Flyg till Genève

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Genève i Schweiz från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner på din flygning till Genève

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Genève med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Genève.

Flyg till Genève och besök en förstklassig stad

Med flera miljoner besökare varje år är Genève en av de mest populära städerna i Schweiz. Genève är mer än en inkörsport till Alperna, med högkvarter för flera FN-organ, bohemiska kvarter och en gammal stadsdel med kullerstensgator.

När du inte beundrar stadens berömda blomsterklocka eller den imponerande fontänen Jet d’eau kommer du antagligen att handla eller äta middag på torget Place du Bourg-de-Four eller ta ett dopp i det offentliga badet vid sjön.

Listan med saker att göra i Genève är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Flyg till Genève

Genève är en tillflyktsort vid den stora Genèvesjöns södra strand och erbjuder massor av konst, historia och kultur tillsammans med en berikande vistelse för alla besökare. Där kan du provsmaka utsökt schweizisk choklad, åka på en kryssning i solnedgången och njuta av det bästa som erbjuds i Schweiz.

Flyg med SAS till Genèves flygplats så kommer du att landa i Schweiz beredd och se fram emot att påbörja din semester.

Genèves flygplats

Denna livliga stad är full av affärsfolk från hela världen. Men staden har mycket mer att erbjuda dig som besöker staden på semestern. Den andra sidan av Genève är fylld med levande musik, fantastiska vintagebutiker, många loppmarknader och trevliga restauranger. Titta lite närmare, så kommer du säkert att förälska dig i Genève.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Genève

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Genève.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden