Flyg till Schweiz

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

We are travelers.

SAS flyger till Schweiz från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS flyger till Genève och Zürich i Schweiz.

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Flyg med SAS till Genève och Zürich

Flyg med Scandinavian Airlines till Zürich för att besöka ett av stadens 50 museer. Eller ta en titt på urmakeriernas värld i Genève.

De schweiziska Alperna har mycket att erbjuda på vintern såväl som sommaren. Där kan du fotvandra eller åka skidor för att uppleva den vackra naturen och fantastisk utsikt.

Fotvandring i de schweiziska Alperna

De schweiziska Alperna är inte bara ett paradis för skidåkning. Under sommaren erbjuder de underbara vandringsleder.

Där kan du vandra på 80 km utstakade leder i Schweiz nationalpark och uppleva vacker natur, bergstoppar, glaciärer, vattenfall och sjöar. Schweiz nationalpark grundades år 1914 och är den äldsta i sitt slag i Alperna.

Med 65 000 km vandringsleder kommer du säkert att hitta en led som du gillar i Schweiz.

Schweiz

Den är inget för de klenmodiga – men den bjuder på en vacker åktur. Gelmerbahn är en av de brantaste bergbanorna i Europa. Spårets längd är ca 1 km – och stigningen är 448 m. Det är lite som att åka en berg- och dalbana i Alperna.

Gelmerbahn byggdes för att transportera personal och byggnadsmaterial till Gelmerdammen och har varit öppen för allmänheten sedan år 2001. Vandra runt Gelmersjön när du har nått toppen. Och var beredd på den branta färden tillbaka …

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Upplev Schweiz med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Genève eller Zürich.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete