Flyg till Schweiz

Flyg med SAS till Zürich för att besöka ett av stadens 50 museer. Eller ta en titt på urmakeriernas värld i Genève. De schweiziska Alperna har mycket att erbjuda på vintern såväl som sommaren. Där kan du fotvandra eller åka skidor för att uppleva den vackra naturen och fantastisk utsikt.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Schweiz från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Genève och Zürich. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Schweiz – åk på en tur med Gelmerbahn

Den är inget för de klenmodiga – men den bjuder på en vacker åktur. Gelmerbahn är en av de brantaste bergbanorna i Europa. Spårets längd är ca 1 km – och stigningen är 448 m. Det är lite som att åka en berg- och dalbana i Alperna. Gelmerbahn byggdes för att transportera personal och byggnadsmaterial till Gelmerdammen och har varit öppen för allmänheten sedan år 2001. Vandra runt Gelmersjön när du har nått toppen. Och var beredd på den branta färden tillbaka …

Fotvandring i de schweiziska Alperna

De schweiziska Alperna är inte bara ett paradis för skidåkning. Under sommaren erbjuder de underbara vandringsleder.

Där kan du vandra på 80 km utstakade leder i Schweiz nationalpark och uppleva vacker natur, bergstoppar, glaciärer, vattenfall och sjöar. Schweiz nationalpark grundades år 1914 och är den äldsta i sitt slag i Alperna.

Med 65 000 km vandringsleder kommer du säkert att hitta en led som du gillar i Schweiz.

Flyg till <em>Schweiz</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Schweiz med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Genève eller Zürich.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.