Flyg till Zürich

We are travelers.

SAS flyger till Zürich i Schweiz från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Zürich – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender för att se alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Zürich på ett familjeäventyr med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Zürich.

Flyg till Zürich och njut av en schweizisk stadsutflykt

Den största staden i Schweiz är ett internationellt finanscentrum som är beläget vid Zürichsjöns strand. Om du tittar bakom affärsfasaden hittar du en vacker stad som passar perfekt för en angenäm semester.

När du inte handlar i butikerna längs Bahnhofstrasse eller beundrar stadens 1100-talskatedraler och imponerande kyrkor kommer du antagligen att roa dig med vattensporter på Zürichsjön eller klättra upp till toppen av Uetliberg för att uppleva den enastående utsikten över staden.

Listan med saker att göra i Zürich är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Zürich

I Zürich kan du uppleva designerbutiker, trevliga coola barer (staden anses vara ett av världens bästa resmål för att uppleva uteliv) och ett historiskt centrum. Oavsett om du är en kulturfantast, intresserad av historia, en nattuggla eller en person som söker utomhusäventyr har Zürich allt du vill uppleva.

Flyg med SAS till Zürichs flygplats för att anlända i Schweiz beredd att uppleva en minnesvärd semester.

Zürichs flygplats

Zürich är en stad som är full av sevärdheter, så du kommer att ha mycket att göra när du är där. Utforska de olika stadsdelarna och glöm inte bort att besöka den gamla stadsdelen som anses vara stadens hjärta.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Zürich

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så minnesvärd och avkopplande resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Zürich.

Om du är ute efter ännu högre komfort kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden