sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Zürich i Schweiz från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Zürich – boka nu

Om du bokar din resa med SAS i förväg är det mer sannolikt att du kan dra fördel av lägre biljettpriser. Gå till vår lågpriskalender för att se alla SAS-destinationer på en och samma plats. Som kund hos SAS kommer du att få 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och planera senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Zürichs flygplats (ZRH)
  • cl--credit Valuta: Schweizerfranc
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Schweizertyska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Zürich på ett familjeäventyr med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Zürich.  

flyg till Zürich och njut av en schweizisk stadsutflykt 

Den största staden i Schweiz är ett internationellt finanscentrum som är beläget vid Zürichsjöns strand. Om du tittar bakom affärsfasaden hittar du en vacker stad som passar perfekt för en angenäm semester. 

När du inte handlar i butikerna längs Bahnhofstrasse eller beundrar stadens 1100-talskatedraler och imponerande kyrkor kommer du antagligen att roa dig med vattensporter på Zürichsjön eller klättra upp till toppen av Uetilberg för att uppleva den enastående utsikten över staden. 

 Listan med saker att göra i Zürich är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Flyg till Zürich med SAS
  • Varför Zürich?
  • Flyg med SAS till Zürichs flygplats (ZRH)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Zürich

Vi vill att alla kunder ska ha en minnesvärd och avkopplande resa från A till B. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kommer du alltid att dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Zürich. 

Om du är ute efter ännu högre komfort kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 
EuroBonus
ger dig mer av världen och bonus för dina resor. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Zürich

Hos SAS kan du boka en hyrbil eller ett hotellrum i Zürich. Boka nu för att se till att allt är klart för din resa. 

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Zürich