Flyg till Florens

Florens är fylld med italienska sevärdheter, och förutom museer och ikoniska historiska landmärken hittar du en charmig stad med solbrända invånare. Se fram emot att äta italiensk gourmetmat, njuta av ett livligt nattliv och beundra det bästa från den italienska renässansen.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Florens i Italien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder även till flyg till Rom, Venedig, Bologna, Olbia och Catania. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Florens

Om du bokar din resa med SAS i förväg har du större chans att hitta billigare flyg. En fullständig översikt över alla SAS destinationer finns i vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Italien med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern till Florens.

Flyg till Florens och njut av en italiensk storstadssemester

Hem åt renässansarkitektur, ikoniska katedraler och en av världens bästa konstgallerier, lockar Toscanas huvudstad miljontals besökare varje år som vill njuta av den italienska solen och upptäcka allt som Florens har att erbjuda.

När du inte besöker Uffizi-galleriet och granskar Michelangelos verk eller beundrar katedralen Santa Maria del Fiore, kommer du troligen att shoppa smycken på Ponte Vecchio eller utforska en av stadens renässansplatser.

Listan över saker att göra i Florens är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till <em>Florens</em>

Flyg med SAS till Florens Peretola flygplats och anländ avslappnad och utvilad, redo att starta din semester.

Florens Peretola flygplats

Florens är välbesökt varje år och med god anledning – det finns något för alla. Missa inte chansen att ta en promenad över Ponte Vecchio, stadens första bro över Arno-floden. Njut av utsikten och de många små butikerna som finns uppradade på bron längs med kanterna.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Florens

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Florens.

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du alltid uppgradera din biljett till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt snacks och måltider ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.