sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Genève i Schweiz från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Genève – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Genèves flygplats (GVA)
  • cl--credit Valuta: Schweizerfranc
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Franska och tyska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Genève med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Genève. 

flyg till Genève och besök en förstklassig stad 

Med flera miljoner besökare varje år är Genève en av de mest populära städerna i Schweiz. Genève är mer än en inkörsport till Alperna, med högkvarter för flera FN-organ, bohemiska kvarter och en gammal stadsdel med kullerstensgator. 

När du inte beundrar stadens berömda blomsterklocka eller den imponerande fontänen Jet d’eau kommer du antagligen att handla eller äta middag på torget Place du Bourg-de-Four eller ta ett dopp i det offentliga badet vid sjön. 

Listan med saker att göra i Genève är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Flyg till Genève med SAS
  • Varför Genève?
  • Flyg med SAS till Genèves flygplats (GVA)
  • Vill du ha en ännu bekvämare resa?
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Genève

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Genève. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Genève

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Genève