sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Schweiz

Flyg till Schweiz

Flyg med SAS till Schweiz

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Sagolika bergskedjor, mörka klippor mot blåvita glaciärer och väldiga strömmar av kallt smältvatten. Oavsett om du besöker Schweiz på sommaren eller vintern kommer du att fängslas av landets unika natur.

Boka din flygresa till Schweiz med SAS! Vi erbjuder öppet köp i 24 timmar på dina flygbiljetter, incheckning online 22 timmar före avgång samt gratis kaffe, te och dagens tidning på flygresan. 

 

Flyg till Schweiz

Om du drömmer om att uppleva den fantastiska naturen i Schweiz flyger SAS dig direkt till Zürich. Flygresan beräknas ta knappt två timmar vilket även gör resmålet perfekt för en weekendresa.

 

Skidåkning, fotvandring och klättring i de Schweiziska Alperna

De schweiziska alperna är fantastiska att se och de täcker ca 60 % av landets yta. Bergen inbjuder till många aktiviteter som exempelvis skidåkning, fotvandring och klättring. Faktum är att det finns sammanlagt 150 skidorter i Schweiz, och några av de bästa skidområdena hittar du i närheten av Genève.

 

Dyra bilar och gamla kyrkor i Zürich

Zürich är den största staden i Schweiz och den ligger omgiven av vacker natur vid Zürichsjön, som årligen besöks av 8 miljoner turister. Om du besöker Zürich kan du uppleva både natur och kultur, en kombination som inte finns i många andra städer. Om du föredrar kultur framför natur rekommenderar vi att du besöker några av stadens intressanta museer och gallerier. Där kan du hitta verk av Rembrandt, Matisse, Warhol, Picasso och Monet. Dessutom kan du utforska staden och se vackra byggnader som kyrkan Grossmünster, som är närmare 1 000 år gammal. Om du behöver en paus rekommenderar vi att du tar en kopp kaffe på Paradeplatz, som kännetecknas av dyra bilar, designerbutiker och eleganta människor.

Om du besöker Zürich i april, missa inte stadens årliga vårfestival som hålls tredje måndagen i april. 

 

Ditt livs smakupplevelse

Maten i Schweiz är spännande och omväxlande, men stommen i det schweiziska köket är pikanta ostar och viner. Landet förknippas även med ostfondue, som är en både god och festlig maträtt. Schweizarna är också mycket duktiga på bakverk, och varje region har sina egna specialiteter. Om du besöker landet kommer du därför att kunna njuta av mycket ost, korv och kötträtter, och om du avslutar med schweizisk choklad blir din måltid garanterat fulländad. 

 

Mer än 1100 resmål

Med SAS och våra partner kan du boka resor till mer än 1100 resmål.