Flyg till Edinburgh

Edinburgh är rik på historia, kultur och sevärdheter, och listan över saker att se och göra är nästan oändlig. Gör dig redo att prova på skotsk whisky, lyssna på berättelser om stadens historia och njuta av panoramautsikten från toppen av Arthur’s Seat.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Edinburgh i Skottland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Edinburgh

Om du bokar din resa med SAS i förväg har du större chans att hitta flyg till lägre priser. Se alla SAS destinationer samlade på ett ställe – besök vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Edinburgh med hela familjen. På SAS erbjuder vi upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med hela familjen på resan till Edinburgh.

Flyg till Edinburgh och njut av historia och kultur

Edinburgh är en excentrisk stad med mycket att erbjuda, såsom en av världens största litteraturfestivaler, en imponerande fästning i innerstaden och en utsiktsplats med en bildskön panoramautsikt.

När du inte ger dig ut på en utmanande vandring upp till Arthur’s Seat eller vandrar upp till Edinburgh Castle, kan du utforska Gamla stan till fots eller friska upp dina kunskaper i Skottlands självständighet på Skottlands nationalmuseum.

Det finns massor av saker att göra i Edinburgh, oavsett om du är en historiefantast, kulturälskare eller en nattuggla som är ute efter det bästa av vad Skottlands nattliv har att erbjuda.

Flyg till <em>Edinburgh</em>

Flyg med SAS till Edinburgh flygplats så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Edinburgh flygplats

Ta en promenad längs kullerstensgatorna och låt dig imponeras av de vackra gamla byggnaderna och den rika kulturen. Edinburgh är den perfekta staden för en weekendresa med massor av kostnadsfria aktiviteter för familjer, vänner eller par.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Edinburgh

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Edinburgh är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.