Flyg till Skottland

Besök gröna och vackra Skottland. Åk till Inverness för att leta efter Loch Ness-odjuret, besök ett whiskydestilleri, vandra i högländerna och se de håriga höglandsboskapen (Highland cattle), besök Edinburghs slott eller utforska den långa sandstranden i Aberdeen i nordöstra delen av landet.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Skottland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Aberdeen och Edinburgh. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Skottland – upplev natur och djurliv

Flyg med SAS till Skottland och vandra i den vackra skotska naturen. Gå på djurskådning, se håriga höglandsboskap i högländerna, delfiner i Aberdeenshire eller leta efter ”Nessie” i Loch Ness.

Skotsk kultur

Skottland har något för alla. För att få en smak av det riktiga Skottland är det en bra idé att prova nationalrätten haggis eller gå på whiskyprovning. Har du tur kan du få ta del av traditionell säckpipemusik medan du äter.

Få en känsla av den skotska historien vid Stirling Bridge på det skotska höglandet. Stirling Bridge är den plats där William Wallace (känd från Braveheart) ledde skottarna till seger över den engelska armén i det första kriget för skotsk självständighet 1297.

Ta tåget över UNESCO-världsarvet Forthbron från Edinburgh till Fife. Den sträcker sig över 2,5 kilometer och tornen är över 100 meter höga.

Flyg till <em>Skottland</em>

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Upplev Skottland med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Edinburgh eller Aberdeen.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.