sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Genève i Schweiz från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Genève – boka nu

Om du bokar din biljett med SAS i god tid är det mer sannolikt att du hittar rabatterade biljettpriser för din resa till Genève. Gå till vår lågpriskalender om du vill se alla SAS-destinationer på en och samma plats. Som kund hos SAS kommer du alltid att få 24 timmars öppet köp på alla bokningar – så om du ser ett perfekt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Genèves flygplats (GVA)
  • cl--credit Valuta: Schweizerfranc
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Franska och tyska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Genève med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Genève. 

flyg till Genève och besök en förstklassig stad 

Med flera miljoner besökare varje år är Genève en av de mest populära städerna i Schweiz. Genève är mer än en inkörsport till Alperna, med högkvarter för flera FN-organ, bohemiska kvarter och en gammal stadsdel med kullerstensgator. 

När du inte beundrar stadens berömda blomsterklocka eller den imponerande fontänen Jet d’eau kommer du antagligen att handla eller äta middag på torget Place du Bourg-de-Four eller ta ett dopp i det offentliga badet vid sjön. 

Listan med saker att göra i Genève är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Flyg till Genève med SAS
  • Varför Genève?
  • Flyg med SAS till Genèves flygplats (GVA)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Genève

Vi vill att alla våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Genève. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus så kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

När biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer innebär det att vi nu kan koldioxidkompensera drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Genève

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Genève