att välja ett flyg med en mellanlandning så finns ännu fler avgångar till ditt förfogande, vilket gör att du själv kan välja om du ska dricka en italiensk Cappuccino på morgonen, äta en panini till lunch eller avnjuta en Spaghetti Carbonara på Piazza Venezia till middag. Med oss har du alltid 24 timmars öppet köp vilket ger dig möjligheten att boka biljetter direkt när du hittar dem, för att sedan kolla med ditt resesällskap om tiderna verkligen passar. Passa på att se världen, flyg Rom tur och retur med SAS!

Hitta din resa nu

 

Enkelt och bekvämt när du bordar ditt flyg till Rom

För att göra ditt flyg Rom tur och retur så bekvämt och effektivt som möjligt så ingår ett flertal tjänster i din bokning med SAS. Det gäller före, efter och under din flygning. Detta ingår i ditt flyg Stockholm Alicante:

Flyg till Rom och känn historiens vingslag

Flyg Rom tur och retur för att upptäcka antikens Italien. Rom grundades enligt legenden 753 år f.kr på de sju kullar som kännetecknar staden. Upplev flera tusen år av historia och den kultur som blomstrat och influerat världen under lika lång tid. Roms gator är kantade av ett ofantligt antal sevärdheter som uppförts genom historien. Besök bland annat det magnifika Colosseum vars efterlämningar finns i centrala Rom eller upplev skådespelsplatsen där otaliga blodsutgjutelser har skett. Ett tips är även att slå sig ner vid något av de många caféer som finns i den historiska delen av staden och njut av äkta italienskt kaffe. Rom har dessutom också varit en central plats för kristendomen och katolicismen, så flyg till Rom för att njuta av miljön samt de storslagna byggnaderna i Vatikanstaten. I tusentals år har kristna vallfärdat till Vatikanstaten för att besöka Peterskyrkan och den konst som gjort avtryck på ett helt religiöst samfund. Det är lätt att bli bortskämd med historiska sevärdheter i denna italienska stad då det finns en uppsjö av intressanta platser att besöka, så var effektiv och utforska staden till fots då de mesta av de historiska sevärdheterna ligger inom avståndet av en kort promenad. 
 

Hitta billiga flyg till Rom och njut av gastronomiska upplevelser

Det italienska köket är känt över hela världen för att lägga vikten på goda råvaror och att med sin enkelhet ta fram de bästa smakerna. Flyg till Rom och upplev de typiska kvarterskrogarna som kallas trattorior och serverar dig lokala specialiteter i en avslappnad miljö. Njut av pastarätter, en fantastisk pizza eller någon av de andra lokala specialiteterna som du hittar på gatorna och gränderna i Rom. Det kan speciellt rekommenderas att testa just de specialiteter som gjort Roms kök känt över världen, carbonara och l’amatriciana. Tänk på att en italiensk middag ofta delas upp i en primo och en secondo. En primo består av en lättare rätt som pasta för att sedan följas av en secondo som kan vara en köttbit med primörer och/eller sallad. Ät dig inte mätt på den första delen av middagen då halva nöjet kvarstår. Flyg till Rom och upplev Italiens fantastiska matkultur!
 

Barnrabatt på flyg till Rom

Visa världen för dina barn. Flyg till Rom och utnyttja SAS barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Passa på att ta med hela familjen på ditt flyg till Rom och kom fram smidigt och snabbt till den italienska huvudstaden.

Mer om att resa med barn

 

Kom igång med EuroBonus 

Börja din resa till Italien med att bli medlem i EuroBonus. Med lojalitets- och frequent flyer-programmet EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Dessutom kan du även tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang! Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att se alla ställen där du tjänar extrapoäng på din shopping. Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är helt gratis. Som Guld- eller Diamantmedlem kan du börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord på flygplanet. Bli EuroBonus-medlem före du bokar flyg till Rom för att kunna utnyttja SAS förmånliga lojalitetsprogram!

Bli medlem i EuroBonus

Inspiration till din resa

Övrigt

Flyg till Italien
Reseförsäkring
WeekendresorFler SAS destinationer