sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Edinburgh i Skottland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Edinburgh – boka nu

Om du bokar din resa med SAS i förväg har du större chans att hitta flyg till lägre priser. Se alla SAS destinationer samlade på ett ställe – besök vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Edinburgh Airport (EDI)
  • cl--credit Valuta: Brittiska pund
  • cl--clock Tidszon: GMT: UTC/BST: UTC+1
  • cl--globe Officiellt språk: Engelska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Edinburgh med hela familjen. På SAS erbjuder vi upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med hela familjen på resan till Edinburgh.

flyg till Edinburgh – njut av en historisk storstadsresa

Edinburgh är en excentrisk stad med mycket att erbjuda, såsom en av världens största litteraturfestivaler, en imponerande fästning i innerstaden och en utsiktsplats med en bildskön panoramautsikt. 

När du inte ger dig ut på en utmanande vandring upp till Arthur’s Seat eller vandrar upp till Edinburgh Castle, kan du utforska Gamla stan till fots eller friska upp dina kunskaper i Skottlands självständighet på Skottlands nationalmuseum. 

Det finns massor av saker att göra i Edinburgh, oavsett om du är en historiefantast, kulturälskare eller en nattuggla som är ute efter det bästa av vad Skottlands nattliv har att erbjuda.

Weekend i Edinburgh
  • Varför Edinburgh?
  • Flyg med SAS till Edinburgh Airport (EDI)
  • Vill du ha en ännu bekvämare resa?
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Edinburgh

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Edinburgh är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på alla dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar över 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Edinburgh

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Edinburgh blir så enkel och trevlig som möjligt.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Edinburgh