Flyg till Edinburgh

We are travelers.

SAS flyger till Edinburgh i Skottland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Edinburgh – boka nu

Om du bokar din resa med SAS i förväg har du större chans att hitta flyg till lägre priser. Se alla SAS destinationer samlade på ett ställe – besök vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Edinburgh med hela familjen. På SAS erbjuder vi upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med hela familjen på resan till Edinburgh.

Flyg till Edinburgh – njut av en historisk storstadsresa

Edinburgh är en excentrisk stad med mycket att erbjuda, såsom en av världens största litteraturfestivaler, en imponerande fästning i innerstaden och en utsiktsplats med en bildskön panoramautsikt.

När du inte ger dig ut på en utmanande vandring upp till Arthur’s Seat eller vandrar upp till Edinburgh Castle, kan du utforska Gamla stan till fots eller friska upp dina kunskaper i Skottlands självständighet på Skottlands nationalmuseum.

Det finns massor av saker att göra i Edinburgh, oavsett om du är en historiefantast, kulturälskare eller en nattuggla som är ute efter det bästa av vad Skottlands nattliv har att erbjuda.

Edinburgh

Edinburgh är rik på historia, kultur och sevärdheter, och listan över saker att se och göra är nästan oändlig. Gör dig redo att prova på skotsk whisky, lyssna på berättelser om stadens historia och njuta av panoramautsikten från toppen av Arthur’s Seat.

Flyg med SAS till Edinburgh Airport så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Edinburgh Airport

Ta en promenad längs kullerstensgatorna och låt dig imponeras av de vackra gamla byggnaderna och den rika kulturen. Edinburgh är den perfekta staden för en weekendresa med massor av kostnadsfria aktiviteter för familjer, vänner eller par.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Edinburgh

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Edinburgh är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden