Flyg till Neapel

Neapel är fyllt med historia, kultur och sevärdheter, och det finns oändligt mycket att se och göra. Se fram emot att beundra antika ruiner, prova italiensk mat i världsklass och njuta av alla spännande museer.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Neapel i Italien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder även till flyg till Rom, Venedig, Bologna, Olbia och Catania. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Neapel

Om du bokar din resa med SAS i förväg har du större chans att hitta billigare flyg. En fullständig översikt över alla SAS destinationer finns i vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Italien med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern till Neapel.

Flyg till Neapel och njut av en italiensk stadssemester

Neapel, som årligen lockar miljontals besökare, har sina rötter tillbaka till det andra millenniet f.Kr. I staden finns fantastisk arkitektur, romerska ruiner och ligger bara ett stenkast bort från ruinerna i Pompeji.

När du inte njuter av en dagstur till närliggande Mount Vesuvius eller vandrar genom de historiska gatorna i Pompeji, så är det förmodligen för att du uppdaterar din kunskap om områdets geologiska historia på Neapels nationalarkeologiska museum eller beundrar det präktiga kungliga slottet i Neapel.

Listan över saker att göra i Napoli är lång och här finns något för alla.

Flyg till <em>Neapel</em>

Flyg med SAS till Neaples Internationella flygplats och anländ avslappnad och utvilad, redo att starta din semester.

Neaples internationella flygplats

Kullerstensbelagda Neapel är en stad du aldrig kommer att glömma. Det blir inte mer italienskt än så här! Utforska alla smala gränder och bli en del av den energi som alltid är närvarande – dag som natt.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Neapel

Vi strävar efter att alla våra kunder får en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Neapel är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.