Flyg till Cypern

Cypern har något för alla, oavsett om du söker efter en välbehövlig paus i solen eller vill utforska gamla ruiner och historiska landmärken. Det varma klimatet, den naturliga skönheten och den vänliga lokalbefolkningen gör Cypern till en perfekt destination för en drömlik semester. Upptäck den vackra staden Larnaca på östkusten som erbjuder besökare en unik blandning av kultur, historia och charmiga omgivningar.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Cypern från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Cypern – njut av rätter från Medelhavet

Ingen resa till Larnaca skulle vara komplett utan att njuta av den lokala kokkonsten. Öns lokala maträtter är en riktig fest för sinnena, med allt från de färskaste fisk- och skaldjursrätterna till traditionella cypriotiska rätter. Några av de rätter som måste provas är den berömda halloumi-osten, moussaka och souvla. Med flera vingårdar utspridda över ön har du inga problem att hitta utmärkta viner att para ihop med din måltid.

Ett stort urval av historiska och kulturella platser

En av Larnacas höjdpunkter är förstås dess stränder, perfekta platser där du kan koppla av och njuta av solen. Men staden har så mycket mer att erbjuda, t.ex. historiska landmärken som Larnaca-fortet och St. Lasarus-kyrkan. Gå inte miste om den imponerande platsen där Hala Sultan Tekke-moskén ligger vid Larnacas berömda salta insjö.

Flyg till <em>Cypern</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Utforska Cypern med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Cypern.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.