sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Zürich

Flyg till Zürich

Flyg billigt till Zürich med SAS

Vi erbjuder direktflyg till Zürich i Schweiz från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo. Boka flyg till Zurich för skidresorweekendresor eller storstadsresor. I vår lågpriskalender kan du enkelt hitta den avgång som passar dig bäst till det bästa priset. Beställ i god tid och öka dina chanser att hitta billiga flygbiljetter.

Vi erbjuder alltid 24 timmars öppet köp på flygbiljetter. Om datumet eller tidpunkten ändå inte passar dig eller dina medresenärer kan du enkelt hitta nya biljetter, utan att det kostar dig något extra.

Hitta billiga flygbiljetter till Zürich nu

 

Upplev de fördelar som ingår i SAS Plus

När du reser med oss vill vi att du ska få en sådan behaglig resa som möjligt. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att resa har vi inkluderat ett antal fördelar i vår SAS Plus-biljett.  

När du flyger i SAS Plus är bland annat 2 x 23 kg incheckat bagage, 1x 8 kg handbagage samt mat och dryck inkluderade i din biljett. Dessutom ingår tillgång till SAS Lounge och Fast Track. 

Mer om fördelarna med SAS Plus


Få upp till 90% barnrabatt

Låt dina barn uppleva världen med våra stora rabatter på barnbiljetter! Barn under 2 år får upp till 90% av sina biljettkostnader täckta om de ombord sitter i knäet på en vuxen medresenär. Barn mellan 2 och 11 år bokar egen sittplats och de får upp till 25% rabatt på biljettpriset.

Mer om vår barnrabatt

Bli medlem i EuroBonus och tjäna poäng

Som medlem kostnadsfritt i SAS EuroBonus kan du tjäna poäng på köp av flygbiljetter och använda dem till att köpa nya flygbiljetter. På så sätt kan du se mer av världen.

Det finns fyra olika medlemsnivåer i EuroBonus: Medlem, Silver, Guld och Diamant. Ju mer du reser med oss, desto fler fördelar ingår.

Bli medlem i EuroBonus

Se Schweiz med SAS

SAS förbinder Europa och vi har bra flygförbindelser till Schweiz. Zürich bjuder på storstadsstämning, storslagen natur, vacker arkitektur och intressant kultur.

Kolla i vår lågpriskalender och hitta de datum som passar dig bäst. Zürich lämpar sig väl som weekenddestination!

Boka biljetter till Zürich nu

Zürich Flygplats – Flughafen Zürich AG

Med sina ca 400 000 invånare är Zürich Schweiz största stad, och Zürich flygplats är därmed en av de viktigaste noderna i den schweiziska infrastrukturen. Flygplatsen är en arbetsplats för 1 700 anställda, och varje år passerar mera än 25 000 000 passagerare flygplatsen. 
 

Kontakt:

Flughafen Zürich AG, 8058 Zurich Airport 

Tfn.: +41 43 816 22 11

Webbplats

Transport till och från flygplatsen

När du anländer till Zürich flygplats finns det bra transportmöjligheter, oavsett om du ska till staden eller till omgivande destinationer. Med tåg kan du ta dig till både Zürich centrum och till andra ställen i Schweiz. Det finns också goda möjligheter att ta buss och spårvagn i regionen samt specialbussar, som kör till olika destinationer i de schweiziska Alperna.

Du kan också åka taxi från flygplatsen. Vi rekommenderar att du tar en officiell flygplatstaxi som är markerad med en ljus skylt med texten ”Airport Taxi”. Du kan betala resan med de flesta kreditkort direkt i taxin.

Mer om transportmöjligheterna på Zürich flygplats

 

Biluthyrning på flygplatsen

Det finns goda möjligheter att hyra bil på Zürich Flygplats där det finns flera än 10 biluthyrningsfirmor. Om du bokar din hyrbil före ankomst kan du snabbt och enkelt hämta den, när du anländer till flygplatsen.

Boka hyrbil på Zürich flygplats

 

Transport i Zürich

Zürich har en välutvecklad infrastruktur och det är enkelt att ta sig runt i staden med kollektivtrafik. Buss- och spårvagnshållplatserna ligger med ungefär 300 meters mellanrum, så det är aldrig långt till nästa hållplats. På hållplatserna finns biljettautomater och information om avgångar. Köpta biljetter gäller en timme eller en dag.

Om du ska resa mycket med kollektivtrafiken i Zürich, kan du överväga att köpa ett Zürich Card som ger dig fria resor med kollektivtrafik i och kring Zürich ett visst antal timmar. Kortet kan köpas på flygplatsen, Zürich centralstation, i biljettautomater runt om i staden samt på nätet.  
 

Upplev det vackra Zürich

Zürich är känt som finanscentrum som har guldtackor på trottoaren, mycket ost och choklad, men den schweiziska staden erbjuder också vackra byggnader, mysiga smala gator och vacker natur.

Det finns inte många ställen, där du kan uppleva både urban storstadsstämning och en känsla av lantlig idyll. Det vackra Zürich erbjuder dock flera mångsidiga upplevelser. Banker, stora modehus, gamla byggnader och vacker natur vid Zürichsjön är bland de saker som gör Zürich till något speciellt.

Zürich är en gammal stad, vilket framgår tydligt av arkitekturen som ger den annars stora staden ett mer lantligt och charmerande uttryck än vad många nyare städer har. Upplev de smala gränderna och bli överraskad över den färgpalett som husen på staden har att erbjuda.

Boka en resa till Zürich

Fakta om Zürich

Valuta: Schweizerfranc

Tidsskillnad: +0

Språk: Tyska, italienska, franska och ladin 

Ambassad: Valhallavägen 64, 100 41 Stockholm, Sverige

Tfn.: +46 8 676 79 00

Det Svenska Konsulatet i Schweiz: Stadelhoferstrasse 40, 8001 Zurich, Schwitz

Tfn.: +41 43 343 10 50

 

Reseförsäkring

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring

 

Fler SAS destinationer